scare1Almere Haven is vanaf 20 november 2015 tot en met 6 december 2015 drie weekenden lang de thuishaven voor het horror evenement “Scare-Me”. Organisator Perry Mulder heeft veel ervaring met evenementen en horror en brengt dit naar het publiek in de vorm van verschillende spookhuizen. Ook zijn er middagen speciaal gericht op kinderen. Durf jij het aan?

Mocht je nog geen genoeg hebben van jezelf angst aanjagen, kom dan een kijkje nemen bij het horror evenement “Scare-Me”. Drie weekenden lang kun je jouw zenuwen op de proef stellen in drie verschillende spookhuizen, gebouwd door een team van verschillende mensen uit de wereld van horror- en halloweenevenementen, onder leiding van Perry Mulder. Er zit veel kennis, ervaring en horror in de bouw van dit evenement. Het wordt dan ook gegarandeerd een griezelige avond.

Naast de spookhuizen is het ook mogelijk om tijdens het evenement te ontspannen in de “Retro Kamer”. Deze kamer is puur gericht op het spelen van spellen, variërend van ouderwetse spellen tot welbekende Nintendo spellen. Ook zijn er een Selfie Studio, een bioscoop, een bar en verschillende soorten stands met unieke verkoopwaar.

scare2“Scare-Me” kent ook enkele thema dagen. Zo zijn er twee speciale Disney-middagen voor kinderen op 22 en 29 november. Hier gaan de kinderen samen met Disney-prinsessen op zoek naar een verloren diamant.

Ook zal er een Doctor Who (red. BBC tv-serie) themadag zijn. Tijdens deze dag zal de focus liggen op de meest angstaanjagende afleveringen en wezens uit de serie.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk, het is dus geen probleem als je in een rolstoel zit of met krukken loopt. Er wordt een minimale leeftijd van 16 jaar gehanteerd bij het avondprogramma. Betreden is op eigen risico.

Organisator Perry Mulder is van oorsprong acteur en filmproducent, maar gebruikt nu zijn expertise op het gebied van horror en evenementen om “Scare-Me” op te zetten. De entertainer in hem brengt het publiek graag een avond waar plezier en angst met elkaar gecombineerd worden. Perry Mulder is ondermeer bekend van diverse televisieprogramma’s (Everybody Dance Now, Playback je Gek, Achter Gesloten Deuren) maar is de afgelopen periode ook regelmatig in het nieuws geweest als de nieuwe stem van navigatiesysteem TomTom. Hij zal je dan ook zeker de weg wijzen naar “Scare-Me”.

Voor meer informatie kijk op www.scare-me.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.