Afgelopen zaterdag vertrokken we met 2 Thomas fans richting Sevenum. Voor KiDDoWz mochten wij naar de première van deze film op een wel heel bijzondere locatie, namelijk tussen Brandweerman Sam, Bob de Bouwer en Thomas de Stoomlocomotief.

Family entertainment Center Sevenum

Je kunt je binnen het entertainment center vermaken binnen the portal. Het is een gezellig uitje voor de oudere kinderen en volwassenen, je krijgt hier namelijk het idee om de echte wereld te laten samensmelten met de echte wereld. Mijn zoon van 10 zou dit geweldig vinden! In opperste concentratie ga je op zoek naar de beste loplossingen.

Voor de kleinere kinderen is er een heerlijk indoor speelparadijs van Mattel, namelijk Mattel Play Sevenum en dit is ook waar wij onze dag hebben doorgebracht. Een walhalla voor kinderen; blus brandjes net als brandweer man Sam, bouw een huis zoals Bob de Bouwer of ga aan de slag met de Mega blocks. Verder maak je uiteraard een dansje zoals Angelina Ballerina en waan je je in de wereld van Thomas de Stoomlocomotief. Mijn jongste zoon is ook groot fan van Brandweer man Sam en heeft de hele dag met een Sam helm opgelopen. Fynn van 6 genoot van de rollerdisco en het bouwen met de LEGO.

ABC Restaurant

Daarnaast kun je hier ook gezellig samen of met een groep eten in het ABC restaurant. Een heerlijke plek, met wel 11 verschillende type restaurants;

  • Je betaald hier een vaste prijs (all-in)
  • Alles is vers bereid
  • Gratis WIFI
  • Je kan gratis parkeren
  • Kinderen kunnen zich vermaken in het speelparadijs
  • Ook voor vegetarische gerechten en als je een speciaal dieet hebt kun je hier goed terecht.

Wij vonden het er prachtig uitzien en hebben heerlijk gegeten. Speciaal voor de première waren er 4 restaurants geopend waar we genoeg keuze hadden om lekker te lunchen. De kinderen konden zich tussendoor nog even vermaken in het speelparadijs en zo konden wij nog even genieten van een lekker bakkie thee. Super geregeld allemaal! Waarvoor dank..

De première van de film

Het is elke keer weer bijzonder om bij een première aanwezig te mogen zijn, de ballonnen boog stond klaar en we mochten over de rode loper naar binnen. In het midden van het speelgebeuren mochten we zitten en werden we voorzien van wat te drinken en een gebakje. Daarna mochten we genieten van de film!

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de
ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief?

Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost!

Ben jij ook benieuwd naar deze film? Hier kun je kans maken op vrijkaartjes!

https://youtu.be/C1u_hoXtM_I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.