kitshouse1Maureen Kemeling, moeder van twee dochters, besloot na 15 jaar lang als marketeer gewerkt te hebben, haar baan vaarwel te zeggen. Door alle hectiek van de dag vergat zij namelijk te genieten van de simpele, maar waardevolle dingen. Er was verlangen naar eenvoud en rust. Maureen besloot voor 100% haar hart en gevoel te volgen en met KITSHOUSE te starten. Kwalitatieve artikelen maken of vinden, die passen bij het concept van KITSHOUSE: op eenvoudige wijze het leven van kinderen en hun ouders vrolijker, leuker, gezelliger en comfortabeler maken.

Maureen is ooit begonnen met het ontwerpen van heerlijke, zachte pyjamabroeken en het verkopen van tshirts onder haar eigen merk KITSHOUSE. De pyjamabroeken zijn allemaal gemaakt van 100% katoen en hebben een normale pasvorm. Hou er rekening mee dat de broeken niet geschikt zijn om in de droger te doen!

Mijn zoon mocht zo’n mooie pyjamabroek + een heerlijk zacht pyjama shirt testen en zijn conclusie was: ik wil nooit meer een andere pyjama. De broek en het shirt zitten heerlijk warm, maar ook weer niet té warm! En de kleur van de broek is gewoon ontzettend mooi! Echt een aanwinst dus. Wellicht is het voor jouw kleine jongen of meisje een mooi cadeau voor de feestdagen in december?

Er is trouwens nog een heleboel meer moois te koop bij KITSHOUSE, dus ik stel voor dat je zelf eventjes een kijkje neemt!

Je kunt ook bij jou thuis een HomeSale organiseren, zodat jij en je vriendinnen de producten van KITSHOUSE kunnen zien en voelen, harstikke leuk toch?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.