Na 17 edities is het eindelijk zover… Scare Me wordt volwassen met haar 18e editie! Het prijzenwinnende Scare Me is vanaf 22 september weer iedere vrijdag- en zaterdagavond geopend. Dit horror-evenement draait al zeventien edities in Almere Haven en gaat nu voor de 18e keer van start. Ook nu staan de scare actors weer klaar om de bezoekers een echt Halloween gevoel te geven dit najaar.

Scare Me is een project van Perry Mulder. Met jarenlange ervaring in het acteren en produceren, is Scare Me de verwezenlijking van Perry’s droom om een eigen horrorbelevenis neer te zetten. Met een enorme dosis passie, fantasie en creativiteit en een team van enthousiastelingen heeft Perry Scare Me opgezet, eigenhandig in elkaar getimmerd en geëxploiteerd. In 2015 was de eerste editie een feit en dit najaar start alweer de vijftiende editie van Scare Me. Het evenement wordt met een enorme liefde voor entertainment en aandacht voor detail neergezet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scare Me (@scaremeofficial)

Ieder jaar vernieuwing

Ieder jaar komt de organisatie met vernieuwing. De bestaande huizen van Scare Me onderscheiden zich door de creativiteit van de makers en de aandacht die wordt besteed aan de kleinste details. Dat wordt opgemerkt door verschillende organisaties, waaronder door Scare Zone. Deze organisatie is gericht op het in beeld brengen van de Nederlandse horrorindustrie en organiseert jaarlijks de award ceremonie: Scare Event. Afgelopen april werd Scare Me dan ook geëerd met de award voor Best Concept, waarmee de creativiteit van de organisatie en het team werd gevierd.

Durf jij het aan?

Deze editie hebben alle huizen wat extra aandacht gekregen en zullen de terugkerende bezoekers leuke vernieuwingen tegenkomen. De zes belevenissen zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Ook dit seizoen is er weer van alles te beleven. Zo kun je oog in oog komen te staan met het monster die piraten vrezen bij Ship of Souls. Je ziet verhalen van de schrijver tot leven komen bij Meneer Darko’s Writer’s Block. Ga op jacht tussen de clowns bij Kill It, ontsnap aan een dromenetend monster achter de winkel van Baku en help de detective om de heer Van der Graef terug te vinden in de merkwaardige Mansion. Mocht je even bij willen komen, dan kun je plaatsnemen in de zelfgebouwde darkride van het evenement, The Ride, of zal dit karretje je meenemen naar onveilige plekken?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Scare Me (@scaremeofficial)

Naast alle horror en spanning, is er ook nagedacht over ‘ont’spanning. Speciaal om bij te komen van alle belevenissen heeft het evenement een bar en retroroom. Hier kun je tussen al het griezelen door ontspannen met een drankje en opladen voor het volgende avontuur. In de retroroom kun je genieten van ouderwetse spellen op de Nintendo of klassieke kermisspellen spelen, zoals een muntenschuiver.
De organisatie van Scare Me is vastberaden om bezoekers keer op keer een onvergetelijke ervaring te bieden en blijft zichzelf uitdagen om elk jaar te vernieuwen. Dit heeft geleid tot een trouwe schare fans en terugkerende bezoekers.

Het evenement combineert spanning, horror en ontspanning op een manier die nergens anders te vinden is. Of je nu voor de eerste keer komt of al jarenlang een fan bent, Scare Me blijft je verrassen.

Data en locatie

Data: 22 september t/m 18 november. Iedere vrijdag- en zaterdagavond van 19:30 uur tot 22:30 uur.
Locatie: Steiger 57, 1351 AD, Almere-Haven
Leeftijd: (Advies zonder ouderlijk toezicht) vanaf 16 jaar
Prijs: Tickets zijn online en aan de kassa verkrijgbaar: https://www.scare-me.nl/tickets/
Een Scare Me ticket van €29,95 (online) of €35,- (aan de deur) geeft toegang tot het hele event. Je hebt onbeperkt toegang tot de spookhuizen. Voor “The ride” heb je nog een extra ticket nodig: €3,- (online) of €5,- (op het event zelf). Dit door beperkte capaciteit.

Scare Me nominaties

2018:
– “Best European Scream Event” vanuit ScareCon (UK)

2019:
– “Best European Independent Event” vanuit ScareCon (UK)

 2020:
– “Best Original Concept and Design “Writers Block”” vanuit ScareCon (UK)
– “Best European Independent Event” vanuit ScareCon (UK)
– “Beste Make-up” vanuit Scare Event (NL)
– “Best Scare-actors” vanuit Scare Event (NL)
– “Best Maze; “Writers Block”” vanuit Scare Event (NL) (WINNER)

2022:
– “Best Scream Park Event” vanuit ScareCon (UK)
– “Best Make-up” vanuit Scare Event (NL)
– “Best Scare-actors” vanuit Scare Event (NL)
– “Best maze; “The Mansion”” vanuit Scare Event (NL)
– “Best Event” vanuit Scare Event (NL)

2023:
– “Best Scream Park Event” vanuit ScareCon (UK)
– “Best Set and Design, Ship of Souls” vanuit ScareCon (UK)
– “Best Concept” vanuit Scare Event (NL) (WINNER)
– “Best Scare actors” vanuit Scare Event (NL) (2nd of 12)
– “Best Make-up” vanuit Scare Event (NL) (2nd of 12)
– “Best New Maze” vanuit Scare Event (NL) (2nd of 18)
– “Best event” vanuit Scare Event (NL) (2nd of 12)
– “Publieksprijs” vanuit Scare Event (NL) (3th of 20)

Beeld: Scare Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.