Van 20 tot en met 30 januari 2021 vinden De Nationale Voorleesdagen plaats. Op zoek naar een leuk prentenboek? Er zijn twee nieuwe nijntje boeken om interactief voor te lezen.

nijntje voelboek, dieren

Nijntje ziet een schaap. Maar er klopt iets niet: die gele buik hoort bij een ander dier… Van wie is de buik dan wél?

In dit kleurrijke boek maken de allerkleinsten kennis met verschillende dieren en een aantal van hun fysieke eigenschappen. Heeft de nijlpaard een zachte buik? En welke kleur is de buik van de kip? Extra leuk: als je op het zachte buikje drukt, hoor je een piepgeluid!

nijntje voelboek, dieren
ISBN 978-90-5647-829-2
Meer informatie vind je hier.

nijntje flapjesboek, een cadeau voor iedereen

Nijntje en haar vriendjes hebben allemaal een cadeau gekregen. Wat zou er in hun pakjes zitten? Nijntje krijgt een knuffelbeer. Wat krijgt boris?

Raad maar mee en kijk onder de flapjes om te ontdekken wat er in de pakjes zit.

nijntje flapjesboek, een cadeau voor iedereen
ISBN 978-90-5647-873-5
Meer informatie vind je hier.

104 thoughts on “Nieuw nijntje voelboek en flapjesboek!

 1. Superleuk, vooral nu de kinderboerderij dicht is, kan Puck tóch de beestjes aaien! Wie weet heb ik geluk en win ik deze twee schattige én leerzame boekjes van nijntje voor onze lieve Puck!

  1. Helemaal leuk die twee boekjes voor onze kleine man Miles. Heerlijk samen brabbelen, voelen, onderzoeken en lachen ❤.

 2. Zou erg leuk zijn voor mijn kleine neefje, hij zit momenteel met zijn ouders en grote zus in quarantaine, moeder heeft door haar zorgtaak corona opgelopen en heeft ook vader aangestoken, hopelijk zijn ze snel weer beter. De nijntje boekjes zouden vast een stukje vrolijkheid bij ze thuis brengen.

 3. Ik doe mee voor mijn kleindochtertje Artemis. Al is ze nog maar 2, ze is een echte boekenwurm-in-spe. En helemaal gek op flapjesboeken!
  We leven op hoop 😉

 4. Leuk voor mijn dochter Olivia – dol op Nijntje en een echte dierenvriend. Ongetwijfeld zorgt dit voor uren speelplezier!

 5. Zo leuk Nijntje voor mijn zoontje.
  We missen het dat we niet naar Het Nijntjemuseum en naar de kinderboerderij kunnen
  Ik maak hem graag blij met dit mooie boekje

 6. Dit is echt wat voor mijn jongste zoon! Hij vindt nijntje leuk en de flapjesboekjes zijn niet aan te slepen. Helaas is de bibliotheek gesloten, dus we lezen al heel lang dezelfde boekjes. Van een paar nieuwe boekjes zal hij heel blij worden.

 7. Super leuk! Ik doe mee voor onze dochter Jynthe. Ze is gek op Nijntje, boeken en dieren, dus hoe leuk zou dat zijn om ze voor haar te winnen!

 8. Ik loot reuze graag mee voor deze superleuke Nijntje boeken en verheug me er op deze samen met Hugo, Maartje en Sem te kunnen gaan bekijken en voor te lezen!

 9. Ik doe mee voor mijn zoontje! Hij heeft volgende maand feest, dan is hij jarig! Hij is dol op boekjes en nijntje. Deze zal hij een leuke verrassing vinden!

 10. Mijn neefje twee praat helaas nog niet,
  terwijl hij wel erg van (Nijntje) boeken lezen geniet.
  Met deze ‘voelboekjes’ van Nijn wordt hij echt in het zonnetje gezet
  en beleeft hij veel speel-, leer- en leespret!

 11. Wauw wat een geweldige winactie van kiddows ! Ik doe heel graag mee voor mezelf ik ben nu 3 maanden zwanger en ik vind dat ik deze super leuke Nijntjes boeken wel al in huis mag hebben . I love it .

 12. Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid, zou ik fantastisch vinden om haar te zien stralen bij het horen van de verhaaltjes van Nijntje!

 13. Nijntje is een icoon! Natuurlijk willen wij dit heel graag winnen. Elk jong gezin heeft een Nijntjeboek nodig in huis. Ik weet nog dat mijn zusje in China was en dat ze daar als ze vertelde dat ze uit Nederland kwam gelijk de vergelijking maakte met “Miffy” (Nijntje voor hun). Dat is beter dan de wallen, softdrugs en dat we ‘gierig’ zijn toch haha.
  Nu is mijn zusje zelf zwanger en ik zou dit ontzettend graag voor haar willen winnen.

 14. Hartstikke leuk boekje voor mijn kleindochter Imke. Zij is nu 8 maanden en al helemaal dol op boekjes kijken.

 15. Ala opa doe ik ook een keertje mee voor mijn jongste -tweejarige- kleinzoon! Wat zou dat leuk zijn om samen met mijn kleinzoon dit boek te ontdekken en samen te lezen!

 16. Doe graag mee voor mijn dochter, die gek is op Nijntje!
  En voel- en flappenboekjes zijn nu helemaal leuk voor haar. Kan ze lekker actief bezig zijn tijdens het lezen.

 17. Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje. Deze boekjes zijn super leuke cadeautjes voor haar eerste verjaardag volgende maand.

 18. Die lieve nijntje blijft bij ons altijd populair, daarom doe ik graag mee voor mijn kleindochter.
  Ik volg op bloglovin en loot graag mee

 19. At ontzettend leuke boekjes zijn er toch!! Ik maak heel graag kansvokr mijn dochtertjes. We zijn heel benieuwd naar alle dieren. En echt toe aan wat nieuw leesplezier.

 20. Graag win ik dit boekje voor de peuters van mijn groep
  Zij zijn dol op nijntje en ik weet nu al dat ze hier uren plezier aan zullen hebben.
  We pakken het natuurlijk eerst in als mega cadeau en dan een iets kleiner cadeau en zo maken we er eerst een leuk kleuren en muziekspel van.

 21. Ja leuk! Mijn beste vriendin heeft een valentijnskindje en mijn oudste vriend wordt in februari papa, en zijn kindje is ook op Valentijnsdag uitgerekend. Twee kleine cupido’s dus, die verdienen wel een mooi cadeautje 😉

 22. Mijn kinderen waren dol op Nijntje en mijn jongste nog steeds wel een beetje. Helaas zijn ze hier een beetje te oud voor, maar ik heb een nichtje dat vast veel plezier zal beleven aan deze boekjes. Leuk om haar mee te verrassen.

 23. Ik doe graag mee voor mijn twee zoontjes. De oudste is vijf en kan net een beetje lezen. Hij vindt het vooral leuk om z’n broertje van 7 maanden voor te lezen. Deze boekjes zijn heel leuk om mee te beginnen.

 24. Ik doe mee voor een vriendin die in Griekenland woont. Ze verwacht komende maand haar eerste kindje (en ik kan er niet naartoe door die stomme corona) en wil heel graag dat haar zoontje ook Nederlands leert. Ik zou graag deze boekjes aan haar cadeau geven, Nijntje hoort in elke boekenkast te staan, ook als je als kidje half Grieks bent 🙂

 25. Ik doe graag mee voor mijn dochter Tess voor het flapjesboek. Kiekeboe blijft het een fantastisch spel, en het liefst leest ze heel de dag boekjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.