single supermomHet handboek voor de alleenstaande moeder!

Kinderen opvoeden is een pittige taak, helemaal als je er alleen voor staat. Bij miljoenen vrouwen is dat het geval, zoals bewust ongehuwde moeders, gescheiden moeders, tienermoeders en weduwen. Single SuperMom biedt deze alleenstaande moeders aanmoediging, herkenning, adviezen en praktische oplossingen. In Single SuperMom komen het verwerken van een beëindigde relatie, dilemma’s rondom de zwangerschap, financiën, kinderopvang, opvoeden met of zonder vader en nog veel meer relevante onderwerpen voor alleenstaande moeders aan bod.
De vrouw van tegenwoordig is mondig, zelfstandig en vindt het fijn om te weten wat er al geregeld is of wat nog beter kan. Daarom bevat het boek een juridische bijlage. Want wie weet hoe het zit, kan assertief zijn.

Met voorbeeldverhalen van sterke vrouwen, o.a.: Neelie Kroes, Amanda Balk, Mariska Hulscher, Jetty Mathurin, Petra Possel, en Antje Monteiro.

Kortom, Single SuperMom is het boek dat bij elke single moeder in de boekenkast moet staan.

ssm fotoSingle SuperMom
Auteur: Eva Yoo Ri
ISBN: 9789021556192
Prijs: € 19,99
Verschijningsdatum: 2 maart 2014
Kosmos Uitgevers

Je kunt het boek hier bestellen!

 

single supermom.jpg 2 maartOp zondag 2 maart wordt Single SuperMom gepresenteerd in de gemeente Amsterdam . Laat je tijdens deze feestelijke middag verrassen en inspireren door toonaangevende vrouwen. Geniet van spetterende optredens, cabaret, bijzondere ontmoetingen en proef heerlijke hapjes.

Het spraakmakende programma staat helemaal in het teken van de single moeder. Succesvolle moeders vertellen hoe zij hun onderneming zijn begonnen of studeerden naast het fulltime moederschap, en welke obstakels zij hebben moeten overwinnen. Andere moeders vertellen hoe zij hun gezinsleven managen, en hoe ze elke maand weer rondkomen.

Adres: Bijlmer Parktheater, Anton de Komplein 240, Amsterdam Zuidoost
Zondag 2 maart 2014 – 14.00-16.30 uur

Meldt je hier aan voor het event!

 

logo ssmStichting Single Supermom
Het doel van de Stichting Single SuperMom is om zowel nationaal als internationaal ondersteuning te bieden aan moeder en kind bij alleenstaand (tiener)moederschap.

Ze tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het bundelen van informatie en publiceren van boeken die bij dragen aan het vergroten van de zelfredzaamheid van tiener- en alleenstaande moeders en het produceren van media omtrent haar thema’s.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.