Op 5 september brengt André Kuipers weer een kinderboekje van de reeks André het astronautje uit. In dit boekje beantwoordt André de vraag die hem het meest door kinderen gesteld wordt: Hoe word je astronaut’?

In “André het astronautje – Hoe word je astronaut?” gaan Max en Mia bij André het astronautje en Astromuis logeren. Ze hebben een
brandende vraag voor André: hoe word je eigenlijk een goede astronaut? Max en Mia hebben er allemaal ideeën over en stellen veel vragen. André neemt hen mee naar een heuvel om daar naar de sterren te kijken en heeft een verrassend antwoord voor hen in petto.

Al eerder verschenen in deze reeks de volgende titels;

André het astronautje
André het astronautje – op reis naar de planeten
André het astronautje – terug naar de aarde
André het astronautje – gaat naar Mars
André het astronautje – leert de kleuren
André het astronautje – leert tellen

WINNEN!
Wij mogen 2 exemplaren van André het astronautje – Hoe word je astronaut? weggeven! Laat hieronder weten dat je meedoet door een leuke reactie te plaatsen. Vergeet niet om je naam en een geldig mailadres te vermelden. Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben een mailtje gehad!

51 thoughts on “Nieuw boek: André het astronautje – Hoe word je astronaut?

 1. Wij hebben laats een boekje van André Kuipers geleend van de bieb. Mijn zoontje pakte het er telkens weer bij, een ander en eigen boekje zal hij vast heel leuk vinden!

 2. Het andere astronautenboek van André is al bijna stuk gelezen. Onze zoon vindt het zo’n leuk boek. Het zou super zijn als hij deze ter vervanging zou kunnen lezen…

 3. Wat een grappig boekje.
  Mijn kleinzoon zou dit erg leuk vinden.
  Hij wil ook astronaut worden, nadat hij samen met opa een kartonnen bouwplaat van een ruimteschip heeft in elkaar gezet. Nou, ja, meer door opa dus.
  Daar is ook een boek bij, waarbij wordt uitgelegd hoe het heelal in elkaar zit.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor hem.

 4. Ik krijg mijn kleinkinderen niet aan het lezen of aan het luisteren naar een verhaal. Voorlezen hoeft niet voor ze. Ze zijn wel dol op het heelal en de sterren en de maan. Zou dit boek HET BOEK zijn voor ze??
  Ik hoop het zo! Ik ga duimen!

 5. De gordijnen mogen bij ons niet dicht want mijn zoontje moet ten alle tijden naar de sterren en de maan kunnen kijken. “Daar wil ik naar toe zweven!”, zegt hij dan. Het boekje lijkt mij erg leuk voor hem om samen door de ruimte te zweven.

 6. Ik heb hier thuis een klein astronautje die niet uitgepraat raakt over de sterren, de ruimte en raketten. Ik denk dat hij dit boekje ‘astronomisch’ tof gaat vinden.

 7. geweldig, mijn dochter begint nu langzaam met zelf lezen en wil alles weten… waarom. waarom. Met dit boek krijgt ze al antwoord op de vraag hoe ze astronaut moet worden

 8. Superleuke fantastiche binnenkomer!!
  Ben 300.procent verblijd met deze mooie gewilde en zeer succesvolle like en deel actie die het vast en zeker gaat worden.
  Daar ben ik van overtuigd en ja zeker maxima en alexander zijn een en al oor en doen dan ook zeker mee.
  Mijn dagen bestaan uit like en delen en ik ga duimie duimie doen.

 9. Mijn dochter wil astronaut worden. Al vanaf het moment da ze geboren is, kijkt ze naar boven, naar de lucht. Ze is zes en kan niet wachten om te kunnen vliegen en andere planeten te ontdekken.

 10. Heel erg leuk voor mijn zoontje Nick, ik doe graag voor hem mee, zou hij prachtig vinden.
  Ziet er ook erg leuk uit.

  Groetjes Annelies

 11. Wij hebben een aankomend astronaut in huis. Hij slaapt onder een astronauten dekbed. Zijn plafond is een sterrenhemel met planeten. Toen hij verkleed naar school mocht was hij als astronaut verkleeden op zijn rolstoel hadden wij een kartonnen raket bevestigd. Hij wil wel graag weten, hoe je astronaut wordt.

 12. Mijn peuter is dol op de maan. De boeken van André het astronautje die we hebben gelezen vond hij geweldig! Ik zou dit boek graag voor hem winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.