Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar®-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

 

56 gedachten over “Spider-Man Across The Spider-verse (part one) – vanaf 1 juni in de bioscoop

 1. Mijn mannetjes houden wel van een beetje actie. Een zoete Disney film kan ook nog wel als er niet te veel meisjes dingen in voor komen. Maar coole superhelden past beter bij ze.

 2. De squishy kan mijn zoon helemaal fijn knijpen tijdens de spannende tekenfilm. Lekker met zijn tweeën naar de film.

 3. Deze film zou ik graag gaan zien met mijn eigen superheld! De squishy is ideaal voor hem om te reguleren en om te kunnen focussen; hier zal hij ook ná de film lange tijd profijt van hebben!

 4. Ik heb minder dan een jaar terug nog alle oude spiderman films ge-binged in voor bereiding voor spiderman no way home. Hoewel niet helemaal eraan gerelateerd, heb ik toen ook into the spiderverse gekeken. En het was een Banger! Ik kan niet wachten totdat deze film uitkomt

 5. Wat een supergaaf kadootje voor mijn zoontje die begin juni jarig is.
  Heel leuk om hem hiermee te verrassen.

 6. Omdat ons neefje Sem helemaal Spiderman gek is en dit erg leuk voor hem zou zijn. Scoort tante vast punten mee 😀

 7. Onze zoon is helemaal gek van Spiderman. Spiderman behang, bedovertrek, mokken, je kunt het zo gek nog niet bedenken! Hij heeft zelfs een eigen polswebschieter! 🙂

  Deze film wil hij natuurlijk erg graag zien ( en papa stiekem ook heel erg! ) 😉

 8. Mijn zoon Cees is een enorme fan en daarom doe ik mee zodat we misschien weer een vader/zoon bioscoopje kunnen plannen.

 9. Mijn oudste dochter is toevallig bezig om alle Spiderman films te kijken. Deze zou een mooie aanvulling zijn!

 10. Wat een leuke winactie om mijn neefje mee te verrassen. Ik doe graag mee! Gezellig wat tante-neefje quality time.

 11. Ik zou graag samen met mijn zoontje naar deze film willen in de bioscoop, omdat hij een groot fan is van Spiderman.

 12. Origineel ben ik niet, maar ik zou hier graag samen met mijn zoon naar toe willen gaan. Kunnen we er een echte mannen dag van maken.

  1. Ik geef toe, ik wil de film zelf ook héél graag zien, maar mijn drie kinderen sluiten mij op als ik hun niet meeneem naar deze film.

 13. Deze film lijkt me wel stoer genoeg voor mijn zoon. Een leuk uitje voor ons samen, met uiteraard een bak popcorn erbij.

 14. Ik zal het pakket graag willen winnen omdat ik benieuwd ben naar deze animatiefilm (de eerste vond ik heel leuk) en naar die squishy!

 15. Een lange tijd terug ben ik opgenomen in het het ziekenhuis wegens mijn handicap. Ik moest daar meerdere dagen blijven, en toen ik tv besloot te kijken was Spider-Man toevallig te zien. De film heeft mij gigantisch geïnspireerd, waarbij Spider-Man laat zien dat iedereen kan zijn wie hij wil zijn, nu ben ik nog steeds een Mega-fan en wil ik deze film ook zeker niet missen!

 16. Dit is leuk voor mijn jongste zoon. Hij zit sinds kort op freerunnen. Nu klimt en springt hij overal, net als Spider-man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.