KiDDoWz bestaat alweer 6 jaar! Om dat te vieren hebben we een heleboel leuke winacties kunnen regelen, die deze maand online komen. Vandaag een leuke winactie met The Grinch!

Mopperkont wil het kerstfeest stelen

Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss vertelt over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is zowel grappig als hartverwarmend en een visueel feestje.

The Grinch – 29 november in de bioscoop – genre: animatie, komedie

De winactie is inmiddels afgelopen! De winnaars hebben een mailtje gehad!

Ben je nieuwsgierig wat je te wachten staat als je de film gaat bekijken in de bioscoop, klik dan zeker weten eventjes op de trailer hieronder!

 

45 thoughts on “#KiDDoWz6jaar: The Grinch – 29 november in de bioscoop

 1. Natuurlijk het met elkaar zijn, maar naar mijn mening hoeft dat niet persé met kerst te zijn. Verder vind ik de sfeer rondom kerst zo fijn. Donker en koud buiten.. overal mooie lichtjes.. warmte binnen. Ik kijk hier altijd weer naar uit.

 2. Gaaf ik zou hem willen winnen voor mijn 9 jarige dochter die al 3 jaar verkering heeft hoe leuk zou het zijn om samen met hem naar de bios te kunnen gaan om het te vieren en dan gelijk met the grinch geweldig ?

 3. smorgens al vroeg luisteren naar kerstmuziek van de muziekvereniging hier uit het dorp die rond lopen vanaf 6 uur?.daarna gezellig samen ontbijten en we gaan vaak met kerst naar de bios omdat dat zo gezellig is het samen zijn is voor mij echt kerst

 4. Oh de Grinch is leuk!!
  Kerst vind ik een heerlijke tijd, samen tijdens kerstavond met het gezin dineren en cadeautjes uitpakken. Cadeaus die de kids 7 en 5 jaar samen met oma zelf kopen voor papa , mama en elkaar.

 5. Het leukste aan kerst vind ik de tijd met de familie. Lekker samen een filmdag houden incl popcorn en chips en s’avonds net wat anders dan anders eten.

 6. Samen met de kinderen een kerstboom uitzoeken en daarna de boom versieren. Als we klaar zijn lekker chocolademelk drinken met kerstkransjes.

 7. Ik vind de kerst misschien wel de leukste dagen van het jaar. Het allerfijnst vind ik lekker met zijn allen, drie kindjes, genieten van het donker met de lichtjes aan. Heerlijk binnen keuvelen, spelletjes doen en tv kijken.

 8. Het leukste aan de kerst vind ik.. De lichtjes, de blije gezichtjes het samenzijn met de hele family, met kerstmutsen op spelletjes doen. In de vakantie naar bijv een film, of gewoon lekker wandelen.

 9. Het gezelligste aan Kerst is dat we met de familie samen zijn, zonder telefoon binnen handbereik, spelletjes doen, samen eten, een speurtocht doen en vooral tijd hebben voor elkaar.

 10. met kinderen en kleinkinderen samen zijn, een heerlijk kerstdiner, spelletjes spelen, kerstmuziek maar vooral de dag samen doorbrengen

 11. Het leukste aan Kerst vind ik dat er geen haast is en dat je gezellig samen kunt zijn met familie en/of vrienden. Even die telefoon weg, lekker eten en drinken en genieten van elkaars gezelschap.

 12. Het leukste en fijnste vind ik het gevoel dat je met kerst kunt beleven. Heerlijk en gezellig bij elkaar zijn is dan al genoeg.

 13. Het leukste aan kerst vind ik het gezellig samen zijn als gezin. Lekker eten met elkaar, cadeaus voor de mensen waar we van houden, kerstfilm kijken. Ultieme kneuterigheid ?

 14. Ontzettend leuk cadeau voor mijn nichtje. Ze is helemaal enthousiast van de Grinch.
  Het leukste aan kerst is samen met je familie en vrienden te zijn. Gezellig thuis, alles mooi versierd voor kerst. Leuke en gezellige sfeer en cadeautjes uitpakken bij de kerstboom. Samen eten en kerstfilms kijken.

 15. Mijn dochtertje is met kerst jarig. 😃 Dubbel feest! Gezellig haar verjaardag vieren met vrienden en familie. Lekker samen eten. Super gezellig.

 16. Wat een leuke goodies!

  Het leukste aan Kerst vind ik dat het zo sfeervol is. Overal lichtjes, mooie muziek, gezelligheid. Ik mis het altijd meteen als het voorbij is.

 17. Oooh wat super leuk lekker in de kerst sfeer komen met de grinch… de kerstfilm die we met onze kinderen graag zouden kijken!

 18. Te gek wat super gaaf een goodiepakket van the Grinch. Hier zou ik mijn kids heel blij mee maken. Wat wij het leukste vinden aan kerst is de gezelligheid, de mooie versiering, de lampjes en vooral het samenzijn met elkaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.