muppets1In Disneys “Muppets Most Wanted” gaat de hele Muppets-bende op wereldtour en trekt volle zalen in grote theaters in fascinerende Europese bestemmingen zoals Berlijn , Madrid, Dublin en Londen. Maar chaos achtervolgt de Muppets naar Europa, en ze raken per abuis verstrikt in een internationale roofkraak, aangevoerd door Constantine — ‘s Werelds Nummer Eén Crimineel en een exact evenbeeld van Kermit — en zijn achterbakse handlanger Dominic, ook wel bekend als Nummer Twee, gespeeld door Ricky Gervais. Nadya, een pittige gevangenisbewaarder wordt in de film door Tina Fey gespeeld, en Interpol-agent Jean Pierre Napoleon wordt neergezet door Ty Burrell.

Disneys “Muppets Most Wanted” is geregisseerd door James Bobin en geproduceerd door David Hoberman en Todd Lieberman. Bobin heeft het script samen met Nicholas Stoller geschreven, die tevens uitvoerend producent is, samen met John G. Scotti. “Muppets Most Wanted”, met muziek van Academy Award®-winnende songwriter Bret McKenzie, is gisteren uitgekomen op DVD  en Blu-Ray!

Wij mogen 1 DVD weggeven!muppets2
Wil je meedoen? Plaats dan een reactie onder deze blog voorzien van je voor- en achternaam!
De winnaar wordt op 11 september bekend gemaakt!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Mark van Gompel heeft gewonnen!

(Visited 87 times, 1 visits today)

38 thoughts on “Muppets Most Wanted uitgekomen op DVD/Blu-Ray!

  1. Helemaal leuk !!! Mijn 2 meiden zijn fan van de muppets. Ze hebben heel veel kleding met muppets prints en ook hebben ze alle 2 knuffels in hun bed liggen.
    Film 1 hebben ze denk ik al 1000 x gezien dus deel 2 zou HELEMAAL GIGA MEGA SUPERRRR KEI TOF TE WOW GAAF zijn

  2. ha ha volgens mij maak ik vader daar blijer mee. Eindelijk eens iets anders kijken als die eeuwige Dora film. Onze kleine wil altijd graag dat papa samen met haar iets kijkt.

  3. Helemaal te gek, ik keek vroeger altijd naar de televisie-muppets met bekende artiesten, geweldige tijd was dat! En dan die twee oude mannetjes bovenin het theater, onverbeterlijke mopperkonten waren dat. Heel graag zou ik deze moderne muppets eens willen bekijken.

  4. Dit is echt een leuke film vooral omdat de kleine en de grote muppet hier in huis namelijk mijn zoontje en zijn papa naar hun favoriete film the muppets kunnen kijken.

  5. Ja ik doe graag mee met deze actie. Ik kijk al zo lang ik me kan herinneren naar de Muppets! Nu ook weer samen met mijn kinderen en ik herleef mijn jeugd met de nieuwe avonturen van de Muppets, helemaal geweldig!

  6. Ik doe graag mee voor mijn zoon, erg leuk om mijn zoon kennis te laten maken met de Muppets, ik heb er goede jeugdherinneringen aan, en lijk me erg leuk om dit door te geven aan mijn zoon !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.