Dit jaar bestaan de avonturen van Pippi Langkous 75 jaar. Samen met de Astrid Lindgren Company lanceert Primus vol trots een serie Pippi geïnspireerde producten. De perfecte accessoires voor de kleine wandelaars. Een deel van de opbrengst gaat naar Save the Children.

Trailbreak lunch Jug

De TrailBreak lunchtrommels hebben een dubbelwandige vacuümgeïsoleerde
constructie van roestvrij staal. Ze zijn robuust en duurzaam. De poedercoating aan de buitenkant zorgt voor grip. De brede opening maakt het gemakkelijk om te vullen, te eten en schoon te maken. De lunchtrommels zijn verkrijgbaar in één maat (400 ml) en in drie kleuren; groen, rood en blauw, met verschillende prints van Pippi Langkous.

Meer informatie vind je hier.

Dubbelwandige vacuümfles

De dubbelwandige vacuümfles van roestvrij staal heeft een ‘Click-Close’ systeem. De dop kan tevens als drinkbeker worden gebruikt. Deze flessen zijn tevens voorzien van een poeder coating aan de buitenzijde. Dit is de perfecte drinkfles voor de kleine ontdekkingsreizigers met hoge eisen. Verkrijgbaar in één maat (350 ml) in drie kleuren: groen, rood en blauw, met verschillende prints van Pippi Langkous.

Meer informatie vind je hier.

Meal set Pippi

Een complete vijfdelige set die alles omvat voor de jonge avonturier. De trommel kan tevens als twee borden fungeren, een klein bakje voor bessen of snacks, een beker en een spork. De Maaltijdset is vaatwasmachinebestendig en magnetron veilig. Verkrijgbaar in één maat en drie kleuren: groen, rood en blauw, met verschillende prints van Pippi Langkous.

Meer informatie vind je hier.

79 gedachten over “Hoera! Pippi Langkous is in 2020 jarig en wordt 75 jaar!

 1. Pippi Langkous was voor mij een voorbeeld omdat ze nergens bang voor was. ze heeft mij toen ik klein was geholpen om over mijn angsten heen te komen.

 2. Geweldig pippi langkous ze was een voorbeeld voor mij en nu voor mijn oudste dochter. Die zegt vaker pippi langkous zegt dat heb ik nog nooit gedaan dus zal ik het wel kunnen. Dat neemt mijn dochter dan als voorbeeld. En ik geef haar helemaal gelijk. Kan ik niet bestaat niet 🙂

 3. Pippi was een heerlijk voorbeeld voor mij. Lekker stout, een behoorlijk eigen willetje, maar toch met het hart op de goede plaats.
  Ik doe mee voor het zoontje van een vriendin van mij; op zijn verjaardag heb ik hem het boek van Pippi Langkous gegeven en ik hoorde dat hij er wild enthousiast over was. Hij zal zeker net zo enthousiast over deze geweldige set zijn.

 4. Deze serie is echt wat voor onze jongste dochter van 6 jaar. Ze is dol op laten zien hoe sterk haar spierballen zijn! Later kan ze ook een paard op tillen, zegt ze. Ze doet elke dag verschillende opdruk sessies om haar spierballen te trainen

  1. Vroeger ging ik verkleed als Pippi (vanwege mijn rode haren) en later kwam ik erachter dat we meer gemeen hadden dan alleen de haarkleur. Mijn dochtertje is net zo ondernemend als ik. Helaas is ze nu nog volledig afhankelijk van sondevoeding, maar we oefenen al veel met eten en drinken. Wie weet helpt deze leuke set mee aan het eetplezier en maakt ze zo nog grotere stapjes vooruit!

 5. Pippi is nu al een voorbeeld voor mijn dochtertje van 4. Ze draagt het liefst verschillende sokken en te grote (lees: mijn) schoenen, wil twee vlechten in het haar en haar aapje is haar favoriete knuffel. En ze vindt zichzelf heeeeeel sterk. 😅

 6. Op de basisschool ben ik gepest, en in het echte leven durfde ik daar niets tegen te ondernemen. Maar in mijn fantasie wás ik Pippi, net zo sterk en stoer en voor niemand bang! Pippi heeft mr door mijn basisschooltijd heen geholpen.

