sintverjaardagErnst en Bobbie gaan een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad! Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met cadeautjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien. Natuurlijk gaan Ernst en Bobbie dat voor Sinterklaas regelen. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen… Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

 

Ernst en Bobbie

Het populaire kinderhelden duo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al ruim 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium afspat tijdens de Ernst en Bobbie-shows.

Een spannende verjaardag voor Sinterklaas is van 16 november t/m 3 december 2016 te zien in het theater. Klik hier voor de speellijst! 

logo ernstenbobbieWINNEN!
Wij mogen 3 kaartjes (geldig voor één volwassene + 2 kids) weggeven voor deze ontzettend leuke show. De kaartjes zijn voor de voorstelling op 27 november in het Oude Luxor Theater (Rotterdam) om 13:00 uur. Laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

42 thoughts on “Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas

 1. Dit is leuk verrassen voor mijn nicht en haar 2 dochters en hun hebben veel meegemaakt en daarom wil ik dit kado aan hun geven.

 2. Ohhhhh, super, super, super leuk!!
  Dit zullen mijn 2 boeven meiden heeeeel gaaf vinden!! Ik ga heel hard duimen!

 3. Heel graag voor mijn lieve kiddies. We zijn naar de fandag geweest en waren het weekend op landgoed het Loo. We zouden jullie nog heel graag een keer samen met Sinterklaas willen zien.

 4. Zo dat is leuk voor m’n kleine meid.Ze vind ernst en Bobbie zo leuk.En dan ook nog Sinterklaas spannende kan het niet.Is ook lekker dicht bij in Ahoy.s

 5. Wauw, wat zullen mijn zoontjes hier blij van worden. Voor het laatste jaar genieten van dit geweldige evenement…. volgend jaar weten ze helaas de waarheid 🙁

 6. Hier thuis zitten altijd 2 kleine soepkippen aan de buis gekluisterd wanneer Ernst en Bobbie hun avonturen er op zijn.
  Het lijkt me super om ze met deze show te verrassen 🙂

 7. Hele dagen loopt mijn zoontje van 2,5 het te zingen en grote broer van 5 doet dan het dansje! De gewone show stond al op onze planning, maar hoe gaaf is de sintshow!! Graag doen wij mee om ze te mogen winnen.

 8. Wat een leuke actie! We zouden heel graag gaan omdat onze kinderen de dvd van de vorige Sint show grijs hebben gedraaid! We zijn toe aan een nieuw verhaal!

 9. Dat zou mijn bijna jarige jobje geweldig vinden hij kijkt het al wat jaartjes maar is nog nooit naar de show geweest.

 10. Mijn zoontje van 2 is helemaal gek van Ernst en Bobbie! Laatst zagen we een poster hangen in de winkel en riep hij keihard, papa kijk die mooi!

 11. Nou, dat zijn 3 helden van mijn dochter in 1 show. Ze loopt nog steeds met haar Bobbi pet rond sinds vorig jaar toen ze naar de show ging van Bobbi en Ernst. En nu met de Sint. Kan toch niet beter

 12. Wat een feest zal het weer zijn in de zaal weer zeker dat mijn verstandelijk gehandicapte zusje ook deze show niet wil missen want jullie zijn nu eenmaal top ??

 13. Leuk voor me dochtertje heeft nog nooit zon show in het echt gezien, vanwege dat we het helaas niet kunnen betalen.

 14. Wat een leuke verrassing zou dit zijn voor mijn dochtertje, gek op Ernst en Bobbie en helemaal onder de indruk van Sinterklaas! En natuurlijk een vriendinnetje mee, dat maakt het helemaal leuk!!

 15. Wat leuk! Ik denk voor mijn oudste het laatste jaar dat ze nog heilig geloofd (7 jaar) dus zou graag met haar en mijn jongste van 5 jaar naar deze gave show willen!!

 16. Fantastische show, maar alleen jammer dat het zover weg is.
  Wens de winnaar vast veel plezier.
  Ik doe dus niet mee.

 17. wauw wat een super leuke winactie ! Ik doe heel graag mee voor mijn 2 kleintjes , ze bellen al elke avond met de sint en moet je die gezichtjes eens zien prachtig !!

 18. Gaaf! Mijn dochter en nichtje zijn superfans van Ernst en Bobbie! En met sinterklaas erbij is het helemaal dikke pret en een groot feest!

 19. Ik loot graag mee om samen met mijn zoontje Thijs heen te gaan enne stiekem vind mama Sinterklaas en zwarte piet ook nog steeds leuk!

 20. Onze kinderen zijn dol op ernst en Bobbie , maar ook op Sinterklaas. Zij zouden het super leuk vinden om naar deze show te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.