tink1Disney Toon Studios keert terug naar de Elfenvallei met het hartverwarmende avontuur ‘TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest’. We duiken in de oeroude mythe van een fabelachtig wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei.

De verkenners-elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei eraan gaat. Maar Faun ziet dat de brompot een goed hart heeft. Nu moet ze alleen Tink en de meiden er nog van overtuigen dat ze alles op alles moeten zetten om het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is. Steve Loter (‘Kim Possible’) verzorgde de regie en Makul Wigert (‘Het geheim van de vleugels’) de productie. ‘TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest’ komt vanaf 18 december 2014 met een brul in 3D tot leven.

In het hartverwarmende avontuur ‘TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest’ duiken we in de oeroude mythe van een mysterieus wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden en het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is.

WINNEN!tink2
Wij mogen 1×2 vrijkaartjes weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.
Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 159 times, 1 visits today)

72 thoughts on “Bios-tip: Tinkerbell en de legende van het Nooitgedac​htBeest!

 1. Ik maak graag kans op kaartjes voor de film Tinkerbell en de legende van het Nooitgedac​htBeest .
  Lijkt me ontzettend leuk om mijn dochter hier mee te kunnen verrassen 🙂 Gezellig samen naar de bios in de kerstvakantie.

 2. GOEDEMIDDAG ALLEN,
  Wat een liefelijke prijs!Heel fijn in deze harde wereld!Plus dat het ook bij deze tijd hoort, een beetje magie, liefelijkheid en gezelligheid!Tof!

 3. Jaa leuk krijg allemaal kids te logerene in de kerstvakantie dan kan ik teminste een film opzetten die ze allemaal nog niet gezien hebben en me kleine vent is gek van tinkerbell nee niet van peter haha

 4. Hoi ik doe heel graag mee met deze wedstrijd en als ik niet win dan nog voor de gene die wel winnen veel plezier en nog vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!!

 5. Ik maak graag kans op kaartjes voor de film Tinkerbell en de legende van het Nooitgedac​htBeest !wat een geweldige trailer van de film.
  Lijkt me ontzettend leuk om mijn dochters mee te kunnen verrassen 🙂 Gezellig samen naar de bios in de kerstvakantie.

 6. Tinkerbell en de piraten was de allereerste bioscoopfilm samen met mijn dochter. Mooie herinneringen aan haar eerste bioscoopbezoek was dat. Het zou enorm leuk zijn om deze film ook samen in de bios te gaan kijken. Dat word dan haar 2e biosfilm.

 7. Mijn dochter heeft alle Tinkerbell-films op dvd gezien en ze kan niet wachten om haar grote (kleine) heldin nu eens op het grote doek te bewonderen!

 8. Onze oudste twee dochters zijn 9 en 10 en durven al met z’n tweetjes naar de bioscoop!
  Een gezellig zussen-uitje naar de bios vinden ze geweldig.
  Ze weten precies waar ze na afloop heen moeten , waar ik weer op ze sta te wachten…
  Hoe leuk zullen ze het vinden als ik ze vertel dat ze naar Tinkerbell mogen….

 9. Mijn Summer gelooft deze kerst niet in engeltjes maar elfjes.
  We gaan zeker heen,maar om kaartjes te winnen zou betoverend zijn zo tijdens de feestdagen.

 10. Net als iedereen ‘boven’ mij wil ik graag twee vrijkaartjes winnen voor deze film. Mijn dochter & ik hebben volgende week samen vakantie en het zou super zijn om samen naar deze film te gaan. Mijn dochter is een ware Tinkerbell-fan (en ik stiekem ook 😉 ).

 11. Dat zou geweldig zijn. Mijn dochter is helemaal dol op dit elfje
  En eerdere films waren ook een groot succes
  duimen maar

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.