chocstarVrouwen en chocolade, ík en chocolade…een hele goede (of is het een foute?) combinatie. Natuurlijk zijn er ook mannen die dol zijn op chocolade, dus laat je als man niet meteen wegjagen, nu je dit gelezen hebt! Als echte chocoholic (met mate uiteraard) heb ik zo’n beetje alle in Nederland verkrijgbare chocolade weleens in handen gehad (en opgegeten). Ik ben een echte melkchocolade-fan…met puur doe je mij echt geen plezier. Annefrid Imenkamp (alias Fridsie Wonka – Chief Executive Chocolate Maker) ontdekte een tijd geleden ‘Firecracker’; donkere chocolade met zogenoemde poppingcandy, chilipeper en zout, tijdens haar reis door Amerika. Hier in Nederland was zulke lekkere chocolade niet te vinden, dus begon ze haar eigen bedrijf: CHOCSTAR!

 

Bij CHOCSTAR wordt er keihard gewerkt om jouw creatieve chocolade uitspattingen ambachtelijk (lees: hartstikke handmade) te vervaardigen in het CHOCSTAR chocoladelab. Natuurlijk met CHOCking lekkere eerlijk chocolade en met keuze uit meer dan 65 ingrediënten.  En met meer dan 4 miljard mogelijke chocolade combinaties is de kans heel erg groot dat jouw favoriete combi er bij zit. (Voor de beeldvorming; met meer dan 4 miljard mogelijke combinaties kunnen we meer dan helft van de hele wereldbevolking van een aparte reep chocolade voorzien.) En ik weet dat de lat hoog ligt en dat het niet makkelijk zal worden; de lekkerste eerlijke chocolade, volledig gepersonaliseerd en uniek voor elke klant en ook nog eens binnen enkele dagen geleverd in heel Nederland…maar ja, life is too short to eat boring chocolate and someone has to do the dirty job. <Annefrid>

dsc_0538.jpgIk kreeg de kans om mijn eigen CHOCSTAR chocoladeletter te maken! En ik kan je vertellen, het hele ontwerp-proces is al een hele ervaring! Bij het ontwerpen van jouw choco heb je de keuze uit verschillende formaten, 4 types eerlijke basischocolade en meer dan 60 verschillende ingrediënten. Na het samenstellen van de choco kun je jouw choco een naam geven en eventueel een boodschapkaartje toevoegen. Nadat je alle stappen doorlopen hebt, gaan de chocolademakers voor je aan de slag en maken ze de choco speciaal voor jou met de hand in het chocoladelab in Amsterdam. De inpak Oempa Loempa’s zorgen er vervolgens voor dat de choco binnen 48 uur (of sneller) naar het door jou ingevulde adres wordt gestuurd. Simpel toch? En heel erg leuk!

dsc_0540.jpgDe chocoladeletter viel inderdaad binnen 48 uur door de brievenbus. Ik moest hem eventjes verstoppen voor het bijna-8-jarige-chocolademonster hier in huis, want anders was hij al meteen voor de helft opgegeten denk ik. In de avond was het dan eindelijk tijd voor een kop thee en het proeven van deze (speciaal voor mij gemaakte én door mijzelf ontworpen) chocoladeletter. Wow! Die combinatie van melkchocolade , witte- en bruine chocolade kruidnoten én gewone kruidnoten, is een hele goede! Ik wilde het echte Sinterklaas-erig maken, dus vandaar mijn keuze voor dit geheel. Heel eerlijk..ik heb mijn vriend een klein stukje laten proeven maar verder heb ik hem he-le-maal voor mezelf gehouden; HEERLIJK! Oja…ook leuk om te vermelden, het uitpakken van de letter is ook een feestje, wat wordt daar veel aandacht aan besteed; LEUK!

dsc_0542.jpgWil je ook zo’n heerlijke letter maken (of kies je toch liever voor bijvoorbeeld een reep)? Het is allemaal mogelijk! Wil je graag iemand chocolade cadeau doen, maar weet je niet zo goed waar je voor moet kiezen, dan kun je een Golden Ticket bestellen, het bedrag bepaal je zelf. Een leuker (en lekkerder) cadeau kan niet!

CHOCSTAR | https://www.chocstar.nl

 

One thought on “Een (h)eerlijke letter van CHOCSTAR!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.