snoetDenk je bij een zakdoek gelijk aan je (groot)ouders en zo’n geruite zakdoek die maar werd hergebruikt? Milieuvriendelijk zeker, maar dat kan ook anders! Green Jump biedt de oplossing: HankyBook, het wasbare ZakdoekBoek! Handig en milieuvriendelijk en een stuk leuker om in je tas te stoppen!

Het ZakdoekBoek van HankyBook heeft verschillende bladzijden van super zacht biologisch katoen. Met HankyBook heb je elke keer een schone en droge bladzijde om de mond van je kind schoon te maken, je neus te snuiten of iets af te vegen. Na gebruik klap je het dicht en je broekzak of tas blijft schoon.

snoet2Multifunctioneel schoonmaakboekje
Het zakdoekboek van HankyBook is niet alleen ideaal om je neus te snuiten maar ook voor vieze kindersnoeten, als schoonmaak- of brillenpoetsdoekje of om het altijd vieze scherm van je telefoon of laptop schoon te maken.

Wasbaar en geld besparend

Geen stapel vieze wegwerpzakdoekjes meer als je verkouden bent of last hebt van allergie. HankyBook kan namelijk gewoon in de wasmachine worden gewassen dus je hebt geen wegwerpzakdoekjes of tissues meer nodig. Je eigen superzachte hygiënische zakdoekjes heb je gewoon altijd bij de hand. HankyBook is dus niet alleen zachter voor je neus dan wegwerpzakdoekjes, maar ook beter voor het milieu en je portemonnee!

Over Green Jump
Het eco – bio – fair warenhuis Greenjump.nl heeft meer dan tweeduizend producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren.

One thought on “HankyBook wasbaar ZakdoekBoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.