Ik mocht op 1 november j.l. meevaren op de Blogboot, georganiseerd door Marguerita. Op dat moment waren de maatregelen wat minder streng en konden we met een volle (elektrische) boot varen, door de prachtige grachten van Amsterdam. Starboard Boats had weer heerlijke hapjes en drinken voor ons klaargezet, dus we waren van alles voorzien. Je kunt trouwens ook tijdens het Amsterdam Light Festival met deze fijne maatschappij langs alle mooie lichtjes varen! Ik vertel hieronder over de presentaties die we hebben gevolgd tijdens deze zonnige boottocht.

Chocoladebezorgd.nl: prachtige bonbons

De bonbons van Chocoladebezorgd.nl zijn niet alleen een feestje om naar te kijken, ze zijn ook nog eens heel erg lekker. Juist de verrassende smaken die ze hebben, maken het een waar feest om ze te proeven. De bonbons zijn leuk verpakt en er zit een boekje bij waarin je precies kunt zien welke bonbon, welke smaak heeft…wel zo makkelijk! Je kunt je trouwens ook gewoon laten verrassen en raden welke smaak je hebt geproefd en daarna pas in het boekje kijken. Ik heb zelfs laatst ook een doosje naar de oma van mijn man laten opsturen. We sturen haar zo nu en dan sowieso iets op om eventjes te laten weten dat we aan haar denken. Ook zij was erg enthousiast!

KRAEK Design: Made by Women

Dave en Vieve zijn de jonge ondernemers achter het merk KRAEK Design. Zij werken samen met Microkrediet voor moeders, om de economische gelijkheid van vrouwen wereldwijd te ondersteunen. Dit doen zij door 5% van de inkomsten te doneren, waarvoor microkredieten worden verstrekt aan de armste moeders in Sri Lanka. Deze moeders krijgen hierdoor de kans om een eigen bedrijf te beginnen en dus daarmee een inkomen te kunnen creëren.

De economische empowerment van vrouwen bevordert de productiviteit, verhoogt de economische diversificatie en de inkomensgelijkheid, naast andere positieve ontwikkelingsresultaten (VN-vrouwen, 2019). Wanneer meer vrouwen werken, groeien de economieën. 

KRAEK horloges worden uitsluitend door vrouwen gemaakt. Van productie tot kwaliteitscontrole en verzending. Het doel van KRAEK Design is om de economische onafhankelijkheid van vrouwen wereldwijd te stimuleren.

De horloges zijn niet alleen erg mooi, ze zijn ook nog eens betaalbaar en dus erg leuk om aan iemand cadeau te doen (of aan jezelf natuurlijk).

Wij kregen een presentatie over dit mooie merk van Janneke van ForcePR, die vol enthousiasme alles aan ons liet zien. Ook kregen we allemaal een horloge, waarvan we de gewenste kleur al voor de boottocht door hadden mogen geven. Wat een mooi doel hebben de ondernemers van KRAEK Design. Juist omdat deze mensen echt nog jong zijn, vind ik het zo mooi dat ze voor zichzelf heel helder hebben dat ze de wereld een stukje mooie kunnen maken! Chapeau!

ROIDMI RS70: stofzuiger, dweil en poetsmachine in één

Wat waren we allemaal verrast én enthousiast toen we de presentatie over de ROIDMI RS70 mochten beluisteren. Het was namelijk een hele enthousiaste man(!) die alles aan ons mocht laten zien.

De RS70 is een unieke en krachtige steelstofzuiger die dankzij de verwisselbare dweilkop ook kan dweilen en poetsen. De dubbele dweilen roteren met 200 omwentelingen per minuut en geven een ongekend schoonmaakresultaat. Afhankelijk van de gekozen dweilen, kun je kiezen tussen dweilen of poetsen. Zelfs de combinatie tussen zacht zuigen én dweilen is mogelijk dankzij de unieke dubbele dweilkop. Het meegeleverde dweilstation maakt de dweilen vanzelf weer schoon en bukken bij het dweilen behoort tot het verleden. Zowel de dweilkop als de zuigmond met borstel zijn voorzien van LED-verlichting, zodat je eens goed kunt bekijken wat er nou allemaal onder je bed ligt (ja, daar kun je soms best van schrikken….).

De ROIDMI is voorzien van een uniek LED-display die je meteen inzicht geeft in de
status van je batterij, hoe vol je opvangcontainer is, praktische meldingen en nog veel meer. Gebruik de gratis ROIDMI app om een bluetoothverbinding te maken met je steelstofzuiger en krijg op deze manier direct inzage in het oplaadniveau van je batterij, de kwaliteit van je batterij, schoonmaaktijd, of je de filter moet reinigen en hoeveel stof en vuil je nog kunt opzuigen tot de opvangcontainer vol is. Ook leuk: hij meet ook het aantal verbrande calorieën wanneer je aan het zuigen bent Je ontvangt upgrades voor jouwmachine via de app, zodat je altijd de beste firmware op je RS70 hebt staan.

Het unieke 4-voudige sterilisatie systeem maakt gebruikt van antibacteriële
componenten en -filters voor een optimaal schoonmaakresultaat. Daarnaast wordt de
lucht door een 6-voudig filtersysteem gevoerd, zodat zelfs het kleinste vuil je
stofzuiger niet kan ontsnappen. 99,99% van de uitgeblazen lucht is gefilterd! Vuile
lucht in en schone lucht uit. Wel zo prettig.

ROIDMI’s unieke 270° handgreep maakt het mogelijk de RS70 op vele verschillende manieren vast te houden waardoor je minder gewicht draagt en minder druk op je pols hebt. De digitale motor is eenvoudig te bedienen met je duim. Ook terwijl je aan het stofzuigen bent. Het gedeelte dat je als handstofzuiger kunt gebruiken weegt slechts 1,6 Kg en is door het ergonomische handvat eenvoudig te gebruiken.

Slowjuicer Witt Benelux: gezonde sapjes maak je gewoon zelf

Met de Slowjuicer van Witt Benelux maak je in een handomdraai de heerlijkste sapjes. Door het drinken van gezonde sapjes kom je sneller aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit, dan als je zo af en toe eens een stuk fruit uit de schaal pakt. Daarnaast is het voor kinderen ook een stuk makkelijker om fruit en groente te drinken, dan te eten. Deze slowjuicer verdeelt de groenten en het fruit in sap en pulp. Het sap drink je natuurlijk op, maar het pulp kun je ook weer gebruiken, bijvoorbeeld voor het maken van een worteltaart. Zo hoef je niets weg te gooien, want dat is gewoon zonde. Zorg dat je altijd groente door je sapjes heen doet. Ik begreep van Fleur dat spinazie en boerenkool eigenlijk van henzelf weinig smaak hebben en dus perfect te gebruiken zijn in een gezonde smoothie!

We kregen als cadeau een mini blender, om to go sapjes in te maken. Deze werd zodra ik thuis kwam meteen door de puber ingepikt. Je kunt er en niet alleen heerlijke sappen in maken, ook een milkshake moet lukken! Heel blij mee!

Foto credit uitgelichte afbeelding: PeggyKegel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.