maan1Ik ben een groot fan van Pauline Oud. Al eerder hebben wij aandacht gegeven aan verschillende mooie producten, die zij op de markt gebracht heeft. Kort geleden bracht zij een nieuwe versie van “Welterusten Maan” uit, samen met haar uitgever ImageBooks. Een schattig muziekdoosje, met daarbij nog 3 schattige leesboekjes, voor het slapengaan.

De schattige illustraties zijn, om het maar zo te zeggen, echt Pauline! Als je eenmaal Pauline in de gaten gaat houden, herken je haar producten uit duizenden! Dit leuke muziekdoosje, in de vorm van een maan, speelt een schattig liedje en draait rond totdat het liedje afgelopen is. De kleine boekjes zijn voorzien van korte verhaaltjes die de typische situaties rond het slapengaan beschrijven samen met alles wat daarbij hoort.

Jullie begrijpen zeker wel dat dit muziekdoosje een vaste plek in de babykamer krijgt, toch? Kleine kindjes worden vaak rustig van een lief deuntje op de achtergrond. Wat helemaal grappig is, als ik nu het muziekdoosje op mijn buik zet, dan krijg ik meteen reactie door middel van schopjes en bewegingen.

wpid-wp-1445175412039.jpegWINNEN!
Wij mogen 1 exemplaar van “Welterusten Maan” weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres. Vertel ons meteen eventjes welke producten van Pauline Oud jij al in huis hebt, of welke er op je verlanglijstje staan! Deze actie is inmiddels afgelopen!

Je kunt “Welterusten Maan” van Pauline Oud, de herziene versie o.a. hier bestellen voor € 16,95: [bol_product_links block_id=”bol_56239f7e23906_selected-products” products=”9200000046234159″ name=”maan” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

62 thoughts on “Welterusten Maan – Pauline Oud

 1. Ooh die zou zo leuk voor Mexx, die is gek op de maan. Wij hebben de boeken, 2x mijn 9 maanden dagboek, baby’s eerste jaar, oppas/crèche dagboek, mijn kleinkind voor opa en oma. 🙂

 2. Super leuk!
  Wij hebben vanaf de zwangerschap tot en met het eerste jaar, het kraamboek, het oppasboek, bed bad en potjes-boekjes…en knuffels…al heel veel dus! Erg leuk allemaal! Vind onze kleine Rens ook! Leuk om te winnen en zo niet…dan krijgt hij ze van Sint en Piet ?

 3. Ik heb een pauline zwangerschap boek toen ik zwanger was, het was zo geweldige boek en ik schreefde toen elke week op.. en rest heb ik niet meer aangedacht voor volgende boeken, geen tijd als je baby hebt, kan ik niet meer alles onthouden. Geef mij mooie de pakket welterusten maan winnen voor mijn zoontje van 2,5 jaar oud. ik lees elke avond bij hem bed voor. hij vindt voorlezen heel erg leuk en hij verheugt ook op als we naar boven gaan. ik doe heel soms extra vergeten , geen tijd voor voorlezen.. en zeg ik gewoon welterusten zeggen en hij zei; Mama, boek voorlezen! en hij vergeet juist echt niet! Ik doe het voor hem als hij wil graag! Hij zoek naar de lucht ,waar maan is, in het donker vindt hij prachtige maan te zien, overdag roepte hij mij , daar is maan. ik d8 overdag zie jij toch niet… en het is juist wel maan bij overdag. dat zie je eigenlijk niet vaak. ik ben trots op mijn zoontje dat hij slim is.

 4. Wel al veel voorbij zien komen van Pauline Oud, maar nog niks in huis… Welterusten maan lijkt me ontzettend leuk op het verlanglijstje :-)!

 5. Superleuk! Wij hebben nog helemaal niks van Pauline dus erg nieuwschierig :D. (Voor)lezen vinden we hier geweldig.

 6. Leuke actie! Ik kende de producten van Pauline nog niet. Ben nu wel enthousiast ha ha ha. Ben 28 weken zwanger van ons eerste kindje en dit lijkt me super leuk voor op zijn kamertje. Leuke boekjes om voor te lezen als hij er straks is.

 7. Lijkt me heel erg leuk om te winnen voor ons nog niet geboren kindje. Dan kunnen we gaan voorlezen als hij/zij daar aan toe is voor het slapen gaan.

  Tot nu toe hebben wij van Pauline het 9 maanden dagboek in huis. Ik zou nog graag het oppas- en crèche boek, kraambezoekboek en baby’s eerste jaar boek willen hebben.

 8. Op mijn verlanglijstje: in bad met Fien en Milo omdat mijn kleindochter dat vaak een probleem vindt. Lijkt me super om dat samen te lezen als ze bij oma logeert en in bad gaat!! En daarna natuurlijk lezen: “Welterusten Maan”

 9. In februari word ik voor de 1e keer oma het lijkt mij geweldig om dan dit prachtig boekje in het cadeau pakket te geven aan de kersverse ouders.

