Wat is het koud heh? Ik blijf lekker binnen met de jongens (Kian en ik zijn allebei grieperig) want gevoelstemperaturen van om en nabij de -18 nodigen niet echt uit om lekker naar buiten te gaan. Gelukkig hebben we binnen ook genoeg te doen; zo maakten Dante en ik gisteren lekkere springrolls en werden er heel wat boekjes gelezen. Ik deel met jullie 3 leuke boeken over de winter..!

#1 Raad eens hoeveel ik van je hou in de winter
Hazeltje vindt het heerlijk om met Grote Haas in de sneeuw te huppen. Geniet mee terwijl ze in de glinsterende sneeuw ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet‘ spelen. Lees “Raad eens hoeveel ik van je hou in de winter” samen met de grote en kleine mensen, van wie jij het meeste houdt. Kian heeft twee knuffeltjes van Hazeltje, waarmee hij altijd slaapt!

#2 Kijk en voel – Dieren in de sneeuw
Brrr…dit boek zal je warm houden in de koude winter. Voel de zachte vacht van de ijsbeer en de gekke huid van de walrus. Leer op een leuk een speelse manier van alles over de dieren in de sneeuw! Dit boek bevat schattige en herkenbare illustraties. Dit boekje lees je samen met je kindje. Het is van origine een Frans boek, wat dus naar het Nederlands is vertaald. Leerzaam en leuk; perfecte combi voor kids.
#3 Wat een winterslaap!
Schildpadden houden niet van de winter. Waarom niet? Nou gewoon niet! Maar wat moet Schildpad doen als hij geen rustig slaapplekje kan vinden? Moet hij dan de hele winter zijn ogen openhouden? Mooi prentenboek voorzien van prachtige illustraties. Leuk om voor te lezen en over door te babbelen met je kindje. Wat een winterslaap! hoort gewoon thuis in jouw boekenkast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.