 7. Als klein meisje ademde ik Pippi: ik kende de oorspronkelijke serie van binnen en buiten, zong mee met de tekenfilmserie (waren m’n zussen niet altijd blij mee), had de grootste verzameling spullen – van knuffels tot videobanden en kleding en verkleedde mezelf. Heb zelfs nog als verklede Pippi in een televisieprogramma gedanst. Alle spullen staan inmiddels bij m’n ouders in de garage, maar elke keer als ik ergens iets over Pippi zie, maakt m’n hart een sprongetje. <3 Ik zou nog altijd ietsje meer als die stoere dame willen zijn, onbevreesd en onbevangen.

 8. Oh zo leuk, zo vaak met verbazing gekeken, gekke pippi:) met haar eigen huis, aap en paard en noem maar op, geweldig… Waag graag een gokje op dit super gave set.

  1. Pippi was en is voor mij een voorbeeld omdat ze altijd doorgaat en de leuke kant van het leven probeert te zien. Zelf heb ik de ziekte ME en ik probeer ook te genieten van de kleine dingen en optimistisch te blijven. En af en toe lekker gek te doen, net als Pippi. Ik zou erg vrolijk worden van zo’n verrassing met de post en heel erg van het gebruiken van deze vrolijke set genieten. 😀

 9. Vroeger ging ik verkleed als Pippi (vanwege mijn rode haren) en later kwam ik erachter dat we meer gemeen hadden dan alleen de haarkleur. Mijn dochtertje is net zo ondernemend als ik. Helaas is ze nu nog volledig afhankelijk van sondevoeding, maar we oefenen al veel met eten en drinken. Wie weet helpt deze leuke set mee aan het eetplezier en maakt ze zo nog grotere stapjes vooruit!

 10. Wat een geweldige set! Wij kijken nog regelmatig naar de pippi series. Ik weet van mezelf dat ik als kind de boeken in een ruk uitlas…..wat een spannende dingen deed die pippi. Het feit dat ze dingen dingen altijd anders en heel positief benaderd spreekt ons erg aan.

 11. Pipi was voor mij het voorbeeld van onvoorwaardelijke liefde voor haar papa. Ook al was hij er niet hij was haar grote held.

  1. Pipi was echt geweldig. Ze was supersterk, en maakte altijd avonturen mee met Tommie en Annika. Ik wilde daarom ook zoals pipi zijn. Vol van avonturen, onbewoond eiland, vliegen met een luchtballon. Als ik naar pipi keek, voelde ik me echt gelukkig. Nu zijn mijn 2 kleindochters ook groot pipifan. Zou leuk zijn deze geweldige set te mogen winnen voor de meiden.

 12. Dat is een hele leuke set, echt iets voor mijn dochtertje. Ik keek graag Pippi want zij durfde alles en ik niet. Ik vond haar erg stoer weet ik nog. Mijn dochtertje is trouwens wel een soort Pippi want die durft ook alles en is erg ontdekkend, laat zich door niemand tegenhouden.

 13. Pippi Langkous is heerlijk onbevreesd en vliegt door het leven met de goede intenties. Belangrijke waarden die ik ook aan mijn eigen kinderen wil doorgeven (net als deze set :D).

  1. Echt iets voor mijn meiden!! 👧🏼👧Naast dat wij ook echte Pippi fans zijn (zelfs ons konijn 🐰er naar vernoemd) kunnen we deze set goed gebruiken tijdens een uitstapje of vakantie.

   Jeetje is Pippi 🏋️‍♀️ alweer 75 jaar!! Wat blijft ze jong hè!
   Pippi is mijn voorbeeld omdat ze onafhankelijk is, ze lost alles op in haar eentje, ze is creatief en inventief. Daarnaast heeft ze een enorme fantasie, dat is toch heerlijk om deze eigenschappen te hebben. Ook durft ze overal (in haar eentje) op af te stappen. Wow dat zou ik ook wel willen.

   Drie jaar geleden hebben we haar opgezocht in het Astrid Lindgrens wereld park in Zweden. Dat was echt te gek.🐴🐒🏚 Mijn jeugdsentiment door kunnen geven aan mijn meiden, wat een prachtmeid is Pippi toch!
   Kortom we gaan duimen voor deze set!
   Groetjes Alyt, Femke en Tessa 👩‍👧‍👧

 14. Oneindig keken we naar Pippi! Wat eens stoer meisje die nergens bang voor was! We deden haar thuis wel na! In de vensterbank klimmen en meer van die ondeugende dingen! Wat leuk dat deze set naar Emma kan wanneer ik mag winnen! Zij is ook dol op Pippi!

