De eerste hapjes groente of fruit. Heerlijk om te zien hoe een kindje hierop reageert. Vanaf 6 maanden zijn baby’s toe aan ‘meer dan melk’ en kan je kindje er aan tafel gezellig bij komen zitten. Speciaal voor deze tafelmomenten heeft Moderne Moeders praktische producten die erop gericht zijn om kindjes van jong af aan zelf te laten eten.

Bijzonder bordje en slimme slab
Het merk Bumkins denkt graag mee met de ouders en heeft handige hulpjes voor jonge kinderen ontwikkeld. Nieuw in het assortiment is de Bumins siliconen Grip Dish die in de vaatwasser en magnetron mag. Dit is een 100% veilig siliconen bordje met een sterke zuignap, zodat het 3 vaks-bordje bij iedere hap keurig op z’n plaats blijft staan en niet omgegooid kan worden. Het bordje heeft een hoge rand, waardoor kindjes uit ieder vakje van het siliconen bordje gemakkelijker een hapje op de lepel kunnen schuiven én minder snel knoeien.

Superslab met gootje
Een knoeiboel maken van het eten is op z’n tijd echt niet erg, maar het is wel prettig als de kleding van je kindje droog blijft. Een slab is een praktisch hulpmiddel en Moderne Moeders heeft echt slimme slabben, namelijk met een opvanggootje. De Bumkins Superslab wordt met klittenband om de nek van het kindje bevestigd en het eten en drinken kan beginnen. Er is ook een versie met lange mouwen, de Bumkins Mouwslab. De slabben zijn gemaakt van waterproof materiaal, zodat kleding goed beschermd is. Het drinken of eten wat toch naast het mondje valt, belandt in de ruime opvanggoot. Er zijn leuke motieven, de slabben kunnen gewoon op 40 in de wasmachine en er zijn diverse maten voor kindjes van 6 maanden tot 3 jaar.

Zelluf doen!
Natuurlijk, de kleine wil het zelluf doen. Een beker met handgreep is zo gepakt, maar hoe schep je toch een hapje eten op? Hiervoor zijn de NumNum lepeltjes ontwikkeld. Deze lepels hebben een platte kop zodat kindjes de lepel niet ‘verkeerd’ vast kunnen houden en dus zelf kunnen leren eten. Dit stimuleert de ontwikkeling en de fijne motoriek, maar het allerleukst is natuurlijk dat het kind zelf kan eten. Dankzij de platte kop van de lepel wordt kliederen ook nog eens aanzienlijk verminderd.

Tanden? Lekker bijten
Het plezier van aan tafel gaan en eten kan bedorven worden als je kindje tanden krijgt en hier veel last van heeft. De AppeTEETHERS bijtspeeltjes geven niet alleen pijnverlichting bij het doorkomen van tanden, ze zijn ook ontzettend grappig en uniek in Nederland. Hilarisch als een kindje op een chicken wing of Q rib van AppeTEETHERS kauwt. Iets te opvallend? Bij Moderne Moeders zijn ook bijtspeeltjes van de merken Jellystone Designs, Bumkins en Gumigem te vinden. Al deze speeltjes zijn gemaakt van 100% veilig siliconen, vrij van BPA, ftalaten, PVC en lood.

Over Moderne Moeders
Niets zo effectief, innovatief en revolutionair als producten die ontwikkeld zijn op basis van ervaring! Vandaar dat ModerneMoeders.nl zich richt op producten door moeders ontwikkeld, voor moeders. De hippe webwinkel verkoopt onder andere sieraden waar kinderen op kunnen (en mogen) bijten, de handige hulpjes om aan tafel te gebruiken en leuke cadeauartikelen.

Moderne Moeders – www.modernemoeders.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.