cin1Het verhaal “Cinderella” volgt het wel en wee van de jonge Ella (Lily James). Nadat haar moeder overlijdt, trouwt Ella’s vader, een koopman, opnieuw. Ella wil haar liefhebbende vader graag bijstaan, en verwelkomt haar nieuwe stiefmoeder (Cate Blanchett) en haar dochters Anastasia (Holliday Grainger) en Drisella (Sophie McShera) in hun huis. Maar wanneer Ella’s vader onverwachts overlijdt, is ze overgeleverd aan een jaloerse en wrede nieuwe familie. Wanneer Ella uiteindelijk niets meer is dan een dienstmeisje groezelig van de as, en hatelijk ‘’Assepoester’’ genoemd wordt, zou het makkelijk zijn om de hoop op te geven. Maar ondanks alles wat ze te verduren krijgt, is Ella vastbesloten om de laatste woorden van haar moeder in ere te houden, en “dapper en vriendelijk te zijn”. Ze geeft de moed niet op en zal niet neerkijken op degenen die haar slecht behandelen. En dan is daar de aantrekkelijke vreemdeling die ze in het bos heeft ontmoet. Ella weet niet dat hij eigenlijk een prins is. Ze denkt dat hij slechts in de leer is bij het paleis, en dat ze eindelijk een zielsverwant heeft ontmoet. Wanneer het paleis alle jonge vrouwen uitnodigt voor een bal, lijkt het erop dat het geluk haar nu eens toelacht. Want Ella hoopt daar de charmante Kit (Richard Madden) weer tegen te komen. Helaas verbiedt haar stiefmoeder haar naar het bal te gaan, en scheurt harteloos haar jurk aan stukken. Maar zoals in alle goede sprookjes is er hulp onderweg. Een vriendelijke bedelaarster (Helena Bonham Carter) komt gewapend met een pompoen en een aantal muizen naar voren, en zal Assepoesters leven voorgoed veranderen.

“Cinderella” is geregisseerd door de voor een Academy Award® genomineerde Kenneth Branagh (“Thor,” “Hamlet”) met rollen voor Academy Award-winnaar Cate Blanchett (“Blue Jasmine,” “Elizabeth”), Lily James (“Downton Abbey”), Richard Madden (“Game of Thrones”) en de voor een Academy Award genomineerde Helena Bonham Carter (“The King’s Speech,” “Alice in Wonderland”) en is geproduceerd door Simon Kinberg (“X-Men: Days of Future Past,” “Elysium”), Allison Shearmur (“The Hunger Games: Catching Fire”) en David Barron (“Harry Potter and the Deathly Hallows”). Het script is van Chris Weitz (“About a Boy,” “The Golden Compass”).

CINDERELLA“Cinderella” is een live-action film die geïnspireerd is op het klassieke sprookje. De tijdloze beelden van de meesterlijke Disney-tekenfilm uit 1950 worden tot leven gewekt in een visueel schitterend spektakel voor een hele nieuwe generatie.

Walt Disney Studios Motion Pictures

Genre:                         Live Action
Leeftijdskeuring            TBD
Release datum :           18 maart 2014
Speelduur:                   TBD
Cast:                            Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden, Stellan Skarsgård, Holliday Grainger, Sophie McShera, Derek Jacobi and Helena Bonham Carter
Regisseur:                   Kenneth Branagh
Producers:                   Simon Kinberg, Allison Shearmur, David Barron
Executive Producer:     Tim Lewis
Screenplay by:             Chris Weitz

WINNEN!
Wij mogen 2 mensen blij maken met een Cinderella horloge en Cinderella notebook.
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.
Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

 

98 thoughts on “Cinderella, 18 maart 2015 in de bioscoop

 1. Geweldige actie! De film ziet er super uit en ik kan niet wachten om hem te zien! De filmposter is fantastisch. En wel leuk dat jullie zo een actie houden! Veel succes aan iedereen die meedoet! xo

 2. En zoals het in het sprookje gaat, leefden Assepoester en haar prins nog lang en gelukkig.
  Tegenwoordig dus met Notebook en horloge!

 3. Ik doe graag mee voor mijn dochter Noah, ze kan niet wachten om Cinderella te zien, bovendien heeft ze net leren klok kijken, ze zou hier dolblij mee zijn!

 4. Super leuk! Weet wel een heel lief klein prinsesje die ik hier heel erg blij mee kan maken! Een van de meisjes van de Engelse stichting postpals. Een stichting die je in contact brengt met ernstig zieke kindertjes om ze dmv een simpel kaartje of klein cadeautje even wat op te fleuren.
  We gaan duimen!

 5. Wat een mooie actie ik zou graag deze mooie film zien want ik ben erg benieuwd naar hoe deze assepoester verhaal is.

 6. Op deze mooie dag, geef ik jullie mijn mooiste glimlach. Ik laat jullie weten dat ik deze gave actie zeker niet zal vergeten. Want wat is het toch een lief gebaar, dat jullie zomaar iets weggeven, echt waar. Iedereen wil hier wel een kansje wagen, en wat aandacht vragen. Ik doe ook gewoon mee, want tegen deze kanjer van een prijs zeg ik geen nee. Iedereen verlangt naar wat verwennerij, dus ik zeg PLEASSSSSEEEE KIES MIJ;)

 7. Een sprookje uit duizenden en een einde waar ieder meisje toch van droomt!
  Ik doe graag mee om mijn lieve nichtje, die zich graag als een prinsesje kleed,een prinsessen kamer heeft, tja eigenlijk alles wat met een prinsesje te maken heeft zo graag wil hebben, zo’n mooi horloge te mogen geven op haar verjaardag. Ik weet zeker dat ze als een prinsesje zal gaan dansen van geluk.

 8. “Super gaaf ik zou zooooo graag dat willen winnen want ik vind dat heel leuk en assepoester is mijn lievelingsprinses.”

 9. ik zou er heel erg blij mee zijn om dit te winnnen! en zal de horloge zeker iedere dag dragen
  ik hoop dat ik dit win

 10. Oooo petemoe kom toch even langs en tover me een glimlach. Wanneer de klok 12 slaat kijk ik vol vreugde naar mijn mooie Cinderella horloge en bedankt u weer dat ik deze van u mocht winnen.

 11. Mijn lievelingsfiguur van disney en als ik hiervan een mooie horloge win, kan ik als cinderella klok leren kijken. Ik weet wanneer het twaaf uur is. Nu nog de andere tijden

 12. “Cinderella is proof that a pair of shoes can change your life”, dat bewijsstuk wil ik graag nog een keer bekijken! 🙂

 13. Wat een leuke verfilming van het oeroude sprookje “Assepoester”.
  Ga vast de film zien.
  Dit leuke horloge en notitieboekje wil ik graag winnen. Ik doe mee!!

 14. Wat een leuke win actie!
  Cinderella? Die ligt hier al in dromenland!
  Maar wat zou dr een meisje hier blij worden,
  van een cinderella horloge!
  Ze is aan t leren klokkijken, maar dan gaat t snel (:
  En een notebook om alles in op te schrijven, wanneer je leert schrijven?
  Dat zal ook supergoed gaat dan (:

 15. We hebben hier iemand rondlopen die super blij zou zijn met dit prachtige geschenk, het is een prinsesje in onze ogen.

 16. Wat een schattig cadeau , perfect voor onze jongste dochter, en blauw is haar lievelingskleur , dus Assepoester is haar favoriet

 17. De kindjes hebben al gevraagd om mee naar de film te gaan, met dit leuke extraatje erbij zou het nog fijner zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.