In het nieuwe kartonboekje met vilten flappen, waar is nijntje? daar is nijntje!, ga je op zoek naar nijntje.

Kijk, daar is het strand. Waar is nijntje? Sla de gekleurde flap maar om. Kiekeboe! Daar is ze. Heb je nijntje overal gevonden? Er is nog meer te zien. Kijk maar eens wat voor weer het is.

De herhaling, het simpele verhaaltje en de zachte flappen maken dit boek bij uitstek geschikt voor kleine lezertjes. De grote flappen hebben tabs waarmee deze heel makkelijk omgeslagen kunnen worden.

waar is nijntje? daar is nijntje!

ISBN 978-90-5647-869-8
Meer informatie vind je hier.

51 gedachten over “Kartonboekje met vilten flappen; waar is nijntje? daar is nijntje!

  1. Dit zal mijn jongste zoon geweldig vinden. Flapjesboekjes zijn op dit moment favoriet bij hem! Dit boekje is een leuk cadeau voor 5-12 voor hem.

 1. Ja wij doe graag mee voor ons dochter Yuki van 1,5. Ze is een fan van Nijntje. Ze kijkt graag mee met de boeken, liedjes en de musical!

 2. Nijn is leuk!!! Een perfect cadeau voor mijn zoontje van twee jaar. Zo schattig, hij speelt nu zelf verstoppertje met z’n eigen Nijn. En dan gaat hij op z’n eigen manier tellen met z’n handjes voor z’n oogjes. Smelt 🙂

 3. mijn kleindochter van 7 maanden vind de Nijntje boekjes nu al leuk ! Er wordt iedere dag voorgelezen en Nijn is favoriet. En ze zit nu helemaalin de kiekeboe fase

 4. Wat is dat toch een lief boek! Voor mijn kleinzoon zou het helemaal fantastisch zijn! Een lichtpuntje in deze moeilijke tijd!

 5. Mijn mannetje! 💙 Flapjesboeken maken hem zo enthousiast, die wil hij alsmaar zelf doen! En dan ook nog deze van lieve Nijntje, zo leuk!

 6. Samen Nijntje zoeken, dat gaat leuk worden en lekker interactief met de kids! Ik loot graag mee want we gaan graag mee op avontuur met Nijntje!

 7. Zo leuk ik heb zelf warme herinneringen aan Nijntje en geef dat graag ook mee aan mijn tweelingzoontjes. Ik heb helaas mijn boeken van vroeger niet meer, ik maak daarom graag kans op dit boekje.

 8. Nijntje, mijn kinderen waren er dol op. Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje, die is net als haar moeder vast ook fan van Nijntje.

 9. Voor mijn neefje, hij wordt in december grote broer. Hij is zelf dan 1,5 en dit boekje past heel erg bij zijn leeftijd dan.

 10. Je mag ons zeer zeker blij maken met het boekje van nijntje. Helemaal nijntje fan hier. Nu maar hopen dat onze ukkepuk dat ook gaat worden

 11. Dat is jeugdsentiment voor mij 🙂 als ik mag winnen geef ik het weg aan mijn zwangere zusje. Kan zij het weer doorgeven aan de volgende generatie!

 12. Ik heb hier ondertussen twee nijntjesfans aangezien mijn dochter haar passie heeft doorgegeven aan haar kleine broer. Ik doe dus graag mee voor hun beide! 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.