Coco kan het! is een prachtig verhaal over het uitslaan van je vleugeltjes, moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Het is vol humor geschreven én geïllustreerd door de bejubelde Loes Riphagen.

Het is tijd voor de kleine Coco om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle andere babyvogeltjes zijn al uitgevlogen. Maar voor Coco is dat zo makkelijk nog niet. Wat nou als ze heel hard valt? Maar als ze de sprong waagt, zou ze ook nieuwe vriendjes kunnen maken. Gelukkig heeft Coco een wijze moeder die haar precies het zetje geeft dat ze nodig heeft.

ISBN: 9789025771928
Uitgeverij: Gottmer
Verschenen: 10-10-2019
Taal: Nederlands
Bladzijden: 48
Bindwijze: Hardcover
Genre: Prentenboeken

Meer informatie vind je hier.

81 gedachten over “Coco kan het! – Loes Riphagen

 1. Ahh wat leuk! 😍
  Ik lees over dit boek bij de uitgever Gottmer, ziet er alleen al mooi uit! Lijkt me ook een fijn boek voor mijn zoontje Daan die alles liever samen met mij doet. Misschien helpt dit boek hem om ook wat meer alleen te durven. 😊 We hebben al wat boeken van Loes en ze zijn altijd erg leuk! 🍀

 2. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, ze kans soms wel een zetje gebruiken. We lezen elke avond heel graag boekjes voor het slapengaan. Iets wat we niet willen missen. Een mooi nieuw boek altijd welkom.

 3. Ik heb vijf kleine boekenwurmpjes die heel erg van lezen houden.
  Zij vinden dit boekje vast heel leuk.
  Heel graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen en volg op Bloglovin.

 4. Ik wil graag meedoen voor mijn oudste dochter die juf is voor groep 3. Heeft ze een leuk en met veel humor te lezen boek om dit voor te gaan lezen aan de kinderen.

  1. Ik doe mee voor mijn klas. Het is een groep die enorm twijfelt aan alles. Aan de hand van het boekje kan ik aantonen dat iedereen het wel eens moeilijk heeft, maar dat je moet geloven in jezelf! Het is een boekje dat ieder jaar uit de kast zou komen!

  1. Ik doe mee voor mijn eigen jongens én de kinderen uit mijn kleuterklas. Ik hou van voorlezen, gelukkig zijn mijn kinderen ook gek op boeken.

 5. Van Grimmie tot kusjeskrokodil
  Een boek Loes is wat ik graag wil
  Ik wil een walvis
  Kat en Vis
  Als het maar van Loes Riphagen is
  Superheldjes, Mooie beesten
  en de De kluts van kip
  Boeken van Loes
  zijn om te feesten en behoorlijk hip
  De grootste griezels of Sint en de cadeautjesdief
  Zelfs die zijn zo lief!
  Denk je dat ik lieg
  Vlieg toch op dikke bromvlieg!

 6. heel leuk, ik ben toevallig op zoek naar dit soort boeken over mindset, zou het graag aan mijn dochter voorlezen en daarna op school gebruiken

 7. De boeken van Loes zijn zo prachtig geïllustreerd die spreken echt tot de verbeelding! Het boek zou ik graag willen winnen voor mijn kleindochter van drie jaar, die nu al een boekenwurm is.

 8. Mijn 2 kleindochters zouden hier superblij van worden! Ga ik ze om en om voorlezen, vind oma ook leuk!! 🙂

  Duimen maarrr…

 9. Een heerlijk nieuw avonturenboek om samen met Sem en Suusje te kunnen gaan bekijken en voorlezen! Ik verheug me er reuze op en loot graag mee!

 10. Leuk, ik doe voor mezelf mee zodat ik de kinderen lekker kan voorlezen en daarna meenemen naar school zodat ik de kinderen daar ook kan voorlezen

 11. Ik doe graag mee voor de kinderen in mijn kleuterklas. Zou fantastisch zijn om dit boek te winnen en de wijze les te delen.

 12. Oeh gaaf! Ik doe mee voor mijn vriend Bram, om voor te lezen aan ons zoontje van 1 (die niets liever wil dan voorgelezen worden).

 13. Wat leuk en wat een prachtige cover van het boek. Dat zou ons zoontje prachtig vinden van 2, hij houdt van alles wat met vogels te maken heeft.

 14. Wat zou ik het boek graag willen winnen om te gebruiken bij mijn werk als kindercoach. Ik word hierbij geassisteerd door mijn 4 jaar oude Australian Labradoodle Pieter. En daarnaast om te gebruiken bij mijn werk als basisschooljuf.
  Met dit boek kun je onzekere kinderen een andere mindset aanleren, praten over (zelf)vertrouwen, negatieve en positieve gedachtes. Ideeën genoeg dus! Ik gebruik hierbij heel graag mooie boeken, omdat veel kinderen tegenwoordig helaas nog moeilijk te motiveren zijn voor boeken en lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.