oliverGeïnspireerd door Oliver Twist, de tijdloze roman van Charles Dickens, is Oliver & Co. een dynamisch avontuur in de grote stad waarin actie, trouw, durf en moed centraal staan.

Het avontuur begint wanneer Oliver, een schattig weeskatje, bevriend raakt met Dodger, de coole hond uit een New Yorkse bende van zakkenrollende viervoeters. Maar dan wordt Jenny, een eenzaam rijk meisje dat Oliver liefdevol adopteert, ontvoerd door de schurkachtige Sykes en zijn gevaarlijke Dobermanns. Tijd dus voor Oliver en de anderen om een superspannende reddingsactie op touw te zetten die je de adem beneemt!

Oliver & Co., rijk aan humor, vriendschap en swingende muziek, zorgt elke keer weer voor pret voor de hele familie en is nu voor de allereerste keer verkrijgbaar op Blu-ray!

WINNEN!
Wij mogen 1 exemplaar weggeven van Oliver & Co op Blu-ray!
Laat onder dit bericht een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.
We maken op 14 oktober de winnaar bekend!

Deze actie is inmiddels afgelopen! Diny Frijters heeft gewonnen!

 

(Visited 148 times, 1 visits today)

48 thoughts on “Release: Disney Classics, Oliver & Co op Blu-Ray!

 1. Een leuke film die we ooit gezien hebben met onze kinderen, nu de kinderen uitgevlogen zijn en de kleinkinderen langs komen weten wij hier wel raad mee.

  Groet,
  Geertje Hidding

 2. Oliver en co was mijn eerste disney film die ik in de bioscoop ging kijken,
  met mijn kinderfeestje. Inmiddels is dat alweer ruim 25 tot 30 jaar geleden.
  Nu heb ik zelf een dochtertje van bijna 5 (eind vd maand), wat zou t leuk zijn
  om samen dan deze film eens te gaan bekijken! Dat wordt dan dubbel genieten (:

 3. wauw dit is de tweede bioscoopfilm geweest waar ik naar toe ben geweest en nog 25/30 jaar verder kan ik alles meezingen! Danielle Schrander

 4. Oh….. die mist nog in onze Disney collectie… wat zou ik hem graag toevoegen! Heerlijk samen met de kinderen Oliver & Co kijken! Met die geweldige swingende muziek 😀

 5. Wauw ! Wat een leuke prijs. Dat wordt samen met mijn meiden genieten tijdens die druilerige herfstdagen…………Duim, duim, duim…

 6. Super leuk deze hebben wij nog niet….maar wij hebben een hondje dat Oliver heet Hoe leuk zou het dan zijn als mijn dochtertje deze dvd wint? Lijkt mij top

 7. Leuk voor mijn zusje, zij is dol op Disney Films en haar dochtertje al net zo. Dit zouden ze geweldig vinden en ik verras ze er graag mee.

 8. IK HOU van Herrie ik ben een hond van de straat, zong ik vroeger graag mee. Wat een leuke film is dit hoop dat mijn dochters dat ook gaan vinden!

 9. Super leuk! Ik spaar ze sinds een aantal jaartjes de blu rays van de Disney classics en hoop deze ook daar aan toe te voegen!

 10. Met onze katten op schoot en een bak popcorn op tafel gezellig in het weekend deze film kijken met onze twee meiden – daar zouden we graag kans op maken!

 11. ‘I always like to look on the optimistic side of life, but I am realistic enough to know that life is a complex matter’. -Walt Disney

  Een heerlijke film die ik samen met mijn Britse korthaartjes en nichtjes op de bank kan gaan kijken. Kop chocolademelk met marshmallows erbij, een mistige/regenachtige dag buiten en een warm kleed. Jullie zouden me meer dan blij maken met deze prijs.

 12. Dit is een van mijn kindertijd favorieten die we helaas nog niet in huis hebben. Zou super zijn om dit met mijn zoon te kunnen delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.