Kruip in de huid van de ooievaar en ga op trektocht naar Afrika. Jij gaat straks letterlijk de lucht in en beleeft de dierenwereld van wel heel dichtbij. Vlieg je mee?

KRUIP IN DE HUID VAN EEN OOIEVAAR!

Met de avontuurlijke klimroute die door het hele park loopt, slinger je als een aap en duik je op als een prairiehondje. Sinds kort voegen ze daar in Dierenpark Amersfoort een spannende beleving aan toe: je kunt namelijk vliegen als een vogel. Je vliegt net als een ooievaar van het Nederlandse Woud naar de Savanne. Ooievaars maken elk jaar een trektocht van Nederland naar Afrika, op zoek naar voedsel. Stap in de Ooievaart, ga mee op reis en ontdek nieuwe dieren vanuit de lucht.

ONTDEK NIEUWE DIEREN

Op de Savanne in het park ontdek je deze zomer nieuwe dieren. Spot jij de beisa oryx met z’n lange hoorns? Of zie jij de kudde impala’s drinken bij het water? De nieuwe dieren lopen tussen de giraffes, zebra’s en parelhoenders op de Savanne en jij vliegt hier als een vogel langs. Houd je ogen goed open, dan ontdek jij alle dieren.

EVEN PRAKTISCH …

Een vlucht in de Ooievaart kost € 1,00. De toegestane lengte is 0,95 tot 2,00 meter en het maximale gewicht is 140 kilo. Er is een beperkte capaciteit voor deze vliegbeleving. Houd er rekening mee dat er niet voor iedereen plek is en je een geluksvogel bent als je de vlucht kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.