doeboekUitgeverij Just4Kids komt met een doeboek van Buurman & Buurman. In dit doeboek kunnen kinderen mee klussen met hun favoriete doe-het-zelf vrienden. Zo kunnen ze hun eigen gereedschapskist, waterbaan en Buurman & Buurman-maskers maken, leren ze tuinkers zaaien en pannenkoeken bakken. Het boek staat ook boordevol met kleurplaten, puzzels en andere leuke doe-opdrachten van de twee klunzige, maar altijd positieve buurmannen.  Het doeboek ligt vanaf 6 februari in het tijdschriften schap van de winkels.

De poppenanimatieserie Buurman & Buurman is in 1976 in Tsjechië ontstaan als Pat & Mat en van de serie zijn meer dan 80 afleveringen gemaakt. De VPRO zendt sinds 1986 de Nederlandse versie uit, waarbij Simon van Leeuwen en Kees Prins de buurmannen van stemmen voorzien.  In 2016 komen er gloednieuwe afleveringen van Buurman & Buurman die op dit moment in de bioscoop draaien en waar al bijna 40.000 kinderen naar toe zijn geweest. Daarnaast wordt er gewerkt aan een Buurman & Buurman-film.

Productspecificatie:
52 pagina’s
Verkoopprijs: € 4,99
ISBN: 9789490989606
Samensteller: Wouter Takes
Uitgever: Just4Kids
Bestellen kan hier!

WINNEN!
Wij mogen 3 exemplaren weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres! Deze actie is inmiddels afgelopen!

63 thoughts on “Aan de slag met Buurman & Buurman in gloednieuw doeboek

 1. Super leuk ! En handig voor lange autoreizen….Dankzij buurman en buurman kan mama ook echt genieten van de vakantiereizen 😉

 2. Buurman en buurman zijn grote vrienden hier in huis. Een leuk doeboek is dan ook altijd welkom. Voor die momenten dat ze even uitgespeeld zijn. Of dat we naar oma, 2 uur rijden, gaan.

 3. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn binkie Tycho (6), hij houdt erg van knutselen dus hij kan hier al zijn knutselenergie in kwijt 🙂

 4. Ahhhhh dit is leuk! Onze 5 jarige Buurman & Buurman fan zou dit geweldig vinden. Een doeboek van zijn 2 helden. Ik waag heel graag een kansje voor onze kanjer!

 5. Wat leuk, mijn zoontje en ik zijn net afgelopen week naar het theater van Buurman en Buurman geweest. Dit zou een super aanvulling zijn.

 6. Gelukkig zijn buurman en buurman ook klunzig, dan valt het niet zo op als ik (als klunzige moeder) met mijn dochter aan dit doeboek ga beginnen ;). Mooie actie van Kiddowz en Just4Kids!

 7. Mijn zoontje (en ik stiekem ook), vindt buurman en buurman helemaal geweldig. Dit doeboek zou ik dan ook graag willen winnen zodat we met z’n tweeën op z’n buurman en buurman’s kunnen gaan klussen.

 8. Wat gaaf, hier kijk mij dochtertje iedere dag met veel plezier naar! En ze is ook nog eens een enormen creabea! Dus dit zou ze super leuk gaan vinden, en zo vlak voor jaar verjaardag is een extra cadeautje wel erg leuk♥ ze verdiend het zo♡

  Ik ga heel hard duimen voor haar.
  Mvg,

 9. Leuk voor mijn neefje en nichtje……want hun papa is helemaal gek op Buurman en Buurman en dat moet de kinderen mee gegeven worden.En als tante draag ik graag mijn steentje bij haha

 10. Dat zal mijn zoontje heel leuk vinden, ontzettende fan van buurman&buurman. Slaapt elke nacht onder een buurman&buurman dekbed! En omdat we in de voorjaarsvakantie weggaan heeft hij wat te doen!

 11. Fantastisch mijn meiden krijgen geen genoeg van Buurman en Buurman, wij zelf trouwens ook niet. Ze zijn hilarisch en geven je een grote lach op je toet en dat is waar je de tv graag voor aan doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.