survivorsThe Chief besluit de kennis van de Survivors, een geheime groep Minecraft-experts, te delen met het grote publiek. Hoe overleef je binnen de Survival-mode? En dat dan gebonden in een handzaam boek dat in je broekzak, schooltas, zelfs onder je huiswerk past. Doe er je voordeel mee!

Het handboek is handig verdeeld in: Briefing, Vechten op eigen terrein, Buiten vechten en Debriefing. Per subtitel worden probleemsituaties geschetst met achtereenvolgens de uitkomst. Eén en ander wordt extra verduidelijkt door een schematische afbeelding. Sommige tips lijken voor de hand te liggen, maar leiden vaak tot een verdieping. Het jargon is goed te volgen voor de Minecraft spelers en wat is het toch fijn dat een groep ervaringsdeskundigen zijn know-how wil delen op begrijpelijke wijze. De Survivors hebben al meermalen de Enderdraak overwonnen en volhardend meerdere systemen getest.

WINNEN!
Laat onder deze recensie eens weten waar je als Minecraft- speler steeds tegenaan loopt? Reageer met je voor- en achternaam + een geldig emailadres en vraag even toestemming aan je ouders of voogd. Deze actie is inmiddels afgelopen! De winnaar heeft een mailtje gehad!

‘De geheimen van de Survivors’ van Mojang, vertaald door Mariella Manfré, Meis + Maas 2016, is o.a. hier te koop: [bol_product_links block_id=”bol_57dba811acc21_selected-products” products=”9200000057795200″ name=”sur” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Boek 60/2016
/Lmcmr

29 thoughts on “MINECRAFT ‘De geheimen van de Survivors’ (9+)

 1. Mijn zoon Jesper speelt graag en veel minecraft.
  Hij is 26 september jarig zou leuk zijn als ik hem hiermee kan verassen.

  Gr Claudia

 2. Spannend!
  Onze zoon Joey is een fan van Minecraft, en als hij met zijn papa dit boek gaat lezen zullen ze samen veel lol hebben

 3. Mijn zoon Tim is een groot fan van Minecraft, hij heeft niet echt iets waar hij tegen aan loopt.
  Hij is er altijd erg enthousiast over en ik doe daarom graag mee.

 4. Mijn zoon is een klein beetje uitgekeken op Minecraft, volgens hem zit hij te wachten op een grote update (tuurlijk joh……. zeg ik en ik kijk hem oenig aan….) maar met dit boekje gaat hij zich vast niet vervelen!

 5. lijkt me ideaal nu zoekt hij dingen waar hij tegenaan loopt op op de computer. wat natuurlijk erg omslachtig is als er een boekje is

 6. wat een super gave winactie van Kiddowz ! ik doe heel graag mee voor mijn zoon Wesley Jansen , hij heeft zelfs een eigen youtube kanaal voor de echte Minecraft fans . Zou natuurlijk super gaaf zijn om dit MINECRAFT ‘De geheimen van de Survivors’ te winnen en hij dit boek kan delen op youtube !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.