Het boek kerstmis van Dick Bruna is al 60 jaar onverminderd populair. Om dit bijzondere jubileum te vieren, verschijnt er een speciale editie van deze klassieker.

collector’s item

De groene kraftpapieren omslag, linnen rug en goudfolie bedrukking geven kerstmis een stijlvolle en luxe uitstraling. Het gebonden boek is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en heeft dezelfde prijs als de originele editie, die ook beschikbaar zal blijven.

In dit mooie prentenboek vertelt Dick Bruna op eenvoudige wijze het kerstverhaal. Zijn herkenbare, tot de essentie teruggebrachte illustraties zorgen ervoor dat dit boek bijzonder geschikt is voor jonge kinderen.

verkrijgbaarheid

De collector’s editie van kerstmis is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel en online.

productgegevens

kerstmis – collector’s item
ISBN 978-90-5647-954-1
12,95 euro
winnen
Wij mogen een exemplaar weggeven. Laat hieronder weten waarom jij wilt winnen en vergeet je naam + een geldig mailadres niet. Op 12 december ontvangt de winnaar een mail.
Uitgelichte afbeelding: copyright Mercis BV

30 gedachten over “Dick Bruna’s ‘kerstmis’ als luxe collector’s item!

  1. Mijn dochter van 18 is helemaal dick bruna gek,zou toch fantastisch zijn om dit speciale exemplaar voor haar te winnen. Kan ze met kerst haar broertje van 6 voorlezen

   1. Wat een prachtig boek van Dick Bruna! 🤩🤩🤩Ik doe graag mee met de win-actie voor mijn opvangkindjes van mijn christelijke Gastouderopvang Welkom bij Natascha. We kijken altijd naar de kerstverhaal via YouTube maar wat zou nog mooier zijn om deze uit het boek te kunnen voorlezen. We hebben de engeltjes (vlindertjes volgens mijn opvangkindjes hahaha) al geknutseld

 1. Mijn kleindochter is gek op de lampjes van de kerstboom en vindt het zo leuk om voorgelezen te worden, dus doe graag mee

 2. Ik zou het graag willen winnen. Ik ben zelf al jaren fan van Dick brunch en dit was ook echt mijn jeugd. Al blijft nijntje geweldig op elke leeftijd.
  Ik zou deze aan mijn nichtje geven om de leuke verhalen van Dick bruna niet stop te zetten maar ook de volgende generaties van te kunnen laten genieten

 3. Ik lees dit boek op school elk jaar voor aan mijn klas in de onderbouw. Helaas begint ons exemplaar langzamerhand uit elkaar te vallen. Met zo’n mooi, nieuw boek kunnen we weer jaren vooruit!

 4. Inderdaad een klassieker en wat een mooie uitvoering! Ik zou deze graag winnen en dan voor,even aan mijn toekomstige kleinkinderen!

 5. Prachtig boek, inderdaad een echt collector’s item. Wij doen graag mee om hiervan met onze kleinkinderen te genieten. 60 Jaar Nijntje en nog steeds zo ontzettend gaaf !!

 6. Wie is er niet groot mee geworden? Is gewoon nostalgie. Zou geweldig zijn om dit collectors item hier in de kast te mogen hebben en vooral heerlijk uit te kunnen voorlezen.

 7. Wanneer we vroeger toen we klein waren Kerstmis vierden bij mijn oom en tante dan werd er altijd voorgelezen uit dit boekje Kerstmis. Ik loot graag mee en maak er dan ook weer een traditie van,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.