De Emmy Award-winning tv-serie Bing is razend populair bij jonge kinderen en de avonturen van dit vrolijke konijntje worden dan ook massaal gevolgd via tv, YouTube en social media. Speciaal voor de feestdagen verschijnt er nu een kerstspecial van bijna een uur, die vanaf 25 november in de bioscoop zal worden vertoond. Het perfecte peuteruitje voor de komende feestdagen!

In ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ zijn, naast Bing, natuurlijk ook zijn vriendjes Sula, Panda en Flop van de partij. Daarnaast maken we kennis met Nicky, het superschattige neeftje van Sula. In deze gezellige  bioscoopspecial maken Bing en zijn vriendjes allerlei leuke dingen mee. Zo gaan ze naar het bos om boombladtekeningen te maken en geven Bing en Sula een spannende poppenkastvoorstelling. Maar natuurlijk zijn er ook speciale kerstverhalen, want kerst, het is een Bing-ding! Zo gaan we samen met Bing cadeautjes openmaken. Bing wil héél graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar zal hij deze ook krijgen? En ja, dan moet het eigenlijk wel gaan sneeuwen…..

Herkenbare situaties

De driejarige Bing beleeft samen met zijn vrienden Sula, Panda en Flop de leukste avonturen. Het konijntje maakt voor iedere peuter herkenbare momenten mee, zoals het verliezen van je lievelingsknuffel of leren dat het veel leuker is als je je speelgoed deelt met anderen. Bing wordt niet verlegen tijdens enge of moeilijke momenten, maar zoekt juist een open en eerlijke manier om ermee om te gaan. Bing stimuleert hierbij fantasie en creatieve probleemoplossende vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden zoals vriendschap, samenwerken en zorgen voor elkaar. De populaire Emmy Award-winning tv-serie is dagelijks te zien bij Zappelin en Ketnet. Daarnaast is Bing erg populair op social media, met ruim 341.000 volgers op Facebook en Instagram, en wereldwijd meer dan 272 miljoen kijkuren op YouTube.

‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ draait vanaf 25 november in de bioscoop.

81 thoughts on “Gloednieuwe kerstfilm voor de allerkleinsten l Bings kerstfeest

 1. Het eerste bios uitje is er nog steeds moet van gekomen, met met lievelingskonijn Bing zou dat echt helemaal te gek zijn!! 🥰

 2. Oh wat leuk!! Ik zou mijn kleine nichtje meenemen. Ben benieuwd hoe ze dat vind want het zou de eerste keer Zijn dat ze naar de bioscoop gaan hihi.

 3. Wat onwijs leuk! Elke dag loopt mn jongste zoontje met z’n bing dag naar school 🙂 ik zou het graag willen winnen om gezellig hier met de kinderen naartoe te gaan!

 4. Wat leuk! Ik zou mijn jongens van 2,5 en 4 meenemen. Ze zijn weg van bing en voor de jongste zou het zijn eerste bioscoop ervaring zijn.

 5. Geweldig
  Mijn dochter vindt bing geweldig. Wij zien hem graag in de bios en dan gaan bing en hopperty gezellig met ons mee. Ze liggen nu elke avond lekker in bed bij haar

 6. Mijn kinderen zijn gek op kerstfilms. Het geeft zoveel sfeer en gezelligheid.
  Deze film is wel heel erg leuk voor een uitje met mijn 3lieve kanjers!!

 7. Ah heel graag doe ik mee voor mijn dochter Sara, die is net 4 jaar en zit net op school! Is allemaal erg spannend maar ze doet het zo goed. In de kerstvakantie zou ik graag met haar saampjes naar de Bings Kerstfeest gaan want ze vindt Bing en zijn vriendjes zo leuk! En mama vindt het stiekem ook leuk maar vooral lekker samen met haar op pad!!

 8. De kleine man van mijn vriendin gaat dit geweldig vinden. Laatst op zijn verjaardag al een bing school en gymtas geven dus dit zal hij ook geweldig vinden. Hopelijk kan ik hem er blij mee maken🍀😃

 9. Leuk voor de meiden. Onze jongste is ook 3 net als Bing. Maar zelfs grote zus van bijna 7 vindt stiekem Bing toch ook nog wel leuk (al wil ze dat niet altijd toegeven haha).

 10. In het huisje niet zo ver vandaan gaan wij naar het bioscoop vandaag 🤣Mijn zoontje is toevallig jarig waneer Bing in het bioscoop te zien is we gaan dus zeker kijken.

 11. Super leuk!! Heb hier een hele grote Bingfan in huis, zal mijn lieve Yemi geweldig vinden en is gelijk haar eerste bios uitje en nemen dan heel graag haar vriendinnetje Branwen met haar mama mee!

 12. Ik neem zeer zeker mijn nichtje mee, zij is een hele grote fan van Bing en Soela en dan mag ze zelf uitkiezen wie er met haar mee mag!

 13. Wat superleuk! Ik neem mijn kleinzoons (tweeling) mee die op 25 december 6 jaar zullen worden! Hun zusje mag ook mee! Zou ik dan eindelijk weer eens samen met ze iets heel fijns kunnen doen? Wat zou dat geweldig zijn!

 14. Wat onwijs gaaf! Deze verrassing zou super leuk zijn voor onze zoon Julian (5 jaar). Hij is nog nooit naar de bioscoop geweest, het staat al heel lang op zijn wensenlijstje. Maar door de Corona en de drukke periode (zijn broertje Igmar geboren) is het er nog niet van gekomen. Een moeder-zoon momentje zou echt leuk zijn, hij is tenslotte pas geleden ook grote broer geworden. Ik gun hem deze quality time 🥰

 15. Ik zou heel graag met mijn zoon en met mijn beste vriendin en zoon willen gaan. Wordt het eerste bios uitje voor de jongens. En dat kunnen ze wel gebruiken in deze tijd

 16. Ik neem heel graag mijn neefje mee als ik win. Hij is dol op Bing en kijkt graag naar hem en speelt graag met zijn speelgoed.

 17. Een super film geschikt voor onze kleindochter en haar tweeling broertje en zusje. Een echt kerstuitje samen net opa en oma en voor de tweeling de eerste kennismaking met de bioscoop.

 18. Wow, ik zou graag met mijn zoontje willen gaan die net voor het eerst naar de Bios is geweest (laatste dag voor de sluiting) en om het feest helemaal compleet te maken, zou ik nu ook zijn neefje mee willen nemen voor een echte Boys-uitje tijdens kerst. Als ze hiervan niet in de kerststemming komen …..;-)

 19. Ohh wat hartstikke leuk zeg! Dat zal mijn kleinste man fantastisch vinden, hij kijkt zo graag naar filmpjes van Bing! Gaan we gezellig samen met grote broer ook erbij! 🙂

 20. Geweldig echt super leuk, met de film van Bing maak ik mijn kleinzoon echt enorm blij mee, die vind het echt fantastisch mooi om naar Bing en zijn vriendjes te kijken!!

 21. Te gek! Onze jongste kijkt regelmatig naar Bing en dan kijkt onze oudste nog gezellig mee! Dit zou een erg leuke familiefilm zijn voor ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.