wild1Sinds afgelopen donderdag ligt er een nieuw, supergaaf magazine in de winkel: Wild van Freek. Afgelopen woensdag waren Dante en ik bij de release van dit nieuwe blad en we hebben ons kostelijk vermaakt. Naast dat het gewoon een hele gezellige mama-zoon-dag was, hadden ze in Pathé Tuschinski ook hun best gedaan om er een groot feest van te maken. Cupcakes, lekkere drankjes, goodiebags, het nieuwe magazine natuurlijk en….Freek Vonk was er zelf ook!

Met Wild van Freek beleven kinderen urenlang leesplezier. Het magazine staat boordevol avonturen, toffe informatie over dieren en de wildernis, moppen, puzzels, strips en nog veel meer wild nieuws! Daarnaast sluit het tijdschrift goed aan bij de interesse en het niveau van kinderen.

wp-1472914533383.jpgFreek Vonk; avonturier en bioloog is woonachtig in Scheveningen, maar daar is ‘ie bijna nooit. Bijna alle kinderen zijn dol op hem en zouden het liefste, net als Freek en zijn team, de hele wereld gaan ontdekken! In het programma Freeks Wilde Wereld reist hij bijvoorbeeld van Indonesië naar Suriname en weer naar Zuid-Amerika…niet is te gek, te wild of te eng.

Tijdens de lancering van het magazine zagen we op het grote scherm nooit vertoonde beelden. Freek vertelde er vol enthousiasme over…en liet kinderen in de zaal ook vragen stellen. Dante kreeg ook de kans hiervoor en vroeg Freek; “Wat zou je doen als je achterna gezetenwp-1472914505303.jpg zou worden door een T-Rex”. Freek vertelde aan Dante dat hij stil zou gaan staan, of stilletjes op de grond zou gaan liggen, om vervolgens zo dichtbij mogelijk te kunnen komen voor het maken van foto’s. Jaja, een dare-devil ben je wel of niet natuurlijk. Trouwens, we moesten in het begin eventjes wachten op Freek, Johan (de witkeelvaraan van Freek) had last van sterallures en wilde pas op het podium verschijnen als er heel hard voor hém geklapt werd en niet alleen voor Freek. Natuurlijk hebben we gedaan en kon de lancering eindelijk van start gaan.

Wild van Freek is het avontuurlijkste tijdschrift voor kinderen van +/- 7 tot 11 jaar. Het blad sluit volledig aan bij hun leer- en denkniveau en daagt ze uit zichzelf te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Samen met bioloog en kinderheld Freek Vonk beleven ze op een veilige manier spannende avonturen en komen ze op plekken waar ze normaal niet komen. Voor alle nieuwsgierige kinderen die meer willen weten over dieren en natuur.

Elke 4 weken in Wild van Freek:

  • Weetjes over wilde dieren en natuur
  • Vragen aan Freek
  • Kijkjes achter de schermen
  • Strips over Freek en Johan de varaan
  • Moppen
  • Puzzels
  • En nog veel meer wild nieuws!

Meer informatie: http://www.wildvanfreek.nl
Abonnee worden: klik hier

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.