foto5In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon (Matthew McConaughey). Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster ziet de talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden.

Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis (Seth MacFarlane) die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant (Tori Kelly) met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes (Reese Witherspoon); een jonge gangster-gorilla (Taron Egerton) die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken (Scarlett Johansson) die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje. Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

SING draait vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

WINNEN!
Wij mogen 3 personen verblijden met leuke goodies van deze film, namelijk een sleutelhanger met knuffeltje, een leuke schrijfset en een potloodtopper! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

72 gedachten over “SING – 14 december in de bioscoop

 1. Oeh, superleuk! Mijn dochter heeft hier voorstukjes van gezien, en vindt de personages erg grappig. Zou haar dus zeker blij maken met dit pakketje!

 2. Toevallig pas de trailer gezien en mijn 5 jarige & 3 jarige zoontje stonden bijna te springen in hun stoel van enthousiasme! Zou ze dolgraag meenemen naar Sing! 🙂

 3. De voorstukjes kunnen ze al allemaal meezingen en meedansen… vooral Oh my gosh… look at her butt… lijkt mij een superleuke film voor de vakantie met de kinderen

 4. Leuke goodies van deze grappige figuurtjes (de film is volgens mij ook echt heel leuk, trailer wel in ieder geval) zullen blij ontvangen worden door de kids

 5. Ooo heerlijk…
  Mijn dochter van 4 wilt later bij kinderen voor kinderen zingen en dansen.
  De gedrevenheid is er aangezien ze fanatiek haar 2de jaar dansles heeft en geen speelgoed mirofoon vraagt aan de Sint maar zo een echte…
  Zij zal dus straks in de woonkamer staan zingen en dansen! (en ik doe lekker mee)
  Wie weet zitten er in de film wel tips voor wanneer ze later een poging waagt om bij de echte kinderen voor kinderen te zingen.
  Wij zijn alvast fan!

 6. OH MY GOD LOOK AT THE BUT !!!! heb de trailer inmiddels al zoveel gezien hahaha deze staat zo enorm hoog op de Must see list !!!!!!!!!!!! Deze film lijkt mij zo hilarisch ! , of ik nou win of niet, ik ga hem zien !!!!!!!

 7. Alleen al bij het voorstukje komen we hier niet meer bij van het lachen. Het zal nog een strijd worden wie de kaartjes krijgt, mochten we de prijs winnen. We doen heel graag mee! ?????

 8. Super leuke film om met het hele gezin van gaan te genieten met de kerst en hard mee te gaan zingen en de kids dolblij maken met deze leuke goodies

 9. Wij hebben een voorstukje van de film Sing gezien en het lijkt ons een hele leuke film. Leuk voor in de Kerstvakantie. Gezellig!

 10. Echt het soort film waar wij van houden, veel humor 🙂
  Ook de nummers waar audities voor worden gedaan zijn leuk.
  Onze dochter zal hier van genieten.

 11. Ik heb het voorstukje in de bios gezien, hilarisch gewoon. Ik zou met onze kleinzoon Yuano gaan. Superleuk hoe hij naar films kijkt in de bios!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.