Het lieve konijntje Bing is een rijzende ster op Zappelin en Ketnet en vanaf 21 april kan je hem tijdelijk ook bewonderen op het grote doek, in alle 21 Vue bioscopen in Nederland: Zeven favoriete afleveringen, interactieve spelletjes en meezingliedjes en – je gelooft ’t niet – je eigen Bing oren (voor de kleine bezoekers) bij elk toegangskaartje!

Bing is een jongetje van 3 jaar, speels, vol energie en nieuwsgierig. Een echte peuter die alles wil uitproberen! Soms gaat dat ook wel eens mis… maar dan is Flop er. Die zorgt altijd dat alles weer op zijn pootjes terecht komt. 

TV serie

In de TV Serie van Bing gaat het om de GROTE verhalen in de kleine momenten van het leven van een peutertje. Vol vrolijkheid en kleine verdrietjes, herkenbaar voor iedereen. Leren delen, je favoriete speeltje kwijtraken, de natuur ontdekken… Bing maakt het allemaal mee, samen met Flop en zijn vriendjes.

Bing is bekroond met vele prijzen, waaronder die van beste pre-school programma op de Engelse televisie en een Emmy Award. Hij moest er een beetje van blozen.

Bing online

Bing heeft sinds kort ook zijn eigen Nederlandstalige YouTube kanaal, dat explosief groeit. Wij vinden dat niet zo gek: want wie Bing ontmoet, is op slag verliefd.  En natuurlijk zit Bing op Facebook: @BingBunny.

5 gedachten over “BING IN DE BIOS!

  1. Oh de grote held van mn zoontje (2.5)! Hoe leuk om in echt te zien met eigen Bing oren 🙂 We zijn er graag bij. Naar de bios gaan is een Bing ding !

  2. Oooo dat zou ons dochtertje echt ZO geweldig vinden! Samen met haar mama’s naar bing! Ze is een groot fan! Zelfs haar broertje van 8 maanden, krijgt veel filmpjes van bing te zien! Ze is pas 1x naar de bioscoop geweest en ze vond het zo leuk!! Dan zou dit helemaal geweldig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.