De succesvolle spellenbedenker Goliath – bekend van toppers zoals Rummikub, Woordzoeker, Triominos en de hit Robo Fish – brengt een nieuw, vrolijk gezelschapsspel naar de winkels: actie en spanning met hetbks300 buitenaards leuke UFO Alarm!
UFO Alarm! is een bordspel waarbij de boeren en hun dieren op het land worden overvallen door buitenaardse wezens. Elke keer dat het ruimteschip over een pion vliegt probeert de speler de pion te teleporteren met een druk op de bovenkant van het lichtgevende ruimteschip.
Wees daarom op je hoede en probeer de boer en de dieren uit de greep van de aliens te houden. Geheime vluchtwegen en een verstopplek helpen je daarbij. Ook de technologie van de aliens is niet perfect. De ontvoering kan mislukken. Dan wordt de pion niet opgezogen en gaat een lampje knipperen. Doel van het kat-en-muisspel is als enige speler met pionnen op het speelbord over te blijven.
UFO Alarm! – dat bestaat uit een handleiding, speelbord, ruimteschip, een gewone en een speciale dobbelsteen en zestien pionnen in vier kleuren (vier boeren, koeien, schapen en kippen) – is een nieuwe en origineel spel voor twee tot vier spelers vanaf zeven jaar. Adviesprijs: 29,99 euro.
ufo1Over Goliath Games
Goliath Games is een van Europa’s grootste producenten van gezelschapsspellen en interactief speelgoed. Het bedrijf, in 1980 opgericht door Adi Golad, brak in 1983 door met Rummikub. Inmiddels gingen van het immens populaire spel, dat inzicht, durf en tactiek combineert, ruim vijftig miljoen exemplaren over de toonbank. Vandaag brengt Goliath Games wereldwijd ruim honderd verschillende spellen op de markt. Het bedrijf blijft trouw aan het gedachtegoed van zijn oprichter: nieuwe, intelligente en tijdloze spellen lanceren voor jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.