Een lekker glas water helpt bij het goed hydrateren van je lichaam, zodat je fit blijft. Door het zomerse weer moet je meer water drinken om uitdroging te voorkomen. Om je daarbij te helpen heeft de Duitse waterexpert BRITA Waterfilterkannen met vervangbare filters bedacht. Sinds 1970 ontwikkelt BRITA voortdurend Waterfilterkannen met filters die het kraanwater verbeteren. Hierdoor kun je overal ter wereld genieten van kalkvrij en lekker smakend water.
 
Hoewel het kraanwater in Nederland van goede kwaliteit is, weten veel mensen niet dat het nog beter kan. De nieuwste BRITA fill&enjoy Style Waterfilterkan en het MAXTRA+ powerfilter verbeteren de smaak van kraanwater. De powerfilter haalt namelijk kalk, geur- en smaakverstorende stoffen uit het water. De BRITA fill&enjoy Style Waterfilterkan en het MAXTRA+ powerfilter dragen bij aan een duurzaam leven. Het design van de Waterfilterkan is tijdloos, waardoor deze te allen tijde in elk interieur past.

Het MAXTRA+ powerfilter kan honderd liter water filteren en gaat gemiddeld vier weken mee. Daar zijn ook het koffiezetapparaat en de waterkoker blij mee, want die zullen minder snel verkalken. Tevens is de powerfilter makkelijk in en uit de Waterfilterkan te halen.
BRITA gebruikers kopen hierdoor minder plastic flesjes water. Een plastic fles doet er tot wel vierhonderd jaar over om te vergaan, maar het filterpatroon is 100% recyclebaar. Ook op deze manier werkt BRITA graag mee aan duurzaam leven.

Dankzij BRITA kun je niet alleen een lekkerder glas water drinken, maar ook meer genieten van koffie en thee. Het BRITA powerfilter zorgt er namelijk voor dat kraanwater zachter en lekkerder van smaak wordt. Na het filteren van het kraanwater in de fill&enjoy Style Waterfilterkan, kun je het koken en een lekkere kop thee of koffie maken. Omdat de smaak van het water neutraal is, komen de aroma’s van je thee of koffie beter naar voren. Zo kunnen warme dranken genuttigd worden zoals ze zijn bedoeld.

De BRITA fill&enjoy Style Waterfilterkan en MAXTRA+ powerfilter zijn niet alleen voor cocktail experts weggelegd. Ook jij kunt de Waterfilterkan en filters thuis gebruiken. De fill&enjoy Style Waterfilterkan is verkrijgbaar vanaf €32,95 in drie kleuren. De filtersets kun je apart aanschaffen vanaf €15,95, waarvoor je 2 MAXTRA+ filterpatronen ontvangt.

Je kunt alle BRITA Waterfilterkannen en filters op Thinkyourwater.com vinden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.