racemaanRACE NAAR DE MAAN is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted en de Schat van de Mummie. De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan.

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vrienden in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

Geïnspireerd op de ruimtewedloop van de jaren zestig.

RACE NAAR DE MAAN draait vanaf 13 januari in de Nederlandse bioscopen in 2D en 3D.

Meer informatie: www.racenaardemaan.nl en www.facebook.com/Racenaardemaan

WINNEN!
Wij mogen 3 film-pakketjes weggeven met daarin de volgende leuke gadgets: Tas, Jo-jo en kinder t-shirt! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

39 thoughts on “Bios-tip: RACE NAAR DE MAAN / CAPTURE THE FLAG

 1. wauw lijkt me een geweldige film voor de kinderen !! ik doe heel graag mee om kans te maken op 1 van de filmpakketjes met de super leuke leuke gadgets !

 2. Wat leuk! Juist afgelopen weekeinde de kids beloofd dat we binnenkort naar een echte bioscoop gaan! Ik doe graag mee voor dit leuke pakket! Kunnen we straks misschien in het shirt naar de film.

 3. Gaaf! Ik wil heel graag naar deze film met mijn zoontje, dus het goodie pakket is een leuke extra verrassing voor hem:)
  Groetjes, Amanda & Tycho

 4. Mijn dochter van 7 zag de trailer vanmorgen op tv en die zei gelijk daar wil ik heen. Ze is dol op alles wat met de ruimte heeft te maken.

 5. Ik zou dit pakket dolgraag willen winnen voor onze pleegzoon uit Berlijn die binnenkort weer bij ons komt logeren en inmiddels al een aardig woordje nederlands spreekt

 6. Leuk!!! Ik ben al jaren (volwassen) fan van animatiefilm, maar langzamerhand kan ik dochterlief ook gaan inwijden…

 7. Goedemorgen,

  Wat een leuke actie!
  Hier doe ik graag aan mee voor onze twee dochters.

  Vriendelijke groet,
  Karin van der Lee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.