yogaDeze maand verschijnen de Yoga Inzichtkaarten, ontwikkeld door Monique de Boer. De set bevat 37 kaarten met daarop een foto van de yogahouding en een affirmatie. In het bijbehorende boekje staat van elke houding een beschrijving hoe je deze kunt uitvoeren. De kaarten vormen bij elkaar een volledige yogacursus.

Yoga is in. Volgens trendwatchers is yoga dé trend van 2015. Naast het volgen van lessen bij een yogaschool vinden veel mensen het ook prettig thuis yoga te beoefenen. Voor hen heeft Monique deze kaartenset ontwikkeld. Met behulp van de set kunnen yoga beoefenaars makkelijk thuis aan de slag.

Naast een volledige work-out bevat de set series voor een goede nachtrust, versterking van de rug, een actief begin van de dag en voor een goede (hormoon)balans.  De bijbehorende affirmaties zorgen voor een positieve mindset en versterken het zelfvertrouwen.

Monique de Boer is yoga- en meditatiedocent. Ze kwam rond 1990 in contact met yoga en is zich daar sinds die tijd in gaan verdiepen. Ze is oprichtster van Artemis Yogacentrum en Artemis Body & Mind Reizen.

“Met veel plezier begeleid ik mensen in hun yoga beoefening tijdens workshops en yogareizen. Ik wil iedereen graag uitnodigen met de kaartenset aan de slag te gaan en hoop dat men net zoveel plezier zal beleven aan yoga als ik en dat het ieders leven mag verrijken.”

De Yoga Inzichtkaarten worden uitgegeven door AaHa! Media en zijn vanaf half januari 2015 te koop.
[bol_product_links block_id=”bol_54ae8bb283316_selected-products” products=”9200000032767016″ name=”Yoga” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.