Just Film Distribution brengt op 21 november Buurman & Buurman Experimenteren er op los! uit in de Nederlandse bioscopen.Een gezellige familiefilm over het onhandige maar vindingrijke klus duo Buurman & Buurman met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. Vanaf 17 november zijn de klussers te zien in de kleuterbios en vanaf 21 november draait de film in bioscopen door heel Nederland.

Het verhaal

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Speelduur: ca. 60 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution

Bordspellen

Naast een nieuwe film, zijn er ook twee leuke nieuwe spellen beschikbaar van Buurman & Buurman:

Buurman & Buurman – Blokkentoren
Durf jij de Buurman & Buurman Blokkentoren te bouwen!? De toren staat al en om verder te bouwen moeten jij en je vrienden blokjes uit de toren gebruiken. Dit gaat natuurlijk niet zonder gevaren. Elke keer als je een blokje wegpakt en hoger bouwt, wordt de toren minder stabiel. Ben jij in het bezit van stalen zenuwen en vaste handen, of ben jij degene die de blokkentoren om laat vallen?  Inclusief dobbelsteen voor extra speelplezier!

Meer informatie vind je hier.

Buurman & Buurman – Leren Combineren
Buurman & Buurman leren combineren is een leuk en educatief spel. Probeer spelenderwijs verschillende thema’s, zoals kleuren, vormen en objecten, bij elkaar te zoeken. Vind samen met Buurman & Buurman de juiste combinatie en plaats de pennen bij de thema’s die bij elkaar horen. Klopt je combinatie? Dan wordt het licht GROEN! A JE TO!   

Meer informatie vind je hier.

56 gedachten over “Buurman en Buurman Experimenteren er op los: 21 november in de bioscoop

 1. Dit zou een leuk uitje zijn voor de mannen bij ons in huis. Mijn zoontje en zijn vader kunnen altijd heerlijk lachen om de buurmannen!

 2. Ik ben dol op buurman en buurman omdat ik dan die heerlijk lach onze zoon hoor (hij is natuurlijk de buurman en buurman dan). Ik doe dus graag mee voor hem.

 3. Mijn zoon wordt volgend jaar eind maart 14 en hij ligt nog steeds dubbel met Buurman&Buurman, ik ook trouwens, we kijken soms samen. Hij heeft nog steeds veel dvd’s van dit duo, vanaf klein jongetje al. De film zou ie helemaal geweldig vinden!

 4. Mijn zoontje Liam vind de buurmannen écht geweldig!! Vooral het klungelige van ze, daar moet hij erg om lachen!! Maar af en toe zegt ie ook: “Pap, kijk, dat hebben ze slim gedaan”. Daar moet ik zelf dan wel weer om lachen!!

 5. Hier zou ik graag met mijn kleine man en zijn buurjongen naartoe willen. Ze zijn hele goede vriendjes/buurmannen/klasgenootjes en klussen dan ook altijd samen en soms net zo onhandig😉🤣 hopelijk kan ik ze blij maken😃

 6. Ow dit lijkt me zo leuk om met onze 2 jongens te gaan doen. Ze vinden het allebei heel erg leuk om te kijken! Zelfs hun zusje van 1 klikt het soms aan haha. Gewoon die grappige acties wat ze hebben, ze weten dat het niet slim is en je hoort ze non stop erop reageren en lachen. Ze hebben beiden de rode buurman knuffel en slapen er elke dag mee. We zijn al zeker een jaar niet naar de film geweest samen, dit lijkt me erg leuk voor ons na een stressvolle periode de afgelopen maanden.

 7. Wat leuk, mijn jongste van 4 kijkt buurman en buurman met veel plezier! En staat het aan op tv, dan kijk ik ook zelf graag nog mee. Naar de bios naar de film dat zou geweldig zijn, met mijn mannetje lief en klein!

 8. Ik doe erg graag mee voor de jongens, ze liggen helemaal in een deuk als ze Buurman en Buurman kijken.
  Waag graag een kans 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 9. Heerlijk 2 van die buurmannen die ondanks dat alles misgaat, toch zo positief blijven. Leuk voor jong en oud, dus geweldig om samen met de kinderen te kijken.

 10. Omdat het van die klungelige klusmannetjes zijn , waardoor mijn kleinkinderen en ik erg in de lach schieten.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor de kaartjes van deze leuke film.
  A JE TO !!

 11. Jarno (6) lijkt wel op buurman en buurman. de meest creatieve oplossingen verzint hij als er iets stuk is. hij zal zeker genieten van deze film

 12. Niet ik , maar vooral mijn neefje van 5 is al heel lang helemaal gek van Buurman en Buurman! Kent alle filmpjes uit zijn hoofd ;). Hij vindt ze vooral ontzettend grappig en kan nog lachen om de grappen die hij al 10 keer heeft gezien, haha! Ik zou het heel leuk vinden hem met de kaartjes te kunnen verrassen!

 13. Omdat wij ook een hele leuke en lieve buurman hebben. Nu gaan we verhuizen maar we kunnen onze buurman niet missen, dus we verhuizen twee huizen verder op, zodat we WEER buren zijn……dan heb je toch wel een hele speciale band met je buur(man)

 14. Ik keek vroeger al buurman en buurman en het blijft leuk, ik vind het nu zo leuk omdat mijn jongste zoon Tyler er enorm om kan lachen en stiekem zijn oudere broer James ook!

 15. Soms worden we helemaal gek van onze zoon met die twee buurmannen, hij kan alle afleveringen ondertussen dromen. Dus ik doe graag mee voor hem.

 16. Mijn kleine man heeft eigen gereedschapskoffer en klust graag met zijn buurjongen. Hoe leuk zou het zijn als ze samen naar deze film kunnen!🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.