jip1Een tijdje geleden ontving ik van de Foodsisters een mailtje, of het mij leuk leek om een aantal producten van Jip en Jij te proberen. Janneke & Amande Koeman zijn vijf jaar terug hun eerste onderneming gestart in de dieetbranche. Naast hun eigen praktijkenHEBBENze het merk Hippro dieetproducten opgericht. Samen schreven ze het boek Ontlijnen, dat mensen helpt de juiste voedingskeuzes te maken. Omdat ze toch merkten dat mensen moeilijk hun gewicht stabiel kunnen houden na eenDIEET, hebben ze Jip en Jij opgericht.

Jip’s Lifestyle is: Gezond ontbijten, Biologisch snacken, Slank lunchen & zonder zorgen dineren!

wpid-20150421_101612.jpgIk ontving een goodiebag en begon met testen. De producten zijn heerlijk van smaak en vullen voldoende. Eigenlijk proef je meteen dat het gezond is, wat je aan het eten bent. Eigenlijk moet ik zo eerlijk zijn, door te zeggen, dat ik normaal gesproken niet mee doe aan afval-programma’s e.d. Maar door de producten van Jip en Jij, heb ik gemerkt dat het helemaal niet zo erg is, om gezonde producten te nemen. Het is helemaal niet smaakloos of vies, het is gewoon gezond eten in een lekker jasje. Oja…de kaascrackers en de Skinny happy berry cookies, die zijn bij mij echt favoriet!

Kilo’s verliezen, heerlijke koekjes eten en toch voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen, dat klinkt als een droom! Toch zijn er meerdere succesverhalen terug te lezen op de website.wpid-20150421_125237.jpg

In de 50’s waren er nogGEEN gekke ingrediënten of ingewikkelde verpakkingen en bakte je koekjes nog zelf. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Omdat ze bij Jip en Jij ook wel begrijpen, dat we NU leven en veel wpid-20150421_140920.jpgballen in de lucht houden soms behoorlijk lastig kan zijn. Een drukke baan, gezin, hobby’s en vrienden en dan ook nog uitgebreid koken? Daarom heb ik gemakkelijk mee te nemen tussendoortjes en recepten die niet te moeilijk zijn. Ideaal na een lange, vermoeiende werkdag. Vanaf nu voor jou geen fabrieksproducten meer, maar puur en healthy.

Wil je meer informatie, neem dan een kijkje op de website.
Meteen bestellen? Dat kan in de webshop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.