kidsproofHet is kerstvakantie, dus dan is het wel zo leuk om iets te ondernemen met de kids. Heb je eventjes geen inspiratie, of ben je gewoon nieuwsgierig wat er zoal te doen is: neem een kijkje bij Kidsproof.nl!

Ben je ouder, grootouder of oppas? 
Kidsproof.nl is ideaal voor ouders van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Je vind hier volop tips en inspiratie voor kinder- en gezinsactiviteiten: leuke kinderuitjes, fijne kinderclubjes, originele kinderfeestjes, mooie kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Laat je inspireren!

Kidsproof-regio’s
Naast Kidsproof ‘t Gooi, kun je ook Kidsproof Amsterdam, Kidsproof Amersfoort, Kidsproof Almere, Kidsproof Tilburg, Kidsproof Den Bosch, Kidsproof Haarlem, Kidsproof Leiden, Kidsproof Den Haag en Kidsproof Utrecht bezoeken. En binnenkort volgen er nog meer Kidsproof-regio’s!

Het ontstaan van Kidsproof
Kidsproof.nl is een initiatief van Annemarie Vosselman, zelf moeder van een zoon en een dochter in de basisschoolleeftijd.

“Als ouder ben je altijd op zoek naar leuke tips, handige adressen en praktische informatie. Met kleine kinderen zoek je vooral in de buurt, in je eigen woonplaats. Via de lokale krant, tips van andere ouders en natuurlijk via internet. Maar dat valt vaak tegen. Kleine aanbieders staan niet altijd goed op internet en je moet wel weten wat je zoekt om sommige dingen te vinden. Mijn doel met Kidsproof.nl is andere ouders sneller en makkelijker te laten vinden wat ze zoeken en ze ook nog eens te inspireren met nieuwe tips en adressen. Het aanbod voor kinderen tot 12 jaar is enorm groot, maar ouders kennen vaak maar een klein deel ervan. Dat vind ik zó jammer! Met Kidsproof wil ik andere ouders stimuleren hun favoriete tips uit te wisselen en er vaker lekker op uit te gaan met de kids. Zo maken we ons leven weer een stukje leuker!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.