De afgelopen tijd waren dingen die als ‘normaal’ worden gezien ineens niet meer mogelijk. Zoals naar de film gaan. Gelukkig zijn bioscopen en filmtheaters sinds 1 juni jl. weer (beperkt) open en kunnen filmliefhebbers weer genieten van een film op het grote doek. Vanuit een gedeelde passie voor film en om de branche te ondersteunen, bundelt de Nederlandse filmbranche de krachten voor een gezamenlijk doel; Nederlanders nog meer enthousiasmeren om naar de film te gaan in deze zomer waarin veel mensen vakantie zullen vieren in eigen land. De Nederlandse filmbranche komt daarom met een unieke, gezamenlijke campagne: ganaardefilm.nl.

Samen met regisseur Michiel ten Horn (AanmodderfakkerAres), communicatiebureau KesselsKramer en productiehuis Since ’88 zal de filmbranche een tweetal reclamespots produceren voor deze gezamenlijke campagne om filmbezoek extra onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek. Acteurs die in deze spots te zien zullen zijn: Jan Kooijman, Robert de Hoog, Nasrdin Dchar en Thekla Reuten.

Op de website ganaardefilm.nl staat een compleet overzicht van films die nu te zien zijn in de verschillende bioscopen en filmtheaters door het hele land. De bezoeker kan een film selecteren, zien in welke bioscoop in de buurt de betreffende film draait en via de site direct tickets bestellen.

De reclamespots zijn vanaf maandag 3 augustus a.s. te zien op TV, online en social media.

Enquête

Om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de filmliefhebbers is de Nederlandse filmbranche een enquête gestart waarin de bioscoopbezoeker gevraagd wordt naar het kijkgedrag in deze periode. Uit de eerste resultaten blijkt dat het Nederlandse publiek het grote doek gemist heeft, maar liefst 66% geeft aan gestoord te zijn tijdens het kijken van films. Invullen kan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.