dog1Wanneer hun baasje de dag voor Kerstmis plotseling op zakenreis moet, blijven de hondjes Arfamis, Barkos en Wagos alleen achter om de Kerst cadeautjes te bewaken. Maar dan wordt er ingebroken en nemen de dieven alle cadeautjes mee… En ze stelen zelfs de Kerstboom! Dat laten onze Drie Dogadiers niet op zich zitten. Ze zetten de achtervolging in. Zal het ze lukken om alle cadeautjes op tijd weer thuis te krijgen? En hoe blijven ze uit handen van de hondenvanger? Met hulp van de Kerstman beleven Arfamis, Barkos en Wagos hun grootste avontuur ooit!

Met de stemmen van Kim-Lian van der Meij als Wagos, Reinder van der Naalt als de hondenvanger en de Vlaamse Ludo Hellinx (bekend uit Flikken) als Arfamis.

De Drie Dogadiers (originele titel: The Three Dogateers) is een echte feelgood film die elementen uit Home Alone weet te mixen met titels als Look Who’s Talking en Cats & Dogs. Een hartverwarmende familiefilm voor de donkere decemberavonden!

Check hier de trailer!

Technische specificaties:
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Taal: Nederlands/Vlaams gesproken
Speelduur: 90 minuten
Geluid: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Consumentenadviesprijs: €9,99

Zie voor meer informatie: http://excesso.nl/

dog2WINNEN!
Wij mogen 1 DVD weggeven van De Drie Dogadiers!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en je maakt al kans!
Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad!

(Visited 158 times, 1 visits today)

47 thoughts on “De Drie Dogadiers vanaf 6 november op DVD

  1. kijk dit lijkt mij nou een geweldig leuke film 🙂 heerlijk voor alle leeftijden weer eens een goede film met dieren kan niet wachten om deze te zien. ik ga duimen wie weet 🙂

  2. De vorige delen waren ook fantastisch mooi om te kijken met de kinderen in de kerstvakantie. Ze genoten er van. Ik zou daarom dit deel ook graag willen winnen

  3. Lijkt mij een erg mooie film voor mijn lieve zoontje die vooral erg gek is met honden. En een film met zijn moeder en vader kijken vindt hij altijd erg goed en fijn.

  4. Wat een heerlijke kinderfilm voor in de winter! Ik heb nu al zin om samen met met kids op de bank met een kop warme chocolademelk te kijken!

  5. lijkt me een hele leuke film!! Leuk voor in de kerstvakantie of als (verjaardags)cadeautje voor m’n oudste zoon Bas die 24 december jarig is en 6 wordt 🙂

  6. WAAAW… Superleuk om samen met de Kids tijdens de koude wintermaanden gezellig van te genieten! Dat is helemaal hun ding!!!

  7. Ruim 39 weken zwanger van onze 3e musketier! Zijn twee grote broers zijn gek op kerstfilms en dieren dus zullen dit een leuke film vinden! (en papa en mama vinden het helemaal niet erg om mee te kijken ;-))

  8. Kaarsjes aan, verwarming hoog en een schaaltje pepernoten in de hand: we gaan er lekker voor zitten! Heerlijk, gezellig samen met onze drie kinderen een middagje voor de buis. Even helemaal niets hoeven, gewoon samenzijn. Languit op de bank, de kinderen op en naast me!
    Mochten we deze gave dvd winnen, dan zijn we al helemaal in de (winter)stemming!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.