 10. Wat leuk; ik doe graag mee. Ik heb op dit moment verder niets maar op mijn verlanglijstje staat zeker het potjes-boek!

 11. Dat ziet er leuk uit! En misschien mooi om toe te voegen aan het bedritueel om mijn dochtertje op haar eigen kamertje te leren slapen.
  We hebben nog niets van Pauline Oud, maar willen er wel graag op deze manier eens mee kennis maken?

 12. Wat een leuke prijs! Wij hebben al wat boekjes van de Fien en Milo reeks. Die zijn ook al zo leuk en worden hier heel vaak gelezen!

 13. Leuk zeg! Ik heb voor beide dochters het kraamtijdboek van Pauline Oud. De tekeningen zijn zo mooi! Deze voorleesboekjes lijken me erg leuk!

 14. Pauline is bij ons in huis met 1x het mijn 9 maanden bek en het eerste jaar, en aangezien nummer twee onderweg is, heb ik dezelfde boeken weer op het verlanglijstje staan:) Die zijn dan voor de nieuwe telg.
  Voor onze dochter Robin zou weltrusten Maan natuurlijk een leuk cadeautje zijn:)

 15. Ik heb de boekjes:
  mijn 9 maanden dagboek
  kraambezoekboek
  Baby’s eerste jaar
  ze zijn echt zo leuk !!
  Mijn zoontje is nu 4 maanden en lees hem nu al voor daar wordt ie altijd rustig van daarna nog even ean muziekje
  en dan slapen.
  Ik vind dit boekje echt zo schattig, dat zal hij vast geweldig vinden hihi en wij ook!!!!

 16. Ik heb een babyboek waarin ik het eerste jaar van mijn zoontje heb bijgehouden. Een leuke herinnering met mooie tekeningen van Pauline Oud

 17. Eerlijk … we kenden de spulletjes van Pauline Oud helemaal niet .
  Maar wat zien ze er ontzettend lief en leuk uit .

 18. Leuke manier om kennis te maken met Pauline Oud en haar leuke spullen! (Y) Ga me er nu zeker in verdiepen! Groetjes, Wobke

 19. De boekjes van Pauline Oud zijn zo leuk. En dan nog eens die leuke maan waarin ze zitten. Die wil ik graag voor mijn dochtertje willen winnen

 20. Ik heb nog helemaal geen producten van Pauline Oud want ik kon het helemaal niet niet. Maar nu wel heel enthousiast geworden. Deze staat dus wel op mijn verlanglijstje.

 21. Oh wauw wat een fantastische set zeg. Ik zelf heb al het negenmaanden dagboek, het kraambezoekboek en het eerste jaarboekje. Echt super produkten waar ik een groot fan van ben

 22. Zo leuk en uniek, de boeken van Pauline Oud! Het 9-maanden boek heb ik met plezier vol geschreven. Onze oudste wilde dan telkens alle leuke plaatjes bekijken. We hebben ook een vrolijk bad boekje. Ook hadden we de niet-vernieuwde versie van Weltrusten Maan! Deze is helaas de dreumesfase niet onbeschadigd door gekomen en wordt nog dagelijks gemist. Wij zouden zo graag weer van het mooie melodietje genieten! En dan natuurlijk ook van de nieuwe boekjes, nu met een extra kleintje om mee te genieten 😀

 23. Super leuke actie.
  Ik heb het boekje van Pauline Oud met Brabbels en uitspraken weleens Bij een (kraam) cadeau gegeven en dit viel heel goed in de smaak.

 24. Ik heb jammer genoeg nog niets in huis van Pauline Oud.
  Maar met deze boekjes en het muziekdoosje wordt naar bed gaan, bij oma en opa, extra gezellig.

 25. heb nog geen artikelen van Pauline Oud in huis gewoon omdat ik het niet kende maar ziet er allemaal leuk uit en doe graag mee voor de boekjes voor mijn kleinzoontje

 26. Wat een leuke prijs. Ik lees iedere avond voor aan ons zoontje van ruim 1,5 dus die zou dit helemaal geweldig vinden. En het ziet er weer zo vrolijk en gezellig uit!

 27. Wat een leuke winactie weer! Pauline Oud is cool! Ik ben momenteel aan het sparen om mijn serie invulboeken compleet te maken. Ik vind ze zo leuk! Ik wist niet dat Pauline Oud ook zoveel leesboekjes en prentenboekjes gemaakt heeft. Leuk!

 28. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord.
  Maar nu ik even zo op de site rond kijk
  zie ik hele leuke spullen ertussen.
  ik heb een dochter van bijna 5 maanden dus ik zou het super gaaf vinden om deze te winnen en dit merk te leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.