Netherlands_Online_1shtDe nieuwe spraakmakende film FIFTY SHADES OF GREY is gebaseerd op de bestseller van E L James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson).  Het boek “Fifty Shades of Grey” (Vijftig Tinten Grijs) is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het tweede deel uit de boekenreeks heet “Fifty Shades Darker” (Vijftig Tinten Donkerder) en het derde en laatste deel “Fifty Shades Free” (Vijftig Tinten Vrij).  De “Fifty Shades” trilogie is in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

De cast bestaat verder uit o.a. Luke Grimes (Elliot – Christians broer), Victor Rasuk (José –  Anastasia’s goede vriend), Eloise Mumford (Kate – Anastasia’s beste vriendin en huisgenote), Marcia Gay Harden (Dr. Grace Trevelyan Grey – Christians moeder), Rita Ora (Mia – Christians zus), Max Martini (Taylor – Christians bodyguard), Callum Keith Rennie (Ray – Anastasia’s stiefvader),  Jennifer Ehle (Carla – Anastasia’s moeder) en Dylan Neal (Bob – de man van Carla).

FIFTY SHADES OF GREY is geregisseerd door Sam Taylor-Johnson en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en de schrijfster van de boeken, E L James. Het scenario is geschreven door Kelly Marcel.

FIFTY SHADES OF GREY draait vanaf 12 februari 2015 in de bioscoop.

www.facebook.com/FiftyShadesofGreyNL
www.fiftyshadesofgrey-film.nl
www.twitter.com/FiftyShadesNL

WINNEN!fifty1fifty2
Wij mogen 3 leuke pakketten weggeven met daarin 2 bioscoopkaartjes voor de film FIFTY SHADES OF GREY, een leuke tas en een t-shirt!
Laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en laat meteen eventjes weten wie je meeneemt naar de bioscoop als je wint!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 170 times, 1 visits today)

134 thoughts on “FIFTY SHADES OF GREY

 1. ik zou mijn moeder meenemen die is bijna jarig en gaat dan 75 jaar worden…..en die is altijd wel in voor een leuke “spannende” film 😉

 2. Ik hou hier heel graag samen met mijn beste vriendinnetje naar toe willen!! Ze heeft de boeken niet gelezen dus er staat haar heel wat te wachten;)
  Fingers Crossed!

 3. Graag ga ik hier met mijn beste vriendinnetje naar toe.
  Heb zelf de boeken nie gelezen maar ze heeft me enthousiast gekregen met haar enthousiasme !

 4. Ik zou samen met mijn vriendinnetje gaan, die is helemaal gek van 50 shades of grey en heeft ze allemaal gelezen. Lijkt me een hele mooie film

 5. Een lieve vriendin die helemaal weg is van de boeken, en welke wel een cadeautje/leuk uitje heeft verdiend! Zal vast grappig lijken, twee zwangere dames bij deze film! 😀

 6. Ik zou mijn kennisje Bianca willen meenemen, omdat ze dit vast een heel leuke film zou vinden en omdat het een lieve vrouw is.

 7. Zelf zou ik niemand meenemen, omdat ik dit mijn lieve vrouw heel erg gun.
  Ze heeft een turbulent jaar achter de rug, en op dit moment is ze 10 weken zwanger van onze 2e mormeltje 🙂 Ik vindt dus dat ze wel een lekker avondje weg verdiend met een vriendin, nu het nog kan en om lekker van een top vrouwen film te genieten.

 8. ik zou mijn vriend meenemen. die is ook erg nieuwschierig geworden naar de film, omdat hij mijn verhalen gehoord heeft over alle drie de boeken

 9. Ik zou mijn vriendin meenemen, wij hebben al afgesproken om samen deze film te gaan kijken!! Zou hartstikke leuk zijn als ik dit voor ons win!

 10. Het zou mooi zijn als ik mijn vriend mee kreeg naar deze film, maar ben bang dat, dat niet gaat lukken. Dus ik neem mijn zus graag mee naar deze film.

 11. ooooh wow super graag 🙂 ik ga met mijn vriendinneke daisy wij willen de film al heel lang en graag zien 🙂 nu hopen en duimen SPANNEND

 12. Ik zou mijn vriendje ermee naar toenemen, omdat hij werkelijk nooit begrijpt hoe het is om zowel romantisch als woest in bed te zijn. Deze film verandert dat hopelijk, en daarom moet ik deze prijs winnen, heb ik het t-shirt als bewijs dat hij dan moet dragen.