 15. Pippi was voor mij mijn held omdat ze altijd voor een ander op komt. En WoW zo sterk dat ze een paard kan optillen. Dat wilde ik vroeger ook. Helaas nooit gelukt 😉

 16. Ook al ziet onze kleindochter er anders uit -adoptie – en wordt er vaak over haar gepraat en krijgt zij nare opmerkingen- – door Pippi heeft zij wat zelfvertrouwen gekregen en dat is goud waard!

 17. mooi hoe ze alle problemen oploste, tommy en annika op sleeptouw meenam in de avonturen
  en altijd eind goed al goed

 18. Net als pipi was ik altijd op avontuur. Samen met mijn zus speelde we pipi graag na en waren wij minstens net zo sterk.

  Ik droom stiekem nog steeds van mijn eigen villa kakelbont.

 19. Pipi, mijn held die durfde wat niemand durft en opkwam voor onrecht. Gekluisterd aan de buis gezeten. Ik loot dan ook graag mee.

  1. Pipi is en was mijn voorbeeld omdat ze laat inzien dat het belangrijk is om gewoon bij je eigen “ik” te blijven en niet teveel bezig te zijn wat anderen er van vinden.

 20. Pippi is voor mij een voorbeeld omdat ze een groot zelfvertrouwen heeft, niets is onmogelijk voor haar en dat is een positieve aanmoediging!

 21. Ik wist altijd precies wanneer Pippi op televisie kwam. Ik zat al ver van tevoren klaar. Ik vond het geweldig dat ze alles durfde en geen blad voor haar mond nam. Zij deed alles wat gewone kinderen niet mochten en konden. Dat maakte haar voor mij geweldig.

 22. Voor mij (en nu ook mijn zoontje) is de uitspraak ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ echt een motto! Echt jeugd sentiment deze set, super leuk!

 23. Een andere misschien wat onbekende uitspraak van Pippi is:
  Als je nooit bang bent, kun je ook niet dapper zijn!
  En dat is hoe ik Pippi zie een stoere meid met het hart op de juiste plek.

 24. Pippi durft alles en doet alles! ik vond Pippi leuk, mijn kinderen en mijn kleinkind ook. ik doe dan ook graag mee voor mijn kleindochter.

 25. Pure nostalgie: vroeger een Pippi-knuffel, een elpee met Pippi-verhaal en kijken naar de Pippi-films. Met deze set kan ik het Pippi-gevoel overdragen naar mijn dochter.

 26. Pipi is gewoon leuk, stoer negens bang voor maar zeker ook erg lief . dat vond en vind ik zo te gek aan haar. en dit is er leuk voor de kids dus ik doe graag mee

 27. Ze had paard Witje en Meneer Nielson, dat leek me zo gezellig, zulke bijzondere huisdieren in je huis! En ze was ook lekker stoer

 28. Wat een leuke actie 🎉🎉 mijn herinneringen van Pipi was de boom waar flesjes uit kwamen. Of het weglopen van huis of fietsen zonder wielen🍀🍀🍀

  Mijn dochter van 5 en zoontje van 2 kijken nu met veel plezier nu alle afleveringen maar dan met HD kwaliteit ik kon nu pas zien hoe ze er echt uit zagen🤣🤣 in plaats dan videoband kwaliteit🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 29. Ik was altijd een heel verlegen en timide meisje. Ik wou soms wel net zo rebels te kunnen zijn als Pippi…

 30. jeugdsentiment die ik graag doorgeven aan mijn kinderen.
  Voorbeeld dat als je iets durf alles mogelijk is.

 31. Pippi Langkous was voor mij een voorbeeld omdat zijn onbevangen en open in het leven stond, nieuwsgierig om te ontdekken.

