Spike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. Samenwerken zit niet in de aard van deze twee eigenwijze beestjes, maar ze komen er al snel achter dat dit de enige manier is om hun avontuurlijke reis tot een succes te maken. 

 

    12 februari in de bioscoop!

 

96 thoughts on “Spike en de Magische Steen – 12 februari in de bioscoop!

 1. Ahhh wat leukkk. Ik neem mijn jongste dochter mee. Ze is helemaal fan van egeletjes 🥳🥳
  Leuk een moeder dochter uitje 🥰

 2. Ik zou heel graag met mijn dochter gaan. De Cito weken zijn achter de rug en alle stress komt er nu uit. Arm kind. Dus een leuke film is heerlijk ontspannen. Met het knuffeltje kan ze heerlijk knuffelen als ze er even doorheen zit.

 3. 🍿🎬👌 whoop whoop 👌🎬🍿 wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee voor onze kids, onze zoontje is 5 jaar geworden 🎉🎉🎉zou een geweldige cadeau zijn. Zou hij erg leuk vinden 😍

 4. Ik zou mijn kleindochter Chenea meenemen,der broertje is
  2-2-2020 geboren en krijgt nu even de volle aandacht.
  Mama kan niet mee maar ze zou het leuk vinden met oma😀

 5. Leuk voor mijn zoon en dochter, samen met een vriendje of een vriendinnetje. Dat wordt een super gezellige woensdagmiddag!

 6. Dit lijkt mij een super leuke film om met mijn nichtje naar toe te gaan. Het zal dan haar eerste keer bioscoop worden! Gezellig om samen te kunnen doen 🙂

 7. Ja voor onze bioloog in spe.
  Onze oudste is zo gek van dieren hihi. En tekenfilms blijven altijd leuk. Heerlijke gezinsuitjes zijn dat altijd.

 8. Leuk. deze film zagen we tijdens een voorstukje toen we naar mees kees gingen. onze Jarno vond deze meteen zo leuk en grappig en spannend. hem zou ik dolgraag willen verrassen. en de vorige keer verraste ik onze elise met een film, dus zij mag gezellig mee hoor samen met papa, maar deze film en knuffel zijn dan speciaal voor Jarno.

  1. oohh, dit is een kinderfilm waar mama ook blij van wordt, wat een schattig egeltje!
   Ik zou samen met mijn beide jongens gaan, heerlijk een uitje samen!

  2. Hallo,
   Ik zou onze kleine Luca meenemen en hij wil dan graag ook zijn nichtje en neefje meenemen!! Dit lijkt ons zo’n leuke, schattige film!!😍
   Groetjes Leonie en Luca

 9. Leuk! Ik zou graag gaan met mijn zoon & een vriendin met haar zoon. Lijkt leuk deze film over een eigenwijze egel en eekhoorn! 🙂

 10. Leuk uitje voor mijn jongste dochter in de vakantie. Mijn oudste dochter gaat namelijk met haar vader mee op wintersport, dus zou het wel leuk zijn als ik dan met mijn jongste dochter ook een leuk uitstapje heb. En dan nemen we gelijk haar beste vriendinnetje met haar moeder mee.

 11. Dit zouden mijn drie kinderen Bo, Sterre en Nikki helemaal te gek vinden. Samen naar deze leuke film én een egel-knuffel.

 12. Zoveel mensen-zoveel wensen!
  Zoveel gelukjes -zoveel stukjes!
  Zovelen willen deze lieve film bekijken…
  en hun wereld een beetje verrijken!
  Voor mijn kleinkinderen heb ik ook deze lieve wens
  maakt u van iemand met een reactie maar een heel gelukkig mens!

 13. ik zou met mijn 3 kinderen gaan, mijn jongste is geobsedeerd door eekhoorns en is nog nooit naar de bios geweest dus die zal het prachtig vinden

 14. Oh dit ziet er geweldig leuk uit. ik zou graag mijn 3 kinderen meenemen. Samen naar de bioscoop is echt een feestje, helemaal bij zo’n leuke film.

 15. Onze 3 meiden barsten alledrie ook van de energie, net als SPIKE! Maar even blijven zitten voor de film, dát gaat wel lukken;-) Ik neem ze, als ik win, graag alledrie mee. Kopen we een extra kaartje bij voor hun vader uiteraard.

 16. Ik zou heel graag onze tweeling Lucas en Eva meenemen en hun nichtje Tess. Gezellig naar de bioscoop op hun studiedag op 17 februari.

 17. Mijn dochters willen zo graag naar deze film. Ze hebben het er de hele tijd over.
  Daarom doe ik graag op de valreep nog mee.

  Zeker weten dat ze super blij zouden zijn als wij die mogen winnen.
  En ik met hun!

  Dan is het wel een dingetje dat ze samen met de egel moeten doen. Maar dat is natuurlijk ook een mooi leermoment!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.