 13. Leuke actie! Natuurlijk neem ik al mijn vriendinnen mee, dit is echt een typische meiden uit avondje film! Dus het wordt ineminemutte…..

 14. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze film en wil mijn vriendin graag eens een andere film laten zien, en wie weet wat er dan nog te wachten staat………..

 15. Fantastische boeken, ik had ze zo uit, ik ben zo benieuwd naar de film, ik kan niet wachten, ik wil graag mijn lieve buurvrouw meenemen als ik een van de gelukkige mag zijn

 16. Ik zou deze prijs mocht ik hem winnen aan een goede vriendin van mij geven. Zij heeft het op dit moment heel erg zwaar zowel geestelijk als lichamelijk. Ze heeft geen geld om dingen te doen en ik gun haar deze prijs aangezien ze de film zo graag wilt zien maar het waarschijnlijk niet kan betalen

 17. Leuk zeg! De boeken waren natuurlijk al een hit, dus de film moet ik eigenlijk ook sowieso zien! Mocht ik de gelukkige zijn, dan zou ik graag met mijn beste vriendin gaan! Nu nog even duimen!

  Groetjes
  Alwien

 18. Jaaaaa! Ik zou het zo leuk vinden om deze actie te winnen. Ik zou mijn vriendin Charro meenemen. Ze heeft net een breakup achter de rug en ik gok dat ze wat vrolijker gaat kijken van deze film 😉

 19. Jaaaaa wat een gaaf shirt. En de tas is ook super. Mocht ik winnen dan trek ik natuurlijk dit shirt aan naar de bios. En natuurlijk gaat mijn vriendin Bianca mee. We hebben natuurlijk de boeken gelezen maar aangezien wij erg “visueel” zijn ingesteld, willen we supergraag de film zien. #duimen

 20. oeh leuk! ik ga natuurlijk met mijn beste vriendin!!
  Eindelijk weer een uitje met ons twee
  Sinds de kids er zijn komt het er maar niet van
  En een leuke tas en een t-shirt met die super tekst

 21. Ik zou heel graag mijn grote liefde: mijn man meenemen! Even er helemaal tussenuit zonder onze vier pleegkids!!! Ik ga duimen!!!

 22. Ik zou heel graag met mijn vriendin Leen willen gaan want die heeft wel een avondje uit verdient.En het lijkt me nog een mooie film ook

 23. Deze film MOET ik echt zien 🙂 …. en dan neem ik heerlijk mijn vriendin mee …. of toch maar mijn man (hihi … zou hij de hint begrijpen?)

 24. Lijkt me een erg leuke film. De boeken waren geweldig, maar mijn vriend wil ook wel een keertje zien waar het nu over gaat . Zal hem nog verbazen.

 25. Whaaaaaaaaaa wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, SUPER! Ik neem natuurlijk mijn eigen mannetje mee naar deze geweldige film.. WAUW! Kijk er nu al naar uit 😀 MAAK ME GEK! Fingers crossed, liefs Nathalie

 26. Mijn man zal de hint vast niet begrijpen, zoals het een echte man betaamd, dus mijn beste vriendin dan maar mee, lekker zwijmelen.

 27. Ah nice! Ik zou Monique mee nemen, zij is degene die mij 3 jaar geleden het eerste boek gaf van Vijftig Tinten. Al gniffelend zei ze; you’re going to love this;-). And I did 😉

 28. Ik heb al een voorstukje gezien in de bioscoop, Mr. Grey voldeed absoluut niet aan mijn wildste fantasieën 😉 Maar misschien was dit een suf stukje grijs van hem hihi ben benieuwd naar de andere 49 !!

 29. Ik zou dolgraag met mijn man erheen willen! Gezellig gelijk voor valentijn en even een momentje voor ons twee, we verwachten ons 2e zoontje, ben nu hoogzwanger dus nog even er tussenuit lijkt me heerlijk en we zijn gek op de bios.

 30. Wat kijk ik uit naar deze film! Drie jaar geleden heb ik de boeken verslonden tijdens onze vakantie. Nu neem ik dan ook graag mijn lief mee.. 🙂

 31. Pingback: injury lawyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.