 32. Is echt jeugdsentiment Pippi Langkous, ik heb dit in mijn jeugd veel gekeken, ik doe erg graag mee voor mijn dochter, zou erg leuk zijn om aan haar te geven, doe heel graag mee 🤗🤗 Groetjes Anneliese

 33. Pippi is altijd een voorbeeld voor mij geweest om niet op te geven, positief in het leven te gaan en door te gaan. Dit probeer ik nu ook onze kinderen bij te brengen. Vooral ons dochtertje, zij heeft het 22q11 deletie syndroom, zal nog vele uitdagingen op haar pad gaan krijgen. Hopelijk kan Pippi haar daarbij helpen.

 34. PIppi Langkous was het meisje dat super sterk was en zelfs een paard op kon tillen.
  Mijn kinderen keken er altijd naar vol verbazing. Wat zij allemaal mocht dat mochten ze bij mij niet, dus het was voor hen een droom om zo te leven. Alleen dat ze haar vader nooit zag vonden ze wel erg zielig.
  Een stukje jeugdsentiment van de bovenste plank voor hen én natuurlijk ook voor mij. Ze zouden het nu weer moeten herhalen, want het is een tijdloze serie. Mijn kleinkinderen zouden er van smullen. Misschien kijken ze er al naar, maar daar ben ik nog niet van op de hoogte, want ik zit al 2 maanden in quarantaine, dus dat heb ik ze nog niet kunnen vragen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor dit leuke setje.

 35. Wie is er niet mee opgegroeid! Nog steeds kijken kids met een glimlach op hun gezicht naar Pippi’s avonturen. De avonturen van een meisje die haar eigen weg gaat en zich niet door andere laat beïnvloeden. Ook al raakt ze daardoor soms in hilarische situaties verzeild, uiteindelijk komt het allemaal goed. Met haar unieke uiterlijkkan je haar niet snel vergeten. Mijn dochter heeft al vaker door haar rode haar en sproeten te horen gekregen dat ze op Pippi lijkt. Ook is ze net zo avontuurlijk aangelegd..haha. met het setje zou mijn kleine dondersteen superblij zijn

 36. Ik heb altijd geloofd in Pippi. Daarom kan ik nu huizen optillen. Praten met apen. Vechten met grote sterke mannen. Èn van ze winnen. Groente eten hoef ik niet. Lachen is gezond genoeg. En zo word ik oud. Met een glimlach van oor tot oor. Met mijn dochters achter mij aan. Dankzij Pippi ❤️

 37. Als ik jok zou ik nu zeggen dat dit setje leuk is voor mijn kinderen.. maar mijn kinderen geven niets om Pippi Langkous, terwijl ik groot fan ben! Als ik win gaat deze dus met mij mee naar mijn werk!

 38. Dat was altijd zo leuk om naar te kijken. Al die fantasie, al die geweldige avonturen. Nu vinden onze kinderen het ook weer leuk.

 39. Pippi, wie wilde haar niet zien hahaha, vooral in die snoepwinkel ‘wauw daar had ik graag eens rondgelopen als kind’. Mijn dochter vind het nu ook fantastisch en wil elke dag 2 Pippi vlechten!

 40. ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’. Dat was mijn motto vroeger en zo probeer ik mijn zoon ook te leren ‘omdenken’. Pippi gaat dus van generatie op generatie en ik hoop dat mijn kinderen later Pippi nog doorgeven aan hun kinderen. Pippi is tijdloos!

 41. Pipi, het meisje dat op een paard reed, een aapje als huisdier had en de gekste avonturen beleefde met haar twee beste vrienden. Ze stond voor mij voor vrijheid.

 42. Pippi is een meisje die niet bang is om zichzelf te zijn. Om haar hart te volgen ook al is ze nog klein. Ze weet wat ze wil en gaat ervoor. Dus zingen we hier regelmatig in koor: 3×3=6 en 2 is negen. Want ook al kan Pippi niet goed rekenen, haar positiviteit is een zegen. Mijn dochter zou ontzettend blij zijn met zo’n mooie set. Dan wordt elke maaltijd vergezeld van Pippi pret. En zingen we vrolijk het leuke Langkous liedje erbij. Daarvan worden alle kinderen (en moeders) zó enorm blij 😀

 43. Voor mijn dochter die een immense Pipi fan is. Ze wordt weer blij als ze verdrietig is door naar Pipi te kijken Of door aan Pipi te denken. Ze heeft veel mee lef gekregen door de spreuk van pipi zich eigen te maken. Ze heeft mede haar eigenheid gekregen door Pipi, draagt bijvoorbeeld altijd 2 verschillende sokken. Ze is tot een lezer gekomen door alle boeken van Astrid Lindgren te lezen. Een harde werker door onder andere het verkleedsetje van Pipi bij elkaar te krijgen voor de juffenverjaardag, middels een heitje voor karweitje. Kan uren spelen door alle verhalen na te spelen. Kan goed slapen door alle knuffels van Pipi, Witje, meneer Nilsson in bed. Ze is dol op natuur door Zweden, Pipi. En wil het liefst nergens anders meer heen.

