pof1Nieuw: Ella’s Kitchen Gepofte Smikkelsticks. Een superlekker tussendoortje van gepofte mais en biologisch fruit. Ze kraken gek, ze smelten op je tong en ze helpen je kleintje met de ontwikkeling van zijn of haar fijne motoriek. Geschikt voor kleinte ontdekkers vanaf zeven maanden.

Doe het zelf
Kinderen zijn dol op spelen, ontwikkelen en leren. De nieuwe Smikkelsticks zijn gemaakt om kinderen vanaf zeven maanden te helpen met de ontwikkeling van hun fijne motoriek. De grootte en het formaat van Smikkelsticks zijn perfect om met je eigen kleine handjes vast te pakken, plezier mee te maken en te oefenen om je eigen eten in je mond te stoppen.

Photo by Phil Adams

Photo by Phil Adams

5 zintuigen
Eén van de uitgangspunten van Ella’s Kitchen is dat baby’s en peuters, net zoals volwassenen, met al hun zintuigen eten – en dat gaat dus verder dan het idee dat alleen smaak en textuur belangrijk zijn. De nieuwe Smikkelsticks smaken vertrouwd naar fruit, ze kraken grappig, smelten lekker kietelend op je tong en hebben een vrolijke naam in een felgekleurde verpakking. Alles is gericht op de zintuigen van je kleintje, en gemaakt om zoveel mogelijk plezier mee te maken tijdens het eten.

Ella’s Kitchen
Ella’s Kitchen is opgericht door Engelsman Paul Lindley. Als vader van Ella stond hij regelmatig voor de uitdaging om zijn dochter te interesseren voor haar gezonde maaltijd. Uiteindelijk raakte hij ervan overtuigd dat je de maaltijd het beste vanuit het perspectief van het kind kunt benaderen. In 2006 richtte hij Ella’s Kitchen op, met als doelstelling om kinderen op een leuke, spannende en speelse manier gezonde eetgewoontes aan te leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.