Het hondje Trouble is geboren met een gouden bot in zijn mond. Hij heeft alles wat zijn hondenhart begeerd. Zijn baasje, een rijke barones, is de allerliefste! Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble. Ondertussen is de vrolijke viervoeter in een doldwaas avontuur in de stad belandt met o.a. wilde honden, zingende eekhoorns en een boze pizzabakker. Uiteindelijk neemt het getalenteerde zangeresje (ingesproken door Stefania) Trouble onder haar hoede, tot de kinderen van de barones hem weer opsporen. Kiest Trouble weer voor zijn luizenleventje of voor het echte hondenleven?

Regisseur: Kevin Johnson (Alvin en de Chipmunks 3)
Stemmencast NL: Stefania, Rico Verhoeven, Bizzey, Ricardo Blei e.a.
Release: 9 oktober 2019
Genre: Animatie
Doelgroep: Kids 6 – 12 jaar

65 gedachten over “Trouble: Van een luizenleven naar een hondenleven

 1. Ik doe graag mee voor mijn dochter? Ze is dol op dieren en ik ben overtuigd dat ik haar hier enorm mee kan verrassen!

 2. Toen mijn dochter 1 1/2 jaar was ze altijd om een hondje blaf. Dat betekende een echte hond dus geen speelgoed hond. En 4 jaar later kreeg ze haar hondje blaf Summer. Een tekenfilm over hondjes daar wilt mijn hondenliefhebber dus wel naar toe.

 3. Mijn jongens vinden de trailer helemaal geweldig als ze deze zien. Doet aan hun eigen hondje denken Tymo van 10,5 jaar. Ze willen ook heel graag naar de film dus dat staat op de planning in de herfstvakantie.

 4. Wat zou ik graag mijn 3 jongens hiermee willen verrassen 😊
  Binnenkort vakantie en dit zouden ze een geweldig uitje vinden! Lang geleden dat we samen een dagje weg zijn geweest 😍

 5. Leuk! Honden zijn altijd een dankbaar thema voor tekenfilms, want wie houdt er nou niet van honden? Van de studio van Shrek, dus dat zit ook wel goed.

 6. Mijn zoon heeft 2 hobbies…. films en zijn dieren deze film combineert dat natuurlijk super goed en het zou zo gaaf zijn om hier in de herfstvakantie heen te gaan

 7. Aah wat een leuke actie weer! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje, hij is gek op dieren en vond de reclame over deze film super leuk 🙂

 8. Wat ontzettend leuk voor mijn kleinkinderen! Dol op dieren en vooral op honden! Een prijs om van te dromen voor ze!
  Wat zou dat heerlijk zijn!

 9. Corgi is ontzettend in de smaak gevallen in ons gezin, dus nu moet Trouble ook gezien worden. In dit herfstweer is het natuurlijk geweldig om lekker warm in een bioscoop te zitten. Heel graag!

 10. Onze eigen hond is er nu al een jaartje niet meer, en we missen zijn hondenstreken behoorlijk! Deze hondenfilm tovert vast een glimlach op ons gezicht!

 11. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochters. De sleutelhanger kan mooi aan de sleutel van de nieuwe fiets die Jaelynn over 2 weken voor haar verjaardag krijgt. En het rugzakje zou mooi zijn voor Alisha die vanaf 8 november gaat wennen op school.

 12. Voor mijn zoontje, omdat hij dol is op alles wat met honden te maken heeft en onze haarbal steevast zijn beste vriend noemt 😄

 13. Iedere keer als er een preview van deze film op tv komt dan roept onze zoon dat hij die graag wil zien. Ik zou daarom graag met hem naar de bioscoop willen om deze film te gaan zien. Als verrassing voor zn verjaardag binnenkort

 14. Ik wil mijn zoon verrassen met deze leuke film, omdat hij een 7 heeft gehaald voor zijn topografie toets en ik mega apetrots ben.

  1. Doe heel graag mee voor mijn meiden. Te gek. Een uitje naar de bioscoop, da’s al lang geleden. En naar huisdieren kijken is altijd leuk

 15. Super gaaf voor mijn ventje die helaas al een tijdje thuis zit omdat zijn leerkrachten niet met zijn faalangst om konden gaan. Nu op zoek naar een oplossing en een betere plek. Dit prijzenpakket zal hem goed doen!

 16. 11 oktober is mijn stiefdochter Kimi jarig, ik zou graag met haar in de herfstvakantie met haar naar deze film gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.