De Zoete Zusjes zijn populairder dan ooit: naast het schrijven van eerdere succesvolle boeken hebben De Zoete Zusjes ook een druk bekeken YouTube-kanaal. En ze komen weer met een nieuw boek!

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn roetveegpieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond? Dit en nog meer spannende verhalen in het nieuwste boek van De Zoete Zusjes. Dit nieuwe sinterklaasboek is voor kinderen vanaf 7 jaar om zelf te lezen, of vanaf 4 jaar om voorgelezen te worden.

Over De Zoete Zusjes

Saar en Janna (5 en 9 jaar) maken al sinds 2016 filmpjes voor YouTube waarin ze de leukste dingen doen en ontdekken (@dezoetezusjes). Samen met hun moeder Hanneke de Zoete maakten ze eerder de succesvolle boeken De zoete zusjes zoeken een schatWoensdagmiddag met de Zoete Zusjes en De Zoete Zusjes Vriendenboekje.

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas | Hanneke de Zoete | 9789043922487 | € 12,99 | 6 november 2020 | Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.