De Huishoudbeurs keert op 18 februari na drie jaar afwezigheid weer terug. Op dit iconische evenement wachten bezoekers verrassende activiteiten, proeven ze nieuwe smaken en winkelen ze tussen originele producten. Al meer dan 70 jaar trekt De Huishoudbeurs jaarlijks zo’n 150.000 vrouwen naar de RAI in Amsterdam. Het evenement is bekend geworden als een plek waar nieuwe producten hun première beleven. Denk aan de introductie van de stofzuiger in 1965, of de demonstratie van de allereerste magnetron in 1981. Anno 2023 is De Huishoudbeurs een lifestyle-evenement voor alles wat zich afspeelt in het leven van de vrouw (en natuurlijk ook in dat van de man).

Tickets en openingstijden

Tickets zijn nog tot en met 17 februari met korting te bestellen. En wist je dat de tickets voor maandag, dinsdag en woensdag extra voordelig zijn? Mis deze kans niet en ga vlug naar de ticketshop. Gun jezelf een gezellig dagje uit en kom proeven, beleven & shoppen!

Huishoudbeurs 2023 is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur en op donderdag en vrijdag tot 21:00 uur. De ticketprijzen zijn exclusief € 1,95 verwerkingskosten per bestelling. Het is niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren of het aankoopbedrag terug te krijgen.

 

25 thoughts on “Huishoudbeurs 2023: 18 t/m 24 februari

 1. Dit lijkt me een super gezellig uitje met mijn mams. Al even geen moeder-dochter uitje gehad dus zou goed uitkomen😃

 2. Met mijn zoontje Bram (11 jaar)
  Is een keer eerder meegeweest en heeft het er nog over. Hij zou graag nog een keer gaan. Zou echt een leuke verrassing voor hem zijn. Plus even een leuk uitje voor mij en Bram even quality time.

 3. Oehhhh nou ik maak graag een kansje! We gaan ieder jaar naar de huishoudbeurs en jammer genoeg kon het de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Het jaar daarvoor waren we bijna bij de RAI toen we auto pech kregen. Ruim twee uur bij een tankstation moeten wachten op de pechhulp en toen nog twee uur in de sleepwagen richting huis…..Ik heb wel wel zin in een feestelijk uitje, want dat is het echt voor mij en mijn beste vriendin!! En kaarten winnen maakt het nog leuker, zeker nu alles al zo duur is

 4. Na 2 jaar afgelast te zijn wordt het hoogste tijd om samen met mijn zus onze vitamine H. weer even goed aan te vullen. Want oh wat heb ik dit heerlijke jaarlijkse feestje gemist, sowieso hebben we in de afgelopen jaren door alle gekkigheid te weinig samen gedaan, heel zonde. Dus wij hebben er zin in, de trolleys staan te trappelen en ik ga duimen voor gratis kaarten want dat zou helemaal super zijn!

 5. Ik wil heel graag naar de hhb met mijn zusje voor een gezellige zussendag nu het weer kan en in deze dure tijden zijn gratis kaartjes natuurlijk heel fijn.

 6. Wauw! 😍 Ik zou heel graag met mijn lieve vriendin, een gezellig dagje naar de huishoudbeurs willen gaan. Gezellig bij kletsen en veel nieuwe dingen ontdekken! ❤️

 7. Jaaa samen met mijn beste vriendin sabine🥰
  Even er tussen uit zonder mannen en kids. Heerlijk een dagje alles proeven, beleven en natuurlijk met volle trolleys weer naar huis🥳🙈

  Wij gaan hard duimen🤞🍀

 8. Heel graag ga ik samen met mijn lieve vriend Pieter naar de Huishoudbeurs, dat vindt hij als Huishoudman net zo leuk als ik. Samen een heerlijk dagje shoppen voor de (klein)kinderen en onszelf, genieten van optredens, eten en drinken en nog heel veel meer.

 9. Wat een leuke actie is dit. Ook als man wil ik dolgraag een keer de Huishoudbeurs bezoeken samen met Marijke. Een heerlijk ontspannen dagje uit, inspiratie en nieuwe ideeën opdoen en de gezellige sfeer proeven. Het wordt vast enorm gezellig allemaal.

 10. Ik zou graag naar de huishoudbeurs willen gaan met mijn vriend..even zonder kinderen..even me hoofd legen en lekker los gaan door leuke dingen te kunnen scoren..heb al 2 jaar niet kunne gaan door o.a. corona natuurlijk..en ik heb 5 weken geleden me vader verloren..we zouden samen gaan..maar helaas..mag dat nooit meer gebeuren..dus vandaar met mijn vriend en ik hoop dat ik daar door ook me gedachtes kan verzetten..want nu zit ik erg in een diep gat..nou duimen dan maar dat ik ze win

  1. Ik lees het nu pas maar als ik nog kans kan maken neem ik heel graag mijn tweelingzus mee. Super om een keer een dagje weg te kunnen.

 11. Dan neem ik mijn vader mee! Heb altijd genoten ervan om naar beurzen te gaan, als echte koopjesjagers moeten we hier wel naartoe.

 12. Wat super leuk na jaren weer eens naar de huishoudbeurs samen met mijn aller liefste nichtje die tevens mijn beste vriendin is, dus ik ga heel hard hopen.

 13. Dat lijkt mij zo gaaf samen met mijn vriendin 😁 we moetennhet vaak doen met appen en facetime aangezien we zo’n eind bij elkaar vandaan wonen , samen naar de huishoudbeurs 🛍 shoppen , kletsen even een dagje uit … ik ga hard hopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.