 44. Pippi was het tegenovergestelde van mij vroeger. Ik bang voor van alles en zij durfde ALLES!! Ik zou willen dat mijn zoontje een beetje meer van Pippi heeft en niet het bange van mij 😉

 45. Nou, ik genoot altijd van haar samen met mijn kinderen en nu met mijn kleinkinderen. Als ze een filmpje mogen kijken is het altijd: Pippieeeeee. Ik geniet van het rebelse, vrijgevochten bestaan en het komt altijd weer op zijn pootjes terecht.

 46. Geweldig!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Voor mij is dit echt jeugdsentiment en nu vindt mijn zoontje Pipi ook fantastisch. Hij denkt zelfs dat als hij veel groente eet hij net zo sterk wordt als Pipi!

 47. Ik voelde mij ook onoverwinnelijk, onbevreesd, stoer. Ik klom op alles, hing aan alles, sprong over alles, versleurde van alles, vond van alles uit, net zoals Pippi … enkel op een touw lopen (hoewel ik dat wel geprobeerd heb) en vliegen lukte mij niet, Mijn kinderen kijken nu met open mond naar de dvd’s en de dagen daarop hoor ik vele keren de naam van Pippi. “Gaan we dat ook eens doen, hoe zou Pippi dat maken en gaan we dat ook proberen, …” en ondertussen zijn ze thuis, in de tuin, naarstig bezig met uitvinden en fantaseren.

 48. Met 5 dochters is ons huishouden een waar Pippi Langkous huishouden….Pippi leerde mij kinderen serieus te nemen en het leven te vieren…dat is wat ik mijn kinderen nu ook graag mee geef. Liefs ilse

 49. Voor mij is Pippi Langkous echt nostalgie. Ik keek 50 jaar geleden echt enorm uit naar de avonturen op tv van Pippi Langkous. Ik wilde die echt niet missen. Toen was er nog geen dvd-speler of dergelijke. Daarom hoopte ik dat we zeker altijd op tijd thuis waren om de vele avonturen te kunnen volgen. Nu kijk ik samen naar Pippi Langkous met mijn kleinkinderen. Daarom zou het super tof zijn om dit leuke set winnen.

 50. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”
  Dit is precies waar mijn zoon en ik moeite mee hebben, maar goed, de beste ervaringen in je leven vinden plaats buiten je comfort zone. Dus we doen een schietgebedje, denken aan Pipi en maken er het betse van

 51. Voor mij is Pippi een voorbeeld, omdat ze gewoon echt alles durft en nergens bang voor is. Daarnaast is ze ook nog supersterk. Dus een echte powermeid!

 52. Ik vond het vroeger altijd super leuk om naar Pippi Langkous te kijken. Het blijft leuk. En haar motto ik heb het nog nooit gedaan, dus ik kan het! is iets wat ik altijd heb onthouden.

 53. Pippi trekt zich niets aan van wat anderen denken en is tevreden met zichzelf. Ook veroordeelt ze niemand om wie hij/zij is. En dat is wat ik echt zo bewonder aan haar, dat zij iedereen op dezelfde manier behandelt! Een wijze les dat vandaag de dag zéér belangrijk is, want het is ook zo, iedereen is uniek en daar moeten we altijd respect en bewondering voor hebben!

 54. Bij pippi denk ik alleen maar aan vrolijkheid, genieten . Het was mijn grote voorbeeld en nu weer voor de kinderen. wat een heerlijk idee ik heb het nooit gedaan dus ik kan het. Dit bedenk je niet dit beleef je

 55. omdat ze altijd alles zelf regelde en in handen had wou ik zelf ook zelfstandiger zijn en dat heeft me zeker geholpen op latere leeftijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.