meesposterNa het succesvolle Mees Kees en Mees Kees op Kamp keert de leukste stagiair van Nederland terug met een derde deel. In Mees Kees op de Planken gaat de klas van Mees Kees (Willem Voogd) een toneelstuk maken. De klas heeft er helemaal zin in, tot ze ontdekken dat directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) een saai middeleeuws stuk heeft uitgekozen. Dan bedenkt Mees Kees iets totaal anders, iets dat er toch een beetje op lijkt… Hij komt met een echte Mees Kees oplossing. Maar wanneer de oude juf terugkomt en Dreus er achter komt dat Mees Kees alles op z’n kop heeft gezet, moet Mees Kees naar de kleuters en lijkt alles mis te gaan voor Tobias, Sep en de rest van de klas…

De klas van Mees Kees mag een toneelstuk gaan maken. Iedereen heeft er zin in, totdat ze er achter komen dat het stuk dat directrice Dreus (Sanne Wallis de Vries) heeft uitgekozenmees2 verschrikkelijk saai is. Het moet bovendien worden opgevoerd in het zaaltje van het nabijgelegen bejaardenhuis; best een enge plek om rond te lopen. Mees Kees probeert het een en ander op te lossen en geeft het stuk een eigen draai, zoals alleen Mees Kees dat kan. Net als alles op rolletjes loopt, vertelt Dreus dat de juf terugkomt van zwangerschapsverlof. Mees Kees zal dus plaats moeten maken. De hele klas is in rep en roer. Ze vinden het maar stom dat Mees Kees weggaat. Mees Kees vindt het zelf ook ellendig, maar hij kan er niets aan doen. Hij is immers een stagiair en de juf is een echte juf. Hij moet naar de kleuters waar Mees Kees volgens de regels van Dreus een half jaar stage moet lopen. De kinderen proberen lief te zijn voor de juf, maar ze missen Mees Kees! Zou alles uiteindelijk toch nog goed komen?

Mees Kees op de Planken komt op 3 december 2014 uit in de bioscopen!

WINNEN!
Wij mogen 3 x 2 vrijkaarten weggeven. Laat een reactie achter onder dit bericht voorzien van je voor- en achternaam en vertel meteen eventjes wie jij meeneemt als je wint!

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad!

(Visited 325 times, 1 visits today)

77 thoughts on “Bios-tip: Mees Kees op de Planken

 1. Ik ga met mijn kinderen, koop er wel kaartjes bij, maar een mees Kees film hoort bij die opvoeding! Zoveel dingen uit een kinderleven komen voorbij in deze fantastische verhalen en films.

 2. Ik neem mijn zoon mee naar deze dil. Van de andere Mees Kees films en de boeken hebben we ook zo vreselijk genoten. Dus ik weet zeker dat ook deze film weer hoog op ons favorieten lijstje gaan eindigen.

 3. Ik neem heeel graag mijn dochter van 8 mee, omdat ze zich al maanden verheugt op de nieuwe Mees Kees film…( en mama stiekem ook 🙂 )

 4. Ik zou dolgraag mijn dochtertje Nina mee willen nemen. Ze is dol op Mees Kees. Heeft alle boeken al gelezen en afgelopen week moest ze op school ook haar boekbespreking houden. U raadt het misschien al. Natuurlijk ging het boek over Mees Kees (bloedjelink). Wat zou het geweldig zijn om haar te kunnen verrassen met bioscoopkaarten voor de nieuwste Mees Kees film. Ik ga heel hard duimen.

 5. Als ik de kaartjes win, ga ik met mijn hele gezin, De andere kaartjes koop ik er gewoon bij. Want iedereen wil deze film zien, Wij hebben ook de eerste twee films gezien en de boeken gelezen. Deze film willen wij niet missen!

 6. Ik zou mijn dochter Mariëlle mee nemen. Zij heeft vorig jaar met school mee gedaan in het toneelstuk Theseus en de minnotaurus. Een zwaar stuk maar wat heeft ze genoten! Ik weet zeker dat ze zo gaat genieten van het toneelstuk van mees Kees. Ik ga duimen….

 7. mijn oudste dochter want zij is helemaal weg van de verhalen van Mees Kees en samen eens een keer iets leuks doen is ook altijd gezellig

 8. Ik zou heel graag met mijn dochter Emma gaan. Ze vond de eerste twee films geweldig! Heerlijk om met haar te mogen genieten en lachen in de bios

 9. Mijn lieve tante zegger (nichtje) Sanne van 7 jaar , ze is helemaal gek van deze films!
  Als tante zou ik haar hier graag mee willen verassen

 10. ja, vorig jaar naar Mees kees op kamp geweest en dat was zo geslaagd.
  Zou dolgraag et mijn zoon deze film gaan zien.
  Niet alleen Tim geniet, maar ik zeker ook!

 11. Dochterlief (7) vind de films van Mees Kees helemaal geweldig (en mama stiekem ook). Daarom zou ik haar graag meenemen naar deze leuke film!

 12. Mijn zoontje, wij luisteren samen onderweg naar en van school de luisterboeken van Mees Kees keer op keer op keer opnieuw en het blijft leuk!!!!

 13. M oeilijk kiezen wie ik mee neem…….
  E en Lieve Dochter
  E n een Zoon
  S tiekem ben ik zelf verliefd op Mees Kees
  K ees is Leuk
  E n een ideale Film voor de Feestdagen
  E en leuke Rol ook van Dreus
  S top nu en we wachten met Spanning af

 14. Ik wou dat Mees Kees mijn meester was! Ik zou mijn juf meenemen, dan kan ze zien hoe leuk hij is en kan ze mss ook een beetje zoals hij worden. :-).

 15. Ik zou mijn zoon Lucas meenemen. De vorige 2 Mees Kees films hebben we ook samen in de bios gekeken, het wordt dus een echte moeder-zoon traditie. Heerlijk !!!

 16. samen met mijn dochter naar Mees Kees is de grootste verrassing die er is. mijn dochter mag dit jaar ook op school meedoen in de musical en het zou fantastisch zijn om samen de musical van de klas van Mees Kees te zien.

 17. Ik zou graag mijn neefje Joey mee willen nemen, ten eerste is hij Superman van Mees Kees. Zijn oma , mijn moeder is erg ziek en mijn neefje Joey deed heel veel met zijn oma, hij kwam, komt er bijna iedere dag. Omdat er voor hem nu heel veel verandert, zou ik hem heel graag een pleziertje gunnen.

 18. Onze kleindochter van 8 heeft een film gezien van kees mees en was laaiend enthousiast. Geweldig hoe ze daar over verteld. Ze krijgt echt van die pretoogjes. Het zou leuk zijn om deze film ook aan haar twee broers en zusje te laten zien

 19. ben bijstandsmoeder mijn 2 zoontjes zitten op de school waar de opnames zijn gedaan dus we zouden heel graag naar deze film willen gaan

 20. Ik zal mijn twee dochters naar deze film laten gaan. De eerste Mees Kees film vonden ze zo geweldig dat deze tweede vast ook in goede aarde valt.

 21. Ik zou er 2 kaartjes bij kopen en dan met mijn zoon, stiefzoon en stiefdochter gaan. We kijken de eerste 2 films geregeld met zn vieren, inclusief chip, popcorn en donkere woonkamer. We kijken enorm uit naar het volgende deel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.