ahkerstAlbert Heijn organiseert in de decembermaand voor de tweede keer op rij het Allerhande Kerstfestival op de sprookjesachtige locatie van Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het smakelijke foodfestival met de sfeer van een kerstmarkt biedt op 9, 10 en 11 december weer inspiratie aan duizenden consumenten. Jong en oud kunnen tijdens het festival genieten van heel veel lekkers en alle groente-, fruit-, vlees- en visspecialisten van Albert Heijn persoonlijk ontmoeten. Deze editie zijn er nog meer workshops en kooksessies van bekende culinaire experts, waaronder Ron Blaauw, Moshik Roth, Eke Mariën en Harold Hamersma. Nieuw dit jaar zijn ook het Allerhande podium en de Allerhande proefkeuken en een speciale beauty, styling & cadeau tent. Kaarten kun je bestellen op www.ah.nl/kerstfestival.

Volop ideeën voor het kerstmenu
Het Allerhande Kerstfestival was vorig jaar compleet uitverkocht. Ruim 30.000 consumenten bezochten in drie dagen tijd het festival waar Albert Heijn de bezoekers inspiratie bood voor het kerstdiner. Ook dit jaar loop je tijdens het festival als het ware door het menu- van borrel tot dessert. Bij de vele foodstands is weer volop te proeven en krijg je tips en inspiratie voor alle gerechten van het kerstmenu. We hebben vorig jaar heel veel enthousiaste reacties ontvangen en zijn trots dat we ook dit jaar weer volop inspiratie kunnen bieden voor de kerst. Samen met onze klanten, leveranciers en medewerkers gaan we er een onvergetelijk feest van maken. We hopen dat iedereen na het bezoek van het festival vol met ideeën voor het kerstmenu naar huis gaat”, aldus Wouter Kolk, algemeen directeur van Albert Heijn.

Koken met sterren en culi’s

Consumenten krijgen tijdens het Allerhande Kerstfestival dé kans om te leren van culinaire experts. Niet alleen door te kijken en te luisteren, maar ook door zelf te doen tijdens de vele workshops. Op het speciale Allerhande podium laten we zien hoe je kerstklassiekers met een twist maakt. En in de Allerhande proefkeuken laten we je heel veel proeven, zoals bijvoorbeeld de gerechten uit de nieuwe Allerhande Kerstbox. Daar staat ook de culinaire redactie van Allerhande klaar om alle vragen over je persoonlijke kerstmenu te beantwoorden. En natuurlijk ook dit jaar veel bekende namen op het podium. Kijk, proef en ruik aan diverse wijnen samen met wijnjournalist Harold Hamersma en kom alles te weten over zoet & hartig bakken met receptontwikkelaar en foodstylist Eke Mariën. Culinair journalist Onno Kleyn deelt zijn kennis over smaak en eten. De Arabische keuken kun je ontdekken met Nadia Zerouali en Merijn Tol en de Israëlische keuken met sterrenchef Moshik Roth. Ron Blaauw laat zien hoe je kunt uitpakken en het toch simpel houdt met producten uit de supermarkt.

Kaartverkoop Allerhande Kerstfestival
Het Allerhande Kerstfestival vindt plaats op 9, 10 en 11 december in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Op www.ah.nl/kerstfestival kun je je kaarten bestellen. Vanaf 31 oktober is ook het complete programma en alle informatie over de workshops beschikbaar op www.ah.nl/kerstfestival. De toegangsprijs voor het festival bedraagt € 10,- per persoon. De toegang voor kinderen tot en met 5 jaar is gratis en kinderen van 6 tot 18 jaar betalen € 5,-.
(Visited 140 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.