Deze voorjaarsvakantie, 22 februari t/m 1 maart, kunnen kinderen zich dagelijks om 14.00 uur laten meenemen in het muzikale en droomachtige sprookje van de Prinses op de erwt in Museum Speelklok. Een koninklijke voorstelling met een groen randje, waarin ook de instrumenten van het museum een rol spelen. Kom langs en ontdek zelf hoe iets heel kleins grote gevolgen kan hebben!

De muzikale prins Laurens zoekt een prinses om mee te trouwen. Maar een échte prinses vinden, blijkt geen makkelijke opgave. Zijn moeder, de koningin, besluit om hem een handje te helpen en nodigt tientallen prinsessen uit in het kasteel. Allemaal brengen ze de mooiste muzikale cadeaus mee. Zoveel dat ze er een heel museum mee kunnen vullen! Een goed begin, maar dat bewijst nog niks. Om er zeker van te zijn dat het echte prinsessen zijn, heeft de koningin een plan: ze verstopt een erwt onder een stapel matrassen van het bed. Want alleen een echte prinses is zó fijngevoelig dat ze door alles heen een erwt kan voelen. Zal Laurens op deze manier zijn ware liefde vinden?

Praktische informatie

– Toeslag op entreeprijs: €4,-
– Duur: 45 minuten
– Adviesleeftijd: 4+
– Spel & muziek: Aubrey Snell
– Kaartverkoop via www.museumspeelklok.nl

Voorjaarsvakantie noord

Ook in de voorjaarsvakantie noord, 15 t/m 21 februari, is er genoeg te beleven in Museum Speelklok. Kinderen kunnen dan hun eigen, unieke muziekdoosje versieren. Knutsel en fantaseer erop los en maak het mooiste muziekdoosje dat echte muziek maakt! Voor inspiratie kan jong en oud de Koninklijke Kamer binnenstappen. Hier vind je de mooiste en meest blikkende speeldozen met Koninklijke allure, zoals de speeldoos van Kroonprinses Amalia.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.