Zomervakantie: 6 weken vrij…tijd voor leuke dingen, zoals dagjes uit, op vakantie, naar een pretpark, of gewoon lekker thuis jezelf vermaken in de tuin, aan de keukentafel, of op een andere fijne plek. Ik deel de allerleukste vakantie – en doeboeken voor deze zomer!

Bumba Doeboek

Een pretpakket voor de pientere peuter en kleuter. Het doeboek, stickerboek en kleurboek zorgen voor veel speelplezier en zijn ideaal om mee te nemen naar het restaurant, op visite of op reis!

Meer informatie vind je hier.

Penny Zomerboek

Het nieuwe Penny zomerboek heeft een hele nieuwe look gekregen! Deze heerlijk zomerse uitvoering met glansletters mag niet in jouw verzameling Penny boeken ontbreken. Een XXL boek, dus lekker veel pagina’s waar jij prima de zomer mee door kunt komen. Lekker lezen op het strand, langs het zwembad of op de achterbank, jij verveelt je geen moment!

Meer informatie vind je hier.

Dadoe viert vakantie puzzelboek

Zomers puzzel- en verhalenboek van Dadoe, geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel. Hoera, het is zomer! Dadoe en Didi spetteren in het zwembad, picknicken in het park, kijken hun ogen uit in de dierentuin en nog veel meer.
Doe mee en maak de puzzels in dit vrolijke puzzel- en verhalenboek vol zomerpret.

Meer informatie vind je hier.

Het grote Bieb-bende doeboek!

Ken je de boeken van de Bieb-bende al? Nee? Dan kun je maar beter snel beginnen bij deel 1. Maar ook als je de boeken niet kent, is dit grote doeboek ideaal voor jou! Ga aan de slag met uitdagende puzzels, los raadsels op, lees exclusieve interviews en doe spelletjes. Dit doeboek is goed voor urenlang vermaak, op vakantie of lekker thuis. Maar pas op: verlies je niet in de spannende verhalen, want voor je het weet is het avond en kan het zomaar gebeuren dat de Man met de Bijl opduikt.

Meer informatie vind je hier.

MEIDEN Zomerboek

Yes, het nieuwe MEIDEN zomerboek is er! Bomvol toffe quizzen, puzzels, mode- en beautytips en natuurlijk al je favoriete sterren. Check je zomerhoroscoop, speel spelletjes met je besties en probeer de DIY-tips uit. Waar je ook vakantie viert, met het zomerboek verveel jij je geen seconde. Hebben!

Meer informatie vind je hier.

STOER Zomerboek

YES! Het STOER Zomerboek is er! Deze zomer kom jij wel door met dit supertoffe zomerboek. Dit boek zit bomvol:

  • Superlange Jump Strip
  • Wat zeg je?
  • Spannend Ruimteverhaal
  • Harrie & Herrie
  • De vreemde buitenlandse gewoontes quiz
  • Lachen met de ik-verveel-me roulette
  • Kleurplaten
  • Raadsels
  • en nog veel meer!

Meer informatie vind je hier.

GOAL! Zomerboek

Het GOAL! Zomerboek betekent 100 bladzijdes aan lees- en puzzelplezier! Het is jouw kans om op vakantie te gaan met Frenkie de Jong, Virgil van Dijk, Lieke Martens en Cristiano Ronaldo. Maar dat is niet alles. Wie de uitdagende puzzels, quizzen en raadsels maakt, verdient daarmee spelers die je kan inzetten in het vette eindspel, achterin het boek. Daarmee speel je tegen andere lezers of gewoon tegen je pa of ma. Het GOAL! Zomerboek is ideaal voor een lange autorit of wanneer je even aan het relaxen bent op het strand.

Meer informatie vind je hier.

Vakantieboek voor professionals en managers

Het Vakantieboek voor professionals en managers wordt samengesteld uit de beste boeken en artikelen die het afgelopen jaar onder de aandacht kwamen van de redactie van uitgeverij Business Contact, aangevuld met samenvattingen van de boeken waar je als professional wel iets van gelezen moét hebben. Met dit boek in de hand kun je bijlezen, ontspannen, reflecteren en opladen. Lees over trends in managementland, laat je verrassen door handige technieken om werk en privé slimmer te organiseren en leer van de nieuwste inzichten in de wetenschap. Met tests, columns, inspirerende quotes én doedingen, want het is per slot van rekening een vakantieboek.

Meer informatie vind je hier.

Young Scientist Vakantieboek

Hoe houdt een toekan zich koel bij warm weer? Wat staan stokstaartjes de hele dag te doen? Waarom zoemen muggen zo irritant? Het nieuwe zomerse vakantieboek van Young Scientist staat vol interessante feitjes en uitdagende puzzels. Dit jaar draait het om dieren met een zomers tintje. Sommige wonen in de woestijn, andere kom je bij warm weer tegen in Nederland en Vlaanderen, en weer andere trekken met de seizoenen de halve aarde over. Een speels en leerzaam doeboek voor kinderen van 8 tot 12 jaar voor op de achterbank, bij het zwembad of in de tuin.

Meer informatie vind je hier.

Het grote geschiedenis Doeboek

In de gloednieuwe editie: van Het Grote Geschiedenis Doeboek: Schatgraven! ga je mee op een avontuurlijke reis door de wereldgeschiedenis van de Prehistorie tot de maanlanding. Dit boek staat boordevol verrassende feitjes, leuke knutselprojecten en uitdagende puzzels en quizzen, waarmee je alles leert over geschiedenis. Op vakantie of lekker thuis, met Het Grote Geschiedenis Doeboek heb je urenlang plezier!

Meer informatie vind je hier.

Kinderen voor Kinderen Vakantieboek

Zing en dans mee in dit enige echte vakantieboek van Kinderen voor Kinderen! Boordevol spelletjes, testjes, zang- en danstips en natuurlijk heel veel weetjes over Kinderen voor Kinderen! Weet jij bijvoorbeeld wat het lievelingseten van Ridder van Kooten is? Of wanneer de audities voor het nieuwe koor zijn?

Meer informatie vind je hier.

Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek

Dit geweldige activiteitenboek staat boordevol puzzels en spelletjes waarmee je uren zoet bent! Kraak de code in de spionnenschool, vul de sudoku’s in, los de woordraadsels op en zoek de verborgen piratenschat… Wat houdt je nog tegen? Begin er meteen aan, maar zoek eerst de paarse vis op de omslag!

Meer informatie vind je hier.

Het Grote Kidsweek Doeboek

Ook dit jaar hoef je je niet te vervelen dankzij dit superleuke nieuwe doeboek van Kidsweek met de beste puzzels, moppen, raadsels, verhalen, strips, knutsels en recepten uit de leukste krant van Nederland! En ook in dit doeboek vind je natuurlijk verhalen van je favoriete schrijvers, onder wie Jacques Vriens, Janneke Schotveld, Tosca Menten, Mirjam Mous, Sanne Rooseboom en Arend van Dam. Perfect vermaak voor op vakantie, achter in de auto of tijdens een druilerig weekend